Alıntı yapmadan yazacağım ama suna değinmek isterim kaç senelik avcıyım daha önce ne grupman denedim nede pentrasyon öyle kaç saçma deymiş ne deymiş hiç bakmam hatta Pellagri gelene kadar hep yerli kullandım sadece bu fişek markası ideal olarak ekonomik olarak uygun olduğu için vazgeçmedim suna da dikkat çekerim Hatta araştırılmasını isterim Universal aslında bir av fişeği değil Amerikada trap ve Eğlence amaçlı yapılmış fişek bu yüzden çok hızlı barutu var ve tepmesi çok az ama üveyik avında bende kullanıyorum bu fişeği ancak keklik avında ilk açılış zamanında kullanılması makul ama sonra sezon ortalarında zor bir kullanımı olur yani hersey rasgelsin saygilar ...
Ergin bey zaten bizim grupman denemelerimiz tamamen amatör, hani merakımız var fişeklerle uğraşmayı seviyoruz, av sezonu kapandı ama tüfekten ve tüfekle atış yapmaktan kopamıyoruz, ses çıkacak barut kokusu olacak grupman falan bahane aslında
Ama yine de bilgi paylaşımı açısından iyi oluyor bence. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Biz doğru-yanlış bildiklerimizi ortaya koyacağız, siz ve sizin gibi tecrübeli avcılar yorumlayıp bize ışık tutacaksınız, diğer taraftan teknik bilgisi bizlerden çok daha fazla olan abilerimiz arkadaşlarımız daha doğru sonuçlar için bize yol gösterecek,sonuçta herkes bir şekilde istifade edecek.. Bence bu işin güzelliği burada..