2014/2015 sezonunda sadece uzaktan bir adet ördek görmüş biri olarak, bu gibi videoları ağzım açık izliyorum....
Abdullah bey bu videoları biz her zaman ağzımız açık izliyoruz ördek görsekte görmesekte
çünkü böyle ördek görme veya av yapma şansımız zaten yok
Aynen ogle ustam...
Bana denk gelir limiti asarim ilk defa sak diye gorevli denk gelir yapistirir cezayi, yanimda adam hep limiti asar hic bir sey olmaz... bendede boyle bir sans var
Onur bey, bizim burada ava yasak bölge var yaban hayatı koruma sahası, bu alan içinde iki adet göl varki 1. sınıf ördek yatağı. Mesela yasak bölge olduğu halde oranın köylüsü yerlisi istediği zaman girip av yapabiliyor, adamın evi gölün dibinde, mühreleri atsa balkondan oturduğu yerden av yapar o derece
ama ben kalkıp gitsem anında enselerler şikayet gider vs vs
çifte standart oluyor öyle bazen. mesela belgesi olan adam geçen sene günde 40 küsür çulluk vurdu yakalanmadı, belgesi olmayan ama adam gibi av yapan adam 2 çulluk vursa yakalanır..
Ben şahsen bu videodaki gibi ördek bulsam limit aklıma bile gelmez, çünkü limit doldurmaya uğraşmam, mutluluk vurduğun av sayısında değil, aldığın keyifte gizlidir. mesela bu sezon bu videodaki ördeklerden kat kat fazla tahtalı vardır buralarda, istesem gidip her avda 10-15 tane çok rahat vurabilirdim. popülasyon iyi olunca avı zamana yaydık, çok vurma hatta illede vurma amacı gütmeden avın keyfini almaya çalıştık, vuramadıkça gırgır şamata yaptık, piknik yaptık, işin özeti, avın güzelliği muhabbetinde gizli..