Gönderen Konu: Harika Bir Ördek Avı  (Okunma sayısı 10806 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ynt: Harika Bir Ördek Avı
« Yanıtla #25 : 21 Nisan 2015, 21:07:22 »
Aynen ogle Ehrah abi dedigin gibi izmirdede ordegin yatagi olan milli parklar var tabi isim vermek istemiyorum simdi oraya yakin bazi koyler ormanciyi bile sokmaz oraya, kaz ordek yatagi, burda meshurdur adamlar kapali gume yaparlar icinde kuru fasulye bile pisiriller sicacik, ustune birde canli muhre kazikla cakarlar zaten her evden 10-15 ordek var hepsi kanat karigi yabani, buralara gorevlu gidemiyo bile adam cirit atiyo, gece ay isiginda belini kiriyolar hayvanin...bide rekabet olur siz 40 vurdunuz yok biz 46 vurduk diye bunlar olan gercek limitler ben 80 ni duydum ya:) insaf be kardesim sen vurucaksin yine bu hayvani baska kimse vurmucak hadi hersey illegal tmm da katliama ne gerek var o ordek yine gelicek oraya yine senin...
Cezanın hasını hakedenler bunlar işte. çoğu yerde var bu tipler. sabah bekine gidiyorum tahtalıya adam ağzında sigara elinde 18-19 tane tahtalı sallanıyor, birde gerile gerile anlatıyor bir attım 7 tane vurdum şöyle düştü böyle patladı, hem yazık hem günah, vicdan yok bazılarında, önce vicdan olacak ! yetkililerin görmesi gerekenleri görmesi lazım..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Mustafa ÇAKIR 35

Çevrimdışı Mustafa ÇAKIR 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 21 Nisan 2015, 21:09:14 »
Mustafa abi bu kis guzel ordek olur insallah seni beklerim Izmire slmlar
nasipse diyelim artık:) teşekkür ederim Onur arkadaşım
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

Huğlu-104A////ATA Freelander

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 21 Nisan 2015, 21:15:41 »
Cezanın hasını hakedenler bunlar işte. çoğu yerde var bu tipler. sabah bekine gidiyorum tahtalıya adam ağzında sigara elinde 18-19 tane tahtalı sallanıyor, birde gerile gerile anlatıyor bir attım 7 tane vurdum şöyle düştü böyle patladı, hem yazık hem günah, vicdan yok bazılarında, önce vicdan olacak ! yetkililerin görmesi gerekenleri görmesi lazım..
Bizde kuş avında gece işi pek olmaz toplum olarak.domuza girmiyorum onun gerekçeleri ayrı belki yapana göre ama tavşanada gece avı  çok yapıyorlar bu tarz insanların yaptığı av ihtiyaç ne dersen de karşılamıyor tam anlamıyla katliyam ve hayvan cinayeti bunlara bence sert önlemler alınmalı yoksa daha çook ava özlem çekeriz..
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #28 : 21 Nisan 2015, 21:18:07 »

bu dediklerimiz 40-50 yil once olsa yinede eyvallah derim, benim dayimda avciydi rahmetli anlatirdi hep, bisikletle ava gidermis gencken donuste ordekleri tasiyamazmis:) ama ozaman heryer avlak suan onun bahsettigi yerlerde avm ler var lux binalar var:( burdaki avci buyuklerimiz anlatir yine civar koylerden ordekleri traktor kasasina koyar ilcede satarlarmis:( maalesef is bu avcilik degil yani aycilik duygusu degil, ben her vurdugum ordegi incelerim elimde alirim tuylerini duzeltirim
1992 LONDRA&İZMİR

The following users thanked this post: Mustafa ÇAKIR 35, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2015, 21:19:18 »
Bizde kuş avında gece işi pek olmaz toplum olarak.domuza girmiyorum onun gerekçeleri ayrı belki yapana göre ama tavşanada gece avı  çok yapıyorlar bu tarz insanların yaptığı av ihtiyaç ne dersen de karşılamıyor tam anlamıyla katliyam ve hayvan cinayeti bunlara bence sert önlemler alınmalı yoksa daha çook ava özlem çekeriz..
Domuzu, çeltik çiftçileri gece bekliyorlar mecburen çünkü girdiği yeri haşat ediyor, 2-3 dönüm yeri dolaşsa büyük zarar verip çıkıyor. Tavşan durumu iyi buralarda ama avını yapan çok az, gece tavşan avı yapan yok.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 21 Nisan 2015, 21:32:09 »
Domuz bizim buralardada sıkıntı gerçekten.o avı yapanlara bişey diyemem.şahsen bende kontrollü bi şekilde olma kaydıyla onaylıyorum.Ama Emrah ağabeycim demişsin ya çok az yapan var diye inan yetiyor onlar Onur arkadaşımın bahsettiği gibi bizde çok duyduk traktör kasalarının bi gecede yarısına kadar dolduğunu.eskiyle tabi fark var biraz orayıda anlamak lazım.konuda fazla dağılmasın video tam nerede çekilmiş bilmiyorum ama yurt dışında..bizde anca izliyoruz.buna sebep olan da tabiki bilinçsiz avlanmalar,tükenip kaybolmalar.yoksa bu yurdun topraklarda her türlü av zaten yapılır O0
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #31 : 21 Nisan 2015, 21:37:02 »
yanarimda soyle dolu dolu kaz avi yapamadim hayatimda hic su kanada kazlari varya su kanada kazlari :):) kaz avi yapan ya yok yada cok az zaten kaz yok
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 21:38:30 Gönderen: Onur ORAL »
1992 LONDRA&İZMİR

The following users thanked this post: Mustafa ÇAKIR 35, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #32 : 21 Nisan 2015, 22:00:58 »
Domuz bizim buralardada sıkıntı gerçekten.o avı yapanlara bişey diyemem.şahsen bende kontrollü bi şekilde olma kaydıyla onaylıyorum.Ama Emrah ağabeycim demişsin ya çok az yapan var diye inan yetiyor onlar Onur arkadaşımın bahsettiği gibi bizde çok duyduk traktör kasalarının bi gecede yarısına kadar dolduğunu.eskiyle tabi fark var biraz orayıda anlamak lazım.konuda fazla dağılmasın video tam nerede çekilmiş bilmiyorum ama yurt dışında..bizde anca izliyoruz.buna sebep olan da tabiki bilinçsiz avlanmalar,tükenip kaybolmalar.yoksa bu yurdun topraklarda her türlü av zaten yapılır O0
+1  O0
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #33 : 21 Nisan 2015, 22:05:37 »
yanarimda soyle dolu dolu kaz avi yapamadim hayatimda hic su kanada kazlari varya su kanada kazlari :):) kaz avi yapan ya yok yada cok az zaten kaz yok
Kanada kazını 2012 de fırtınalı ve karlı bir günde gördüm avdayken, anlattım inanmadılar olmaz canım ne arasın o kaz cinsi yok burda boz kazdır o sen yanlış görmüşsündür falan. çok net gördüm renkleri falan 5 tane üzerime doğru uçtular, pozeyle 34 gram 3 numara double atış yaptım banamısın demedi mesafe vardı ama vurulmayacak kadar değildi.. kazları ve turnaları genelde eylül-ekim ayları göç ederken görüyorum, V şeklinde yada tek sıra çok yükseklerden geçip gidiyorlar. uğrayanlar çok nadir az sayıda o da kaç yılda bir denk gelirse artık..
kaz avı demişken kırşehirden bir avcı arkadaşın videosu var güzel av yapmış paylaşayım sizlerle

• Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Onur ORAL

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #34 : 21 Nisan 2015, 22:10:01 »
Kanada kazını 2012 de fırtınalı ve karlı bir günde gördüm avdayken, anlattım inanmadılar olmaz canım ne arasın o kaz cinsi yok burda boz kazdır o sen yanlış görmüşsündür falan. çok net gördüm renkleri falan 5 tane üzerime doğru uçtular, pozeyle 34 gram 3 numara double atış yaptım banamısın demedi mesafe vardı ama vurulmayacak kadar değildi.. kazları ve turnaları genelde eylül-ekim ayları göç ederken görüyorum, V şeklinde yada tek sıra çok yükseklerden geçip gidiyorlar. uğrayanlar çok nadir az sayıda o da kaç yılda bir denk gelirse artık..
kaz avı demişken kırşehirden bir avcı arkadaşın videosu var güzel av yapmış paylaşayım sizlerle

ben Londrada yasiyorum okul hayatindan dolayi, burda her yerde kanallar var benim kaldigim evin yanindada kanal var , kanada kazlari acitinin hemen bir iki metre ustunden geciyolar, sen tahtali tutkunusun Emrah abi galiba, burda bir tahtali var akli durur insanin :) arka bahcede kapanla yakaladim bikere
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #35 : 21 Nisan 2015, 22:11:42 »
ben Londrada yasiyorum okul hayatindan dolayi, burda her yerde kanallar var benim kaldigim evin yanindada kanal var , kanada kazlari acitinin hemen bir iki metre ustunden geciyolar, sen tahtali tutkunusun Emrah abi galiba, burda bir tahtali var akli durur insanin :) arka bahcede kapanla yakaladim bikere
Olsun kazları izlemek bile yeter :) tahtalıların ana vatanı ingiltere zaten yıl boyu orda olur onlar. milyonlarca var orda videolardan bakıyorum az değil, sayıları müthiş fazla.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #36 : 21 Nisan 2015, 22:20:50 »

Birkac resim atayim dedim,, tahtaliyi iki yil once bahcede kapanla yakaladim yakalansak sinir disi olcaz ama avcilik iste dinlermi :)
1992 LONDRA&İZMİR