0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EELL gibi bir seri de çıkarırlarsa düşüp bayılırız herhalde Geçen gün fiyatını Tuncay Kahraman paylaştı benimle, bu 486'ların Marc Newson modeli de var ya, onun fiyatı 60.000 TL imiş Bir diğer İtalyan lobicisi olan sevgili Tuncay Kahraman bile bu fiyatın üzerine, "valla Merkel bedava o zaman" gibi bir yorumda bulunmuştu
İbrahim bu arada G5 i göremedim daha doğrusu Browning pozeler yoktu o kadar baktım.
Beretta kendinde saçmalama lüksünü görecek kadar aşmış bir firmadır olarak yorumluyorum .
Komandoya da Yazıcılar Av' a dabaktım göremedim.Merkel'i gördüm huzurum kaçtı. Yol yakınken geri dön.
Fuar'ın % 90'ı yerli kendi aramızda panayır yapıyormuşuz gibi olmuş.Lokal olmamak lazım diyeceğim ama pazar bu, malzeme bu olduğu için zaten yurt dışı markaların bu saatten sonra burada tüfeksatmaları zor.Başarılı yerli firmalar var, Özkanlar y.otomatikte Benelli'yi nerede ise kopyalamış, güzel de olmuş yabana atmamak lazım.Ben de artık yerlilere övgü yapıyorum İbrahim, iyice yaşlanıyorum.
Yorum yok o komud batırmayayı ortalığı neyse,dün attığın sporter gravürü çok hoşuma gitti.Akus standına da uğradım benzer bir iki gravür vardı ama yüzeysel gibi duruyor.Ya zaten şu tetikleri görüyorum aklım çıkıyor.Kilolu da total de.Akkar sade ama daha zarif ve işlevsel geldi.Bugün ilk defa iki üreticiye teşekkür ettim.
İbrahim Türkiye de avcılık ayağa düştü tüfek üretiminin fazla olması ve edinmenin kolay olmasından dolayı.Bir de av yönetiminin baskısı, av'ın azalmasın dan dolayı kaliteli tüfek satışı azaldı.Hilton otelindeki fuarı hatırlıyorum bir sürü yabancı marka vardı.Geldiğimiz nokta da hiçbirinin standı yok.Durum içler acısı düzeleceği de yok.
Almanya'da keklik avı 11buçuk ay yapılıyor... Ama tüfek alabilmek için adamın anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar. Avcı belgesini alabilmek için avcıyı gerçekten avcı gibi eğitip 12 tane dersten sınava sokuyorlar. Neyse, tehlikeli konular bunlar... Ben girmem
Akkar'ın tüfeklerini gayet başarılı bulduğumu söylemeliyim. Estetik ve dizaynı beğendim.Yalnız orada bulunan yetkiliye de söyledim o yaptığınız kaz gögsü kundak veya İngiliz kundak mıdır nedir sakın ha devam etmeyin dedim.Tüfeğin bütün görselliğini bozmuş.Uzaman bir kundakçıdan dizayn alın bu durumda çok çirki olmuş diye de belirttim.
Evet, Avrupa satış fiyatı bu olabilir emin değilim ama Avrupa satış fiyatı buysa, Türkiye satış fiyatı olarak söylenmeyecek kadar aşağıda bir fiyat söyledi arkadaş O an hızlıca Whatsapp yazışmaları falan oldu, "n'oldu, n'oluyoruz" olundu, satışla ilgili yetkili olduğu söylenen arkadaş biraz paniğe kapıldı "fuar açıldığında tekrar konuşalım" falan dedi... Anlaşıldı, o telaffuz ettiği fiyata vermezlerdi... Zaten bize böyle fırsat, düşeş falan denk geleceği yok
Maşallah diğer yerlileri bilmiyorum ama AKUS tüfeklere güzel zam yapmış, pozesini (hunter lüxünü) alacaktım artık vazgeçtim
İbrahim Bey hayırlı olsun, sonunda istediğiniz tüfeğin özel sparişini vermişsiniz. artık onu meraya nasıl çıkartırsınız bilmiyorum silahlı bir güvenlikle mi badigartlamı gönlünüzce olsun selamlar.