Gönderen Konu: Istanbul Prohunt fuari hk.  (Okunma sayısı 8765 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa ÇAY

• *
  • Avına Saygı Duymayan Avcı Olamaz
Ynt: Istanbul Prohunt fuari hk.
« Yanıtla #25 : 27 Nisan 2015, 12:00:11 »
benim şahsi kanaatim olay yabantv nedir derseniz herşey heryönüyle kendine çevirmiş ve çevrilmiş durumda vay av bayilerinin haline buna bizlerde dahil allah yardımcımız olsun ondan başka ithalatçı onlardan başka satıcı onlardan başka stand açan yoktu herhalde

Ergün abim, Türkiye' de her türlü boşluk itina ile doldurulur ;) birileri de bu avcılık camia' sından nemalanması gerekirdi, saolsunlar boşluğu hemen doldurdular :) bu millet nasılsa silaha meraklı, avcılıkta ata sporumuz örfümüz bir nevi... teknoloji ile birlikte reklam vs de çok kolay... her şekilde bu iş tutar dediler girdiler bu yola.. şu anda bal tuttular parmaklarını yalıyorlar.İllaki fuarın ismi prohunt ama YabanTV fuarı olsaymış fena olmaz mış.. :)
  • Stoeger M3000 Pregrine Max5
  • Huğlu 601 GB
  • Kral Superpoze
  • Hatsan Mod 135
Mustafa ÇAY
1980 İSTANBUL

The following users thanked this post: Gökmen TAŞAR

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2015, 01:53:53 »
YABAN tv nin sponsoru olan firmalar hala gercegi goremiyorsa yokolmaya mahkumdur bursa fuarina 2013 te fuar alanini eskisehirli yeni yerel bir tv olan altas tv sanirim onu bu fuarda istemiyoruz cikartin dediklerinde tuyap fuarcilik yetkilerinin yaban tv ye sert yanit olarak parayi veren burda olur begenmeyen ciksin gitsin demelerine karsi bursa avcilarinida arkasinda olacagini sanip govde gosteresi yaptilar ama yanildilar karsilarinda parali avciliga rant saglamak icin kurulan bu tv nin gercek yuzunu bilen bursali avcilar yaban tv yi protesto edince pilipirtisini toplayip ilk gun istanbula gittiler 2014 yilinda ise haziranda olan bursa fuariyla bile bile cakistirarak birer hafta arayla yaptilar yaptilarki buyuk firmalari istanbula cekip bursa fuarini tarihten silmek evet bu oyuna gelen bir cok buyuk firma bursa fuarina gelmedi Turkiyedeki en cok sertifikali avciya sahip il bursadir bunu unutmasinlar stand kurup tasimak uzun surecegi icin istanbulu tercih etmisler bursa 2010.2011.2012 ve 2013 fuarlari katilimci sayisiyla hatta 2014 hezimetine katilim sayisiyla bile istanbul fuarina fark atmistir doga diyorlar doga ile ilgili tek sey cadir vardi  nerde jeepler oxfood araclari yok Ben istanbul fuarina karsi degilim her ilde olsun ama Bu firmalar varsa biz Turk avcisiyla varlar YABAN tv ile degil bu insanlar islerine geldigi gibi hareket ediyorlar yabanci sirketlerle anlassalar Turk firmalarini silerler hadi sponsor olan firmalar silah vermese yurtdislarina avlara goturmese yada para odemeseler kara kasina kara gozune mi tanitcak sizleri hayir benim fikrim bu yonde saygilarimla
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Mustafa ÇAY

• *
  • Avına Saygı Duymayan Avcı Olamaz
« Yanıtla #27 : 28 Nisan 2015, 12:08:13 »
Söz meclisten dışarı..! ancak şahsen bu işe gönül vermiş belgeli, bilgili ne yaptığını bilen, iyi yetişmiş avcı gibi avcı sayısı gerçekten az olduğunu düşünüyorum, böyle olunca bu zihniyetin ekmeğine yağ sürülüyor, adamlar öncelikle avcı toplumunu çok iyi çözmüş, çünkü işin içinde rant var...ayrıca asıl amaç öyle nutuk attıkları gibi avcılığı olduğu yerden kaldırıp yüceltmek felan da değil, külahıma anlatsınlar bunu...asıl amaç ticaret !! tabii ki ticarette işin içine girdiğinde emin olun ki öyle ince hesaplar döner ki, çoğu zaman insanı şaşırtır. fuarlar ürün tanıtımı, pazarlaması ve reklam amaçlı yapılan organizasyonlardır, her katılımcı kendi bütçesine göre bu işin altından kalkmaya çalışır, fuara katılıp katılmama firmaların inisiyatifindedir, yani işin sonuda kaz gelecekse tavuğu esirgemezler ancak prohunt garip bir fuar organizasyonu yani anatema "avcılık" olduğu için mi böyledir anlayamadım.
  • Stoeger M3000 Pregrine Max5
  • Huğlu 601 GB
  • Kral Superpoze
  • Hatsan Mod 135
Mustafa ÇAY
1980 İSTANBUL

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #28 : 29 Nisan 2015, 23:59:49 »
YABAN tv nin sponsoru olan firmalar hala gercegi goremiyorsa yokolmaya mahkumdur bursa fuarina 2013 te fuar alanini eskisehirli yeni yerel bir tv olan altas tv sanirim onu bu fuarda istemiyoruz cikartin dediklerinde tuyap fuarcilik yetkilerinin yaban tv ye sert yanit olarak parayi veren burda olur begenmeyen ciksin gitsin demelerine karsi bursa avcilarinida arkasinda olacagini sanip govde gosteresi yaptilar ama yanildilar karsilarinda parali avciliga rant saglamak icin kurulan bu tv nin gercek yuzunu bilen bursali avcilar yaban tv yi protesto edince pilipirtisini toplayip ilk gun istanbula gittiler 2014 yilinda ise haziranda olan bursa fuariyla bile bile cakistirarak birer hafta arayla yaptilar yaptilarki buyuk firmalari istanbula cekip bursa fuarini tarihten silmek evet bu oyuna gelen bir cok buyuk firma bursa fuarina gelmedi Turkiyedeki en cok sertifikali avciya sahip il bursadir bunu unutmasinlar stand kurup tasimak uzun surecegi icin istanbulu tercih etmisler bursa 2010.2011.2012 ve 2013 fuarlari katilimci sayisiyla hatta 2014 hezimetine katilim sayisiyla bile istanbul fuarina fark atmistir doga diyorlar doga ile ilgili tek sey cadir vardi  nerde jeepler oxfood araclari yok Ben istanbul fuarina karsi degilim her ilde olsun ama Bu firmalar varsa biz Turk avcisiyla varlar YABAN tv ile degil bu insanlar islerine geldigi gibi hareket ediyorlar yabanci sirketlerle anlassalar Turk firmalarini silerler hadi sponsor olan firmalar silah vermese yurtdislarina avlara goturmese yada para odemeseler kara kasina kara gozune mi tanitcak sizleri hayir benim fikrim bu yonde saygilarimla

+1
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Gökhan AKSOYLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 30 Nisan 2015, 00:56:38 »
Selamlar. İkinci günü gitmiştim fuara . Böyle etkinlikler olması çok güzel ama yetersiz . 3 4 ayda bir bu ve benzeri fuarlar olmalı.

Fuara özel fiyat , kampanya v.s bekliyordum ama yoktu. Varsa da ben göremedim.

Silahlardan çok mankenler dikkat çekmiş haklı olarak. Çünkü fuar standında muhatap olacak sohbet edecek bilgi alacak satıcı yoktu Astra silah dışında.

Bütün satıcılar yukarıdan bakiyor müşteriye. Ukala ukala tavırlar, ilgisizlik beni gıcık etti . çoğu forumdaşımız da bu durumdan huylandı eminim .

Zaten ben çoğu aksesuar niteliği taşıyan ürünleri yurt dışından sipariş ediyorum hiç muhatap olmaya gerek yok bu tip satıcılar ile . elde imkan olsa tüfeği de dışarıdan alacaz ... Lütfen yabancı sevdası filan demeyin , bi adam sattığı tüfek hakkında bilgi veremiyorsa Ve aynı tüfek hakkında abd deki satıcısından başka adam akıllı bilgi edineceğimiz kaynak yok ise bende bu adamlara para kazandırmak istemem .
1990 Istanbul/elazig

Çevrimdışı Gökmen TAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 30 Nisan 2015, 01:20:37 »
Aklin yolu bir. Seneye bu fuara katilan cok olursa ilginc olur. Kampanya fiyati yok! Ürün yok! Ilgi yok! Bilgi zaten yok! E bize ne faydasi var bu fuarin? Cok yazik..... Insanlar mutlu degil. Hicbir kazanim sağlayamadik!!!!! Ben en iyisi Harun abinin(baskent av) yanina gideyim, fuara gore daha cok kazanim saglariz. 
Gökmen TAŞAR-1979
Korkuteli-Kumluca-Finike
Antalya