Merhaba dostlar. Forumuzda Fabarm alan arkadaşların olumlu geri dönüşleri beni Fabarm alma konusunda bayağı istekli hale getirdi. Gerçi 14 tane tüfeğim vardı ama bu tüfeği görünce karşı konulmaz bir alma isteği uyandı içimde. Almaktan vazgeçmeye çalıştım ama her gün yeni bir olumlu yorum yapılıyordu. En sonunda dayanamayıp doğruca Hisarönü'ne ( İzmir ) gittim ve Fabarm satan ve yakından tanıdığım iki bayii ile görüştüm ve fiyat aldım. 300 TL daha aşağıya fiyat verip bir de 6 taksit yapan firmanın vitrininde duran tüfeği aldım inceledim. Tüfeği omuzlayıp yüzledim ama kundak bana dik geliyor, namlu şeridini bayağı yukarıdan görüyordum. Dipçik ayar pulları ile sorunun hallolacağına kanaat getirdim. Bunun haricinde bayağı kaliteli olduğu ve fiyatını sonuna kadar hakkettiği belli oluyordu. Satıcı abiye tüfeği beğendiğimi ve alacağımı, stokta açılmamış kutu olup olmadığını sordum. Şu anda elimde yok istersen bunu al dedi. Ben de prensip olarak teşhir ürünü almayacağımı ve yeni bir tane getirtmesini istedim. Kaporasını verip ayrıldıktan 2-3 gün sonra bayii beni aradı, tüfeğin geldiğini söyledi. Ben de hemen gittim ve bayii ile, açılmamış kutuyu beraberce açıp tüfeği kontrolünü yaptık. Ödemeyi yaptıktan sonra bayinin bana verdiği bir sürü hediyeyi de alarak eve geldim. Dipçiği söküp ayar pulunu takıp tekrar baktım ama dipçik bana hala dik geliyor ve bantı yukarıdan görüyordum. Ufak bir moral bozukluğunun ardından dipçiği tekrar söküp, elimde bulunan yerli tüfek ayar pullarından bir tanesini daha takmaya çalıştım ama oyuk kısım Fabarm'a uymuyordu. Ben de pulun 1/3 lük kısmını kestim ve üstte kalan 2/3 lük kısmı tüfeği taktıktan sonra tüfeği tekrar yüzledim. Sonuç süperdi. Bantı görmeden arpacığın tamamını görebiliyordum. Bu sorun da hallolduktan sonra, vardiya iznimin gelmesini sabırsızlıkla bekledim ve nihayet araziye gittim. Çeşitli gramajlardaki yaklaşık 4 kutu fişeği, manuel trap makinemde bir çırpıda bitirdim. Hiç bir sorun yoktu. Tüfek herhangi bir tahliye besleme sorunu yaşamadı ve trap plaklarındaki vuruş yüzdem de bayağı fazlaydı. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Daha iyileri sizlerin olsun, hoşça kalın.