özhan beyin konu başlığı altında ,
yazı kirliliği yapmak istemiyorum ,..
o kadar şey varki yazacak ama hiç içimden gelmiyor.
velakin kayıtsızda kalamıyorum sabır yarabbi çekiyorum vallahide billahide.
çünkü mak denilen merci seni beni onu hepten ötekileştirmiş,
kedinin fareyle oyunu gibi alış eline yetkiyi benimle oynamaya çalışıyor.
''AVCILIĞI AVCILAR YÖNETMELİ''
gerisi boş,...
zaten bu gidişle kabahatler kanunu had safhaya ulaşır ceza yazacam diye birileri koşar birileri kaçar.
hırsız polis oyunu,..
vakti zamaniyle kdv. hayatımıza girerkende böylesi geçişlerde gevşeklikleri kanunen ayar çektiler kimisi x markanın ithalatçısı başkası olmaz dediler esnafa yazar kasa hoop geldi birileri tarafından ithal edilip,..
gelir bir kanun maddecikleri ab uyummu olur adı mak çalıştayımı bekleyip göreceğiz.
kursunlar avcı tek kulübü 10 miyarı veren avcı olsun her yıl yatırsın paracıkları gelsin kanatlı motorlu mühre teyp sesleri heryerde çınlasın sabahlara dek hovercraftlarla parlama avı yapalım sazlıklarda helikopterle domuz vuralım ovada dağda bataklıkta karmotosikleti ile geyik teke ayı avına çıkalım gece görüş dürbünü takıp tunceliyi vs. heryeri temizleyelim.
buneya biz katilmiyiz avcımı,..
avcı olan avcı ; doğasını vatanını milletini bayrağını atasını korur sayan ve seven insandır.
kral ile çobanın oturduğu güzel örnek bir sofradır !,..
herneyse avcı olan zaten kabahatler kanununu irdeler ve çiğnemez bizde insanız hata bize aitse yersiz kuralları çarpık uygulamaları değerlendirip sesimizi duyuruyoruz karşımızdakiler insan evladıysa anlasın artık,..
saygılarımla.