Gönderen Konu: Ördek Düdüğü Tavsiyeleri  (Okunma sayısı 13299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
Ördek Düdüğü Tavsiyeleri
« : 19 Nisan 2015, 21:54:43 »
Merhabalar bütün sevgili ve o kadarda saygılı forum üyeleri.Yaklaşık 45 50 senelik avcıyım doğru söylemek gerekirse tecrübesiz olduğum konulardan biri bu düdük arkadaşlar, bu sene ve geçen sene hiç verim alamadım ördek avından Yaban ördek düdüklerinden almıştım 2 tane dışı ve erkek sesli 2 tane hiç traş çıktılar yani 10 15 sene göç zamanı teyp ile avlanan biri olarak ve bunu rahatlıkla söylüyorum bu 2 senedir hiç beceremiyorum teyip kurmakta artık Vicdanım el vermiyor yani işin zevki kaçıyor direk limitler bitiyor eve dön bir daha yine gel bana göre işler olmadığı için değerli arkadaşlarımdan sizlerden düdük tavsiyesi istiyorum.Şuan buldugum 3 tane düdük var ;
bu üçü

1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ynt: Ördek Düdüğü Tavsiyeleri
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2015, 22:02:48 »
En güzeli kendi ağzımızla yaptığımız ses, eğer benzeterek ses verebiliyorsanız bütün yeşilleri üzerinize çekebilirsiniz  ;D ;D
Ortadaki yeşil renk Haydels düdüğü yabancıların videolarda çok kez gördüm güzel çağırıyo ördekleri valla akın akın geliyorlar  :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Ergin KORKUT

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2015, 22:44:12 »
En güzeli kendi ağzımızla yaptığımız ses, eğer benzeterek ses verebiliyorsanız bütün yeşilleri üzerinize çekebilirsiniz  ;D ;D
Ortadaki yeşil renk Haydels düdüğü yabancıların videolarda çok kez gördüm güzel çağırıyo ördekleri valla akın akın geliyorlar  :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Emrahcım herhalde ben de o düdük üzerinde karar aldım gibi ama bandedlarda güzel işallah sizin gibi bilgi verici sevgili arkadaşlar çıkar saygilarimla

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2015, 22:52:10 »
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Emrahcım herhalde ben de o düdük üzerinde karar aldım gibi ama bandedlarda güzel işallah sizin gibi bilgi verici sevgili arkadaşlar çıkar saygilarimla
Estağfurullah Ergin bey, gördüğümü söyledim sadece. bende uygun fiyata lohman düdük var, çamurcunların sesi farklı olduğu halde onları çağırıyo sadece büyük ördekler beni hiç kaale almadı  :) ama işin en güzel ve birazda esprili yanı ağızla tekli dişi sesi yapıpta yeşilin dönüp üzerime gelmesi, bitiyorum o manzaraya  :D
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2015, 23:02:56 »
siz değerli büyüklerimiz bizden daha deneyimlisiniz illaki , ama ördek düdüğü ile avlanmak gerçekten çok zevkli ve adneralini son dereçe yüksek .  o ördeğin düdüğe karşılık vermesi , sesin geldiği tarafa doğru pike yapıp dalışa geçmesi , size doğru yönelmesi gerçekten muhteşem . heleki uzaktaki , sizin görmediğiniz bir ördeğin bile o sese kayıtsız kalamaması ve bir kaç dakika sonra bile olsun  , üstünüze gelip tur atması .  etrafta hiç ördek yokken bile , o sesin ördeği sizin etrafınızda dolaştırması bile muhteşem ..

acizane olsada  , sizin resimlerin içerisinde olmasada  , buck gardner double nasty , tavsiye ederim . gerçekten muhteşem bir ördek düdüğü .
saygılar selamlar .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2015, 23:04:16 »
Ergin abi selamlar,eğer düdük avına yeni başladıysan ilk etapta tek dilli düdükleri tavsiye ederim sana,Tek dilli düdükler calması daha kolaydır,Cift dilliler gerceğe daha yakın ses ama çalması biraz daha zordur.
Uygun fiyatlı olarak Flambeau Lohman düdükler gayet iyidir iş görür,Buck Gardner Reactor fiyatı bayağı fazla ama hakkını fazlasıyla verir.Siz bizden mutlaka daha deneyimlisiz yaş-tecrübe farkı olarak akıl vermek pek düşmez bana ama ben yinede şahsi fikirlerimi yazdım :)
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 23:09:13 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2015, 07:54:28 »
siz değerli büyüklerimiz bizden daha deneyimlisiniz illaki , ama ördek düdüğü ile avlanmak gerçekten çok zevkli ve adneralini son dereçe yüksek .  o ördeğin düdüğe karşılık vermesi , sesin geldiği tarafa doğru pike yapıp dalışa geçmesi , size doğru yönelmesi gerçekten muhteşem . heleki uzaktaki , sizin görmediğiniz bir ördeğin bile o sese kayıtsız kalamaması ve bir kaç dakika sonra bile olsun  , üstünüze gelip tur atması .  etrafta hiç ördek yokken bile , o sesin ördeği sizin etrafınızda dolaştırması bile muhteşem ..

acizane olsada  , sizin resimlerin içerisinde olmasada  , buck gardner double nasty , tavsiye ederim . gerçekten muhteşem bir ördek düdüğü .
saygılar selamlar .
Çok teşekkür ederim Yusuf bey önerdiğiniz Buck Gardner baya iyi bir marka ve güzel ötüyor yanında cd ek bir şey daha veriyorlar bakalım az daha araştırıp sizlerin değerli yorumları ile bir şeyler alicam bakalım dediğiniz o adrenalini artık yaşamadan gitmem buralardan

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2015, 07:56:33 »
Ergin abi selamlar,eğer düdük avına yeni başladıysan ilk etapta tek dilli düdükleri tavsiye ederim sana,Tek dilli düdükler calması daha kolaydır,Cift dilliler gerceğe daha yakın ses ama çalması biraz daha zordur.
Uygun fiyatlı olarak Flambeau Lohman düdükler gayet iyidir iş görür,Buck Gardner Reactor fiyatı bayağı fazla ama hakkını fazlasıyla verir.Siz bizden mutlaka daha deneyimlisiz yaş-tecrübe farkı olarak akıl vermek pek düşmez bana ama ben yinede şahsi fikirlerimi yazdım :)
Çok teşekkür ederim Berkaycım bu konularda beni tecrübesiz olduğum aşikâr sizin gibi genç nesil daha bilinçli avcı olucak sizleri tebrik ederim şimdiden Lohmanların (Flambeu) kaz düdüğü vardı bir aralar iyi gidiyordu onlarda güzel teşekkürler

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2015, 09:58:11 »
abicim mrb tekrar. öncelikle düdük seçimi yaparken nerde avlandığın çok önemli.  açık alan göl içindemi saxlık kamışlık  alandamı yada ormanlık alandamı av yaptığın çok önemli. çift dilli ve tek dilli düdükler  her markada vardır. ancak burda dikkat etmen gereken yüksek sesde kitlenmemesi vede tükürükden sudan etkilenip sesinin bosulmamasıdır.   ben bu işe gönül verenlerdenim çok ördek düdükleri gördüm inceledim kullanıyorum.    sana tavsiyem  echo  baktığın fotodaki düdük en düşük modeli tavsiye etmem.  haydels dr 85 modelini almanı tavsiye ederim. dışı saydam beyac renk ve yeşil boya ördek düdüğü olan model ben sana ling atacam diğer mesajda.   bandels geç abi  .  buck gardners serisi düdükler çok kalitelidir. ben bu serileri kullanıyorum. türkiyenin  %80 bu markayı sever kullanır.  duble nasty 2 - reactor- spitfire-sorta single- yüksek sesli kaliteli düdüklerdir.  çok pahalı düdüklerde var 200 dolar 300 dolar ve üstü ama gerek yok abicim. düdük çalma işi sistem ve gırtlak işi. eğer çalmayı bilmiyor ise bir kişi 1000 tl düdükde varsem eline vak vakdan başka birşey yapamas.  önemli olan ördek sistemli şekilde sıralı şekilde çalmak ve avı yakınmısa çekme. bunun için yabancı sistelere gayet açık net anlatımlı videolar var. usaktan gecen ördeği çevirme  ,çevrilen ördeğe mevki beli etme, yemleme  oynaşma gibi sesler.   emin olun ördek radar gibidir sesin nerden gelidğini çok iyi algılar. bura önemli olan çalma sıralamasıdr. eğer dönüş yağmış aranan ördeğe tekrar uxaktan gecen ördeği cevirme sesi yaparsan hayvan tam  tersi kaçacaktır.   bu iş tek düdüklede olmas. ıskılık çalan düdük -yeşil erkek ve yeşil dişi düdüğü- kıl kuyruk fiyu çamurcun düdükleri.. dalgıç ördekleri kafana takma onlar her sese gelirler. çok saftır yeterki ses olsun vede mührede olunca balıklama dalarlar :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #9 : 20 Nisan 2015, 11:58:04 »
abicim mrb tekrar. öncelikle düdük seçimi yaparken nerde avlandığın çok önemli.  açık alan göl içindemi saxlık kamışlık  alandamı yada ormanlık alandamı av yaptığın çok önemli. çift dilli ve tek dilli düdükler  her markada vardır. ancak burda dikkat etmen gereken yüksek sesde kitlenmemesi vede tükürükden sudan etkilenip sesinin bosulmamasıdır.   ben bu işe gönül verenlerdenim çok ördek düdükleri gördüm inceledim kullanıyorum.    sana tavsiyem  echo  baktığın fotodaki düdük en düşük modeli tavsiye etmem.  haydels dr 85 modelini almanı tavsiye ederim. dışı saydam beyac renk ve yeşil boya ördek düdüğü olan model ben sana ling atacam diğer mesajda.   bandels geç abi  .  buck gardners serisi düdükler çok kalitelidir. ben bu serileri kullanıyorum. türkiyenin  %80 bu markayı sever kullanır.  duble nasty 2 - reactor- spitfire-sorta single- yüksek sesli kaliteli düdüklerdir.  çok pahalı düdüklerde var 200 dolar 300 dolar ve üstü ama gerek yok abicim. düdük çalma işi sistem ve gırtlak işi. eğer çalmayı bilmiyor ise bir kişi 1000 tl düdükde varsem eline vak vakdan başka birşey yapamas.  önemli olan ördek sistemli şekilde sıralı şekilde çalmak ve avı yakınmısa çekme. bunun için yabancı sistelere gayet açık net anlatımlı videolar var. usaktan gecen ördeği çevirme  ,çevrilen ördeğe mevki beli etme, yemleme  oynaşma gibi sesler.   emin olun ördek radar gibidir sesin nerden gelidğini çok iyi algılar. bura önemli olan çalma sıralamasıdr. eğer dönüş yağmış aranan ördeğe tekrar uxaktan gecen ördeği cevirme sesi yaparsan hayvan tam  tersi kaçacaktır.   bu iş tek düdüklede olmas. ıskılık çalan düdük -yeşil erkek ve yeşil dişi düdüğü- kıl kuyruk fiyu çamurcun düdükleri.. dalgıç ördekleri kafana takma onlar her sese gelirler. çok saftır yeterki ses olsun vede mührede olunca balıklama dalarlar :)
Ademcim bu değerli ve nacizane bilgilerin için çok teşekkür ederim. Bayideki satıcıda Buck gardner al dedi nasty  2 diye 200 tl gibi bir fiyati var bence değer avlandığım yer İpsala büyük göllerde becenelerde avlanıyorz kanatlı mühre aldım şimdi rüzgar ile dönen mâlum makine ile çalışanlar yasak işallah bir dahaki sezon bir düzene flambua ve hareketli mühre ve Buck gardner ile güzel şeyler yapıcam şimdi kararımı sizler sayesinde aldım Buck Gardner Nasty 2 alicam Ademcim sana ve diğer çok sevgili ve saygı değer arkadaslara çok teşekkür ederim

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 20 Nisan 2015, 12:52:10 »
Double nasty 2 combo kit bende 100tl isterseniz spitfire wood agac alan da mevcut.satilik av gereclerin de ilanimi gore bilirsiniz.rasgele.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 20 Nisan 2015, 12:59:14 »
abicim sakın sakın  200 tl paraya 2 tane alırsın duble nasty 2 modelini. sne boşver yardımcı olurum ben sana düdük konusunda. sen almayı düşündüğüm xaman hbr vermen yeterli. 200 tl diyen 2 katı fiyat söylemniş sana . sen lasım olunca hbr etmen yeterli ben ayarlarım.   mühre al mutlaka mühreli ördek avı gibi av yoktur. gerisi ayak üstü amatör avcılık bana göre. mühre olacak kesinlike hem ördek hem meke mühresi. meke mühreleri ben aldım takım harika ürünler ben sna anerden tedarik edecen söylerim.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Yasin AKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 20 Nisan 2015, 14:32:31 »
abicim sakın sakın  200 tl paraya 2 tane alırsın duble nasty 2 modelini. sne boşver yardımcı olurum ben sana düdük konusunda. sen almayı düşündüğüm xaman hbr vermen yeterli. 200 tl diyen 2 katı fiyat söylemniş sana . sen lasım olunca hbr etmen yeterli ben ayarlarım.   mühre al mutlaka mühreli ördek avı gibi av yoktur. gerisi ayak üstü amatör avcılık bana göre. mühre olacak kesinlike hem ördek hem meke mühresi. meke mühreleri ben aldım takım harika ürünler ben sna anerden tedarik edecen söylerim.

Adem Bey temin edilecek yeri buradan yazsanız bizde edinsek?  :)
Saygılar.
1988-Çanakkale

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 20 Nisan 2015, 14:32:55 »
Adem abi meke mührelerini ördek mührelerinin arasına mı koyuyorsun yoksa onlardan ayrı bir yeremi?
Önümüzdeki sezon icin bende birkaç tane edinmeyi düşünüyorum şu meke mührelerinden,avda verimi arttırdığını  duymuştum :) 
Yabancı bir forumda görmüştüm ördek mührelerinin arasında balıkcıl mühresi vardı,sanırım gelen ördeğe güven veriyormuş meke balıkcıl gibi mühreler bildiğim kadarıyla,Biraz anlatırmısın olayın aslını sana zahmet :)
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 14:36:08 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2015, 15:13:33 »
Çok sagol ilgin için Ademcim yalın bir zamanda herhalde alicam dediğin bende meke mühresi alicam 2 tane güven verir Biz eskiden o kadar çok çeşit yokken siyah poşeti ördek gibi yapardık koyardık meke gibi duruyordu daha faydası oluyordu Ademcim bir daha söylüyorum gönülce ilgin için çok teşekkür ederim ben sana söylerim o zaman iyi gunler saygilar sevgiler ...

The following users thanked this post: Adem KOCA

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2015, 15:15:32 »
Double nasty 2 combo kit bende 100tl isterseniz spitfire wood agac alan da mevcut.satilik av gereclerin de ilanimi gore bilirsiniz.rasgele.
Bilgi için teşekkürler Gökhan bey bir bakiyim saygilar ...

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2015, 16:29:11 »
Adem abi meke mührelerini ördek mührelerinin arasına mı koyuyorsun yoksa onlardan ayrı bir yeremi?
Önümüzdeki sezon icin bende birkaç tane edinmeyi düşünüyorum şu meke mührelerinden,avda verimi arttırdığını  duymuştum :) 
Yabancı bir forumda görmüştüm ördek mührelerinin arasında balıkcıl mühresi vardı,sanırım gelen ördeğe güven veriyormuş meke balıkcıl gibi mühreler bildiğim kadarıyla,Biraz anlatırmısın olayın aslını sana zahmet :)
  kardeşim mrb. meke mühreleri kamış arasına açıklık karışık atıyorsun ördekler ile karışık. ama açık sularda yeşil ördekler kamış seyrek olan yerlere atacaksın. basılarını açık suya . unutma yeşil ördek dalgıç ördek değildir açık suda yemlenmes asal. sığ sularda valanır dalamadığı için. su üstünde yosun ve çamur içindeki canlıları yer.   balıköıl mühresi kesinlikle olması gerekli ama işte taşıma sı sorun olduğu için ben almıyor kocamn birşey oludğu için kırılır diye almadım  ama olmaıs lasım sıralama şöyledir mührede:   balıkçıl mühresi ördeğe en çok güven veren odru. insandan mümkün olduğunca kaçan bir hayvan ve bu yüsden balıkçın mühresi olana yere ördek daha cesaretli gelir. 2. olarak meke mühresi: aynı şekilde oda çok tedirgin bir hayvandır oda insan varlığını hissedince o mekande durmas gören ördek buna güvenerek gelir hemen mühreye . 3 . olaralda yeşil ördek ve dişi :  bu mühreler en iyi kalitede olmalı. bisim alacağımıs mühre flambue mührei. daha kaliltelileri var ama çok pahlılar. yurt dışında uygun fiyatta ancak taşıması sıkıntı .kargoya verilse bi dünya para tutar .
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2015, 16:30:44 »
meke mühresi harikadrı. çok gerçekci ben 12 adet aldım kullanıyorum. fiyat araştırmas yapın en uygun bu mühereden nerde varsa alın  arkadaşlar                             http://www.karacaogluav.com/urun/sakar-meke-muhresi_237.aspx?CatId=173
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2015, 16:42:17 »
  kardeşim mrb. meke mühreleri kamış arasına açıklık karışık atıyorsun ördekler ile karışık. ama açık sularda yeşil ördekler kamış seyrek olan yerlere atacaksın. basılarını açık suya . unutma yeşil ördek dalgıç ördek değildir açık suda yemlenmes asal. sığ sularda valanır dalamadığı için. su üstünde yosun ve çamur içindeki canlıları yer.   balıköıl mühresi kesinlikle olması gerekli ama işte taşıma sı sorun olduğu için ben almıyor kocamn birşey oludğu için kırılır diye almadım  ama olmaıs lasım sıralama şöyledir mührede:   balıkçıl mühresi ördeğe en çok güven veren odru. insandan mümkün olduğunca kaçan bir hayvan ve bu yüsden balıkçın mühresi olana yere ördek daha cesaretli gelir. 2. olarak meke mühresi: aynı şekilde oda çok tedirgin bir hayvandır oda insan varlığını hissedince o mekande durmas gören ördek buna güvenerek gelir hemen mühreye . 3 . olaralda yeşil ördek ve dişi :  bu mühreler en iyi kalitede olmalı. bisim alacağımıs mühre flambue mührei. daha kaliltelileri var ama çok pahlılar. yurt dışında uygun fiyatta ancak taşıması sıkıntı .kargoya verilse bi dünya para tutar .
Saolasın abi verdiğin bilgiler icin,mühre ile ördek avına bende başlayalı 1-2 sene oldu daha öncesi akşam gecitine veya dere boyunda parlama avlarına giderdik ördek icin ama şu mühreli avcılığın keyfini alınca diğerlerine kolay kolay gitmez olduk :) bende aşağıda verdiğin linkten birkaç tane meke mühresi ısmarlamayı düşünüyorum fiyatıda gayet makul zaten :) Balıkcıl mührelerine de baktım ama hem fiyat olarak hemde kapladığı yer bakımından vazgectim.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 20 Nisan 2015, 17:27:33 »
Ergin hocam selamlar
 ben buckgardner spitfire wood (kisa mesafe yemlenme ve ciftlesmeye hazir disi sesi amacli) kullaniyorum.
Buckgardner double nasty 2 polycarbon (uzak mesafe selamlama ve geri don sesi icin kullaniyorum)
Buckgardner 6 in 1 whistle ( islik sesi cikaran diger ordeklere fiyu,camurcun,kil,yesilbas icin kullaniyorum)
Ve gonul rahatligiyla tavsiye ederim.
İthal dudukte Tek dil cift dil cok onemli degil .bir avci vucut,diyafram ve girtlak anatomisine  gore ya calar yada calamaz dil sayisi ile ilgisi yok.
200 tl cok burada 70-80 liralara satildi bu duduklerden ,tabi dolar bukadar yuksek degilken.
Saygilar :)

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #20 : 28 Aralık 2015, 17:35:40 »
Benzer bi konu oldugu için buraya yazmak istedim.

Amerikadan dayıma ördek ve kaz düdüğü aldırmak istiyorum turkiyeye bi arkadaşı gelecekmiş gelirken getirmesini rica ettik kendime uzun yıllar kullanabileceğim bi set hazırlamak istiyorum

Aşagıdaki sete başka hangi düdükler eklenebilir yada benim eklediklerimden hangisi gereksizdir bizim sularımızda

Buck Gardner The System Combo Pack  = 19 dolar
http://buckgardner.com/index.php?route=product/product&product_id=86&search=Buck+gardner+&page=4

Buck Gardner Spitfire Acrylic Polycarbonate Duck Call  40 dolar

http://buckgardner.com/index.php?route=product/product&product_id=127

Acrylic Polycarbonate Double Nasty 3 Duck Call 40 dolar

http://buckgardner.com/index.php?route=product/product&path=59_61&product_id=215

Haydels DR-85 DOUBLE REED MALLARD  20 Dolar

http://haydels.com/product/dr-85-double-reed-mallard/

• Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri