0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fuar hediyesi
Dolar artışı ve ithalat ihracat oran dengesizliği bunlar
Fuar süresince yurtdışında olacağımdan, dün gece standlar kurulurken ve kimse yokken hızlıca inceledim. Açıkçası fuarda ilgimi çeken bir iki tane tüfek vardı Seri üretim bir tüfeği bu kadar güzel yapabilen Browning'e saygılarımı, İtalyanlara da selamlarımı gönderiyorum Profil çok düşük, tetik mekanik, çok seri ve tetik düşürme konforu mükemmel. Gravür ve işçilik bir sıra tüfeği için çok başarılı. Fiyatını sordum, söyleyen arkadaş , şaşırdı galiba, internetten kontrol ettiğimizde şaşırdığını teyit ettik.
Fotoraflar ve şansınız için teşekkür ederimm benimde yüreğim yanıyor Cumartesi en erken gidebilicem işallah paylaşım yaparım gördüğüm silahların fotoraflarını
Evet, Avrupa satış fiyatı bu olabilir emin değilim ama Avrupa satış fiyatı buysa, Türkiye satış fiyatı olarak söylenmeyecek kadar aşağıda bir fiyat söyledi arkadaş O an hızlıca Whatsapp yazışmaları falan oldu, "n'oldu, n'oluyoruz" olundu, satışla ilgili yetkili olduğu söylenen arkadaş biraz paniğe kapıldı "fuar açıldığında tekrar konuşalım" falan dedi... Anlaşıldı, o telaffuz ettiği fiyata vermezlerdi... Zaten bize böyle fırsat, düşeş falan denk geleceği yok
Ben 6 ay içerisinde Akus Elite süperpoze almaya düşünüyordum fakat fiyatların böyle yükselmesinden sonra bi 6 ay daha bekleyeceğim beretta pigeon alacağım.
Beretta yeterli olur mevla yükseldikçe tüfeği kıyıpta ava getiremem.
Sonra İtalyanlara laf yok falan filan Ne işin var senin çifteyle, o kadar kolay olsa herkes yapabilirdi zaten Yap otomatik, pompalı , taramalı vs ne varsa, ne uğraşıyorsun çifte yapacağım diye... Otomatik tüfeklerde göze batmayan hatalar, fazla toleranslar , çiftede böyle kabak gibi kalır ortalıkta...
İbrahim Bey o tolerans atış ile alakalı verilmiş. 10 bin atım sonrası yerine oturacak
Çok iyiydi ..."Alışır" diyorsunuz yani ?