0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrah bey sizi tebrik ediyorum elinize ve emeğinize sağlık 4 ve 5 numara şok ile güzel grupman olmuş en çok winchester ligt'ı sevdim sonra ardından Rc 28 gram geliyor benimde merak ettiğim bir soru var Emrah bey mesafe ne kadardı ? (+1)
Özgür bey emeklerinize sağlık. 4 ve 5 şok olmasına rağmen winchester light ve rc 28 gr fişekler çok güzel sonuçlar vermiş. lambro klasik de 7 no olarak güzelmiş. federale birşey diyemiyorum atışlarda mesafe nekadardı ?
35 mt emrah kardeşim wınchester lıght ve wınchester x3 plus gerçekten keklik avında çok memnun kaldığım fişeklerdendi 28 gr federalda çok iyidi
35 metre için grupmanlar çok güzel üstelik 5 şokla. rc nin 28 gramını muhakkak alır denerim methini çok duyuyorum. federal bayilerde yok olsada çok pahalı olur oyüzden bişey diyemem dedim winchester çeşitleri var da kendim duygusal ($$) sebeplerden dolayı alamıyorum arkadaşlardan otlanıyoruz işte buldukça
35 mt idi engin abi
rc 28 gr keçe tapa
Bu fişek mi ? http://www.kaysansilah.com/rc-profgame-kece-tapa-28-gr-av-fisegiRc nin birde normal 28 gramı var competition yazıyor, aynı fişeğin üstelik rc1 ve rc2 yazanı var. ikiside competition 28 gram. bu fişeğin çok namını duydum bayidede vardı samsunda ama alıp kullanmadım. zaten üveyik avım yok, öbür türlü avlarda kışa denk geliyor, gerçi 4-5 şokla çullukta güzel kullanılır bu fişekler aslında..
emrah kardeşim fotodaki fişeğide denemeni isterim hava eksi 5-6 derece mesafe 35-40 mt gibi tahmini 4 şok ile 6 no süper vuruş olmuştu
Fişeğin üstündeki yazıları okuyamadım kusura bakma hangi fişek bu ?
Yanılmıyorsam resimdeki fişek Fioochi nova bıor,severek kullandıqım fişekler arasındadır oda,sanırım 31 ve 33 gram 2 farklı şekilde var piyasada ben 5 no 33 gram olanını bu sene ipsalada akşam gecitinde kullandım gercekten güzel fişek.
Yorumu okuyunca şimdi baktım internetten aynen dediğiniz gibiymiş. Fiocchi PL32 ve PL34 olanları gördüm de bunu hiç görmedim.
ben bior fişekleri nedense çok seviyorum tiatono olsun nova bior olsun
Rc titano methini cok duydum ama kullanmadım benim Rc fişeklerle aram biraz soğuktur,ama şu titanoları önümüzdeki sezon deneyeme niyetim var Ama Fioochi nova bıor'u bende cok beğeniyorum.
Bior olarak meca kullandım yerli fişek ama performansı çok iyi maşallahı var. Bu sezona RC nin piayasada bulunan çeşitlerini getircekmiş benim bayi bakalım, bu sezon artık nasip olursa RC ile av yaparız
Rc titano methini cok duydum ama kullanmadım benim Rc fişeklerle aram biraz soğuktur,ama şu titanoları önümüzdeki sezon deneyeme niyetim var Ama Fioochi nova bıor'u bende cok beğeniyorum.Fioochi'nin birde eskiden 10'lu paketleri vardı tavşan avında kullanırdım,şimdi bayiilerde bulamaz oldum,oda acayip bir fişekti tavşana attığım yerde ruhunu teslim ederdi tabiri caizse
30 gr meca bior yerlilerde 1 numara arkadaşım sürekli her avda bu fişeği kullanıyor birde geçen sezon 30 gr yaf bior bıldırcın.çulluk ve üveyikte biraz kullandım oda güzel iş çıkardı