Gönderen Konu: 18.60 çaplı huğlu eagele bu sezon ve 3-4 sene önceki testlerden derleme grupman  (Okunma sayısı 9035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
huğlu eagele 1 şok 17.55 2 şok 17.85 3 şok 18.05 4 şok 18.30 5 şok 18.45
 tüfeğin fotosu ikiside eagele

bunlarda bu sezondan 32 gr lambro klasik  7 no ile

« Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 19:40:32 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Özgür UYAR, Erol ÖZTÜRK, Emrah AKDENİZ, Ergin KORKUT

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Ergin KORKUT

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Özgür bey emeklerinize sağlık. 4 ve 5 şok olmasına rağmen winchester light ve rc 28 gr fişekler çok güzel sonuçlar vermiş. lambro klasik de 7 no olarak güzelmiş. federale birşey diyemiyorum :) atışlarda mesafe nekadardı ?
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
Emrah bey sizi tebrik ediyorum elinize ve emeğinize sağlık 4 ve 5 numara şok ile güzel grupman olmuş en çok winchester ligt'ı sevdim sonra ardından Rc 28 gram geliyor benimde merak ettiğim bir soru var Emrah bey mesafe ne kadardı ? (+1)
1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Emrah bey sizi tebrik ediyorum elinize ve emeğinize sağlık 4 ve 5 numara şok ile güzel grupman olmuş en çok winchester ligt'ı sevdim sonra ardından Rc 28 gram geliyor benimde merak ettiğim bir soru var Emrah bey mesafe ne kadardı ? (+1)
Ergin bey testleri Özgür bey yapmış ben de mesafeyi merak ediyorum :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Özgür bey emeklerinize sağlık. 4 ve 5 şok olmasına rağmen winchester light ve rc 28 gr fişekler çok güzel sonuçlar vermiş. lambro klasik de 7 no olarak güzelmiş. federale birşey diyemiyorum :) atışlarda mesafe nekadardı ?
35 mt emrah kardeşim wınchester lıght ve  wınchester x3 plus gerçekten keklik avında çok memnun kaldığım fişeklerdendi 28 gr federalda çok iyidi
Özgür ATAŞ

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
35 mt idi engin abi :)
Özgür ATAŞ

The following users thanked this post: Ergin KORKUT

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
35 mt emrah kardeşim wınchester lıght ve  wınchester x3 plus gerçekten keklik avında çok memnun kaldığım fişeklerdendi 28 gr federalda çok iyidi
35 metre için grupmanlar çok güzel üstelik 5 şokla. rc nin 28 gramını muhakkak alır denerim methini çok duyuyorum. federal bayilerde yok olsada çok pahalı olur oyüzden bişey diyemem dedim :) winchester çeşitleri var da kendim duygusal ($$) sebeplerden dolayı alamıyorum :D  arkadaşlardan otlanıyoruz işte buldukça  ::)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
35 metre için grupmanlar çok güzel üstelik 5 şokla. rc nin 28 gramını muhakkak alır denerim methini çok duyuyorum. federal bayilerde yok olsada çok pahalı olur oyüzden bişey diyemem dedim :) winchester çeşitleri var da kendim duygusal ($$) sebeplerden dolayı alamıyorum :D  arkadaşlardan otlanıyoruz işte buldukça  ::)
rc 28 gr keçe tapa
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
35 mt idi engin abi :)
Ooo o zaman maşallah o fişeklere o şoklarla güzel grupman Tebrikler
1953 Kırklareli Lüleburgaz

The following users thanked this post: Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
rc 28 gr keçe tapa
Bu fişek mi ?   http://www.kaysansilah.com/rc-profgame-kece-tapa-28-gr-av-fisegi

Rc nin birde normal 28 gramı var competition yazıyor, aynı fişeğin üstelik rc1 ve rc2 yazanı var. ikiside competition 28 gram. bu fişeğin çok namını duydum bayidede vardı samsunda ama alıp kullanmadım. zaten üveyik avım yok, öbür türlü avlarda kışa denk geliyor, gerçi 4-5 şokla çullukta güzel kullanılır bu fişekler aslında..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Bu fişek mi ?   http://www.kaysansilah.com/rc-profgame-kece-tapa-28-gr-av-fisegi

Rc nin birde normal 28 gramı var competition yazıyor, aynı fişeğin üstelik rc1 ve rc2 yazanı var. ikiside competition 28 gram. bu fişeğin çok namını duydum bayidede vardı samsunda ama alıp kullanmadım. zaten üveyik avım yok, öbür türlü avlarda kışa denk geliyor, gerçi 4-5 şokla çullukta güzel kullanılır bu fişekler aslında..
evet o fişek bıldırcın ve çullukta güzel sonuçlar almıştık
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
emrah  kardeşim fotodaki  fişeğide denemeni isterim hava eksi 5-6 derece mesafe 35-40 mt gibi tahmini 4 şok ile 6 no süper vuruş olmuştu

Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
emrah  kardeşim fotodaki  fişeğide denemeni isterim hava eksi 5-6 derece mesafe 35-40 mt gibi tahmini 4 şok ile 6 no süper vuruş olmuştu

Fişeğin üstündeki yazıları okuyamadım kusura bakma hangi fişek bu ?
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yanılmıyorsam resimdeki fişek Fioochi nova bıor,severek kullandıqım fişekler arasındadır oda,sanırım 31 ve 33 gram 2 farklı şekilde var piyasada ben 5 no 33 gram olanını bu sene ipsalada akşam gecitinde kullandım gercekten güzel fişek. 
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Fişeğin üstündeki yazıları okuyamadım kusura bakma hangi fişek bu ?
31 gr fiocchi nova bior
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Yanılmıyorsam resimdeki fişek Fioochi nova bıor,severek kullandıqım fişekler arasındadır oda,sanırım 31 ve 33 gram 2 farklı şekilde var piyasada ben 5 no 33 gram olanını bu sene ipsalada akşam gecitinde kullandım gercekten güzel fişek.
Yorumu okuyunca şimdi baktım internetten aynen dediğiniz gibiymiş. Fiocchi PL32 ve PL34 olanları gördüm de bunu hiç görmedim.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
ben bior fişekleri nedense çok seviyorum tiatono olsun nova bior olsun :)
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Yorumu okuyunca şimdi baktım internetten aynen dediğiniz gibiymiş. Fiocchi PL32 ve PL34 olanları gördüm de bunu hiç görmedim.
ben fiocchi pl 32 fişek kadar berbat bir fişek görmedim hiç
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
ben bior fişekleri nedense çok seviyorum tiatono olsun nova bior olsun :)
Bior olarak meca kullandım yerli fişek ama performansı çok iyi maşallahı var. Bu sezona RC nin piayasada bulunan çeşitlerini getircekmiş benim bayi bakalım, bu sezon artık nasip olursa RC ile av yaparız :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Rc titano methini cok duydum ama kullanmadım benim Rc fişeklerle aram biraz soğuktur,ama şu titanoları önümüzdeki sezon deneyeme niyetim var :) Ama Fioochi nova bıor'u bende cok beğeniyorum.
Fioochi'nin birde eskiden 10'lu paketleri vardı tavşan avında kullanırdım,şimdi bayiilerde bulamaz oldum,oda acayip bir fişekti tavşana attığım yerde ruhunu teslim ederdi tabiri caizse :)
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 23:45:52 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Rc titano methini cok duydum ama kullanmadım benim Rc fişeklerle aram biraz soğuktur,ama şu titanoları önümüzdeki sezon deneyeme niyetim var :) Ama Fioochi nova bıor'u bende cok beğeniyorum.
RC den RC1 33 gram kullandım, güzeldi, RC2 32 gram 1 kutu aldım, ava pek deneme şansım olmadı sağa sola atmakla bitirdim pek birşey anlamadım, S4 ve Sıpe yi çok beğendim. Titano hiç denemedim almadım, ama methedilmişse vardır bir hikmeti, onu da yazdım listeye :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Berkay TOPUZ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Bior olarak meca kullandım yerli fişek ama performansı çok iyi maşallahı var. Bu sezona RC nin piayasada bulunan çeşitlerini getircekmiş benim bayi bakalım, bu sezon artık nasip olursa RC ile av yaparız :)
30 gr meca bior  yerlilerde 1 numara arkadaşım sürekli her avda bu fişeği kullanıyor birde geçen sezon 30 gr yaf bior bıldırcın.çulluk ve üveyikte   biraz kullandım oda güzel iş çıkardı
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Fioochi'nin birde eskiden 10'lu paketleri vardı tavşan avında kullanırdım,şimdi bayiilerde bulamaz oldum,oda acayip bir fişekti tavşana attığım yerde ruhunu teslim ederdi tabiri caizse :)
bende titano hariç rc fişeği almıyorum
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
30 gr meca bior  yerlilerde 1 numara arkadaşım sürekli her avda bu fişeği kullanıyor birde geçen sezon 30 gr yaf bior bıldırcın.çulluk ve üveyikte   biraz kullandım oda güzel iş çıkardı
Meca 28 gram bior tapası bıldırcın için, 33 gram bior tapası çulluk için harika. Mecanın her çeşidini her saçma numarasıyla bulmak biraz zor. Ama yerli fişekte meca bence en üst sırada geliyor kalite olarak. Tahtalıyada sezon başında special 30 gram kullandım power tapa 5 numara, pozenin ilacıymış bunu anladım :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986