Bu gün tüfek ile Urla'da ( İzmir ) düzenlenen trap yarışmalarında tüfeği kullandım. Bu tür yarışlarda, bugüne kadar neredeyse sıfır çeken ben, sadece bir seri attım ve atılan plakların % 50 sini onlarca parçaya bölecek şekilde vurdum. İlerleyen zamanlarda tüfeğe alışınca, vuruşların daha da artacağı gün gibi aşikar. Tabi ki tüfeğin beğenmediğim tarafları da var. Örneğin magazin kapağı çok ince ve tam sıkabilmek yada açabilmek için, illaki oradaki deliğe, şok anahtarının T şeklindeki kolunu sokmak gerekiyor. Piston ve şarjör borusunu temizleyebilmek için bayağı çaba sarf etmek gerekiyor. Kutudan çıkan açı ayar pulları yeterli değil, sayısı arttırılmalı. Kısa kollu atıcılar için 36,5 cm.lik tetik çekme mesafesi uzun gelebilir. 35 cm olup ta dipçik uzatma pedleri konsa daha iyi olabilirdi. Şu an bana 1 cm kadar uzun geliyor ama, kestirmeye de kıyamıyorum. Kestirince bir de dipçik pedinin traşlanması gerekiyor. Bakalım artık; eşeğin bir tarafını kesemeyeceğimize göre belkide eğerini keseceğiz:)) ya da böyle alışacağız.