ben ne adamlar gördüm üstüne giyecek kıyafeti yok ben bir adam daha gördüm sarı kıravat takım ceket saçı az aklı çok ve öğrendimki adı bilmemne çakarmış ,..
bunlar adam değilki sadece içi boş tayfası, amma üzerindekiler belkide milyonluk elbise buda kısadan hisse anlayana.
futbolu kitle uyutma silahı olarak görmem bir kez daha perçimlenmiş oldu, konuyu açan arkadaşıma teşekkürler.
şahsı huhterem avcıya ağıza alınmayacak laflar ediyor yarası olan kocunsun o zaman ben tekrar söylüyorum adam gibi adam olsa o lafı sarfetmezdi genellemeye sokmazdı , benim amcamda futbolcu kaptan takım antrenörü sıfatında milyonlarca iyisi var kötüsü var bu bana ''futbolcuları allah kahretsin'' deme yetkisi vermez arkadaşlar bu ahmet çakar kimki neyse, yayını keser vs. bir sürü çaresi var o işin ama arsızın damarı çatlamaya görsün ne ar kalır ne damar ve en azından milyonlar seni seyrediyor koca koca adamlarsınız beya, saygısız adamları oraya sokanda konuşturanda suç kenar mahalle kahvesindende kalitesizler kitlesi topluluğu oluşmuş sanki. bu ne cehalet bu ne kendini bilmezlik. rütük yokmuydu bizde yoksa işine gelenemi sarıyor filmi.
saygılarımla.