Gönderen Konu: Beyaz tv de yayınlanan Derin futbol programında Avcıya saygısızlık  (Okunma sayısı 11641 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uğur KOÇ 72

• *
  • KEKLİK AVCISI
Bir imzada benden

ahmet çakar avcilar yalancidir adammidir diyecegine önce yillar önce söz veripte tutmadigi bikinisini delikanli gibi giyip sözunu tutsun. Ondan sonra konuşsun.
Uğur KOÇ
1992 BATMAN / GERÇÜŞ
FRANCHİ AFFİNİTY

resim yüke

The following users thanked this post: Halil ARIK, Atilla KORKMAZ, İsmail CEYLAN 16, Onur ORAL, Ergin KORKUT

Çevrimiçi M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 ben ne adamlar gördüm üstüne giyecek kıyafeti yok  ben bir adam daha gördüm sarı kıravat takım ceket saçı az aklı çok ve öğrendimki adı bilmemne çakarmış ,..

bunlar adam değilki sadece içi boş tayfası, amma üzerindekiler belkide milyonluk elbise buda kısadan hisse anlayana. ^-^

futbolu kitle uyutma silahı olarak görmem bir kez daha perçimlenmiş oldu, konuyu açan arkadaşıma teşekkürler.

şahsı huhterem avcıya ağıza alınmayacak laflar ediyor yarası olan kocunsun o zaman ben tekrar söylüyorum adam gibi adam olsa o lafı sarfetmezdi genellemeye sokmazdı , benim amcamda futbolcu kaptan takım antrenörü sıfatında milyonlarca iyisi var kötüsü var bu bana ''futbolcuları allah kahretsin'' deme yetkisi vermez arkadaşlar bu ahmet çakar kimki neyse, yayını keser vs. bir sürü çaresi var o işin ama arsızın damarı çatlamaya görsün ne ar kalır ne damar ve en azından milyonlar seni seyrediyor koca koca adamlarsınız beya, saygısız adamları oraya sokanda konuşturanda suç kenar mahalle kahvesindende kalitesizler kitlesi topluluğu oluşmuş sanki. bu ne cehalet bu ne kendini bilmezlik. rütük yokmuydu bizde yoksa işine gelenemi sarıyor filmi.

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 10:38:18 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şahsi fikrim, bu tür kampanyalar, bu ve benzeri proğramlara prim kazandırır.
En güzeli izlemeyi bırakmak. İzlenmezse telegol gibi kaybolup giderler...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

The following users thanked this post: Atilla KORKMAZ

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Atilla abi ekipce saldirdik
+5

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Atilla KORKMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Atilla abi ekipce saldirdik
+5
[/qu
Teşekkürler.Ekibe selamlar :)
1969 ankara B-80 / FP 1201

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
Söz konusu ahmet ÇAKAR sa fazla da konuşmaya gerek yok.kendini yemiş bitirmiş.her konuşması tamamen  reyting içerikli abuk subuk ne konuştuğunu bilmeyen biri.ne yapsın kendini bir şekilde göstermeye çalışıyor.yani bir erkeğede cazgır olmak bu kadar mı yakışır be kardeşim.Bir de kadın olaymış 7 düvele yetermiş.....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
medya maymunu saçmalamaktan başka bi becerisi yok o kadar dürüstse bikini giysinde odan sonra bizlere laf etsin lavuk. bir saniyemi bile ayırıp izlemem bu gerizekalıları
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Cemal KALENDER

• *
  • denizleri aştımda geldim
başlığa baktım 728 kez okunmuş sadece 94 kişi imzalamış arkadaşlar,ne acı şey birlik olamamak bu kişilikleri kaale almamağı anlarımda birlik adına imzadan imtina etmeği pekde anlayamıyorum değerli arkadaşlarım.selam olsun tüm avcı dostlara.
1958 şile/istanbul

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
Bu programlar prim yapmak  için kurulur ne kadar prim o kadar rating eğer izlemeyi bırakırsanız prim yapamazlar kendi kendilerini yerler o yüzden en iyi kanal degistirmek  :)
1953 Kırklareli Lüleburgaz

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bir imzada ben attım tarafımız belli olsun.Ama  maalesef birlik yok tepki yok.
maalesef yok.Genel de izlemeyin prim vermeyin yönünde yaklaşımlar var.Son zamanların modası bu.Tepki göstermek bunu eyleme dökmek bir ruhdur ve herkesin sahip olması beklenemez.Ben ve imzaya dahil olan 98 arkadaşım direnenlerdeniz.SAĞOLUN.

The following users thanked this post: Gürkan ONAT

Çevrimiçi M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
maalesef yok.Genel de izlemeyin prim vermeyin yönünde yaklaşımlar var.Son zamanların modası bu.Tepki göstermek bunu eyleme dökmek bir ruhdur ve herkesin sahip olması beklenemez.Ben ve imzaya dahil olan 98 arkadaşım direnenlerdeniz.SAĞOLUN.

ustalar;

bu imza sayfası hata veriyor, daha öncede uğraştım nasıl giriyorsunuz bilen yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler ,..

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

ustalar;

bu imza sayfası hata veriyor, daha öncede uğraştım nasıl giriyorsunuz bilen yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler ,..

saygılarımla.
denedim çalışıyor

Çevrimiçi M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
denedim çalışıyor

ok. attım nihayet , sayfa google den hata veriyor google chrome den açıldı teşekkürler.

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
Bir imzada benden olsun.Ayrıca sevgili ve saygılı av tutkunu arkadaşlarım bu işleri eğer biz yapamassak Federasyonlara danışılmalı konuya onlarda katılmalı Federasyon başkanlarını ve yönetimi biz ne için seçiyoruz haklarımızı korumak yaşatmak için o yüzden Federasyonları bu olaya davet ediyorum

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bir imzada benden olsun.Ayrıca sevgili ve saygılı av tutkunu arkadaşlarım bu işleri eğer biz yapamassak Federasyonlara danışılmalı konuya onlarda katılmalı Federasyon başkanlarını ve yönetimi biz ne için seçiyoruz haklarımızı korumak yaşatmak için o yüzden Federasyonları bu olaya davet ediyorum
Sevgili ağabey,bu konu ile ilgili,İlhan DEVECİ'ye mesaj gönderdim ama dönüş olmadı.Yoğunluktan görmemiş olabilir,yada konuyu ciddiye almamış olabilir bilemiyorum.az önce de 100 kişinin imzaladığı konuyu kınayan bir yazı ile beyaz tv dinleyici temsilcisine gönderdim.Bu da onlara gönderdiğim 2. mail ama dönüş yok tahmin ettiğim gibi.
Sizlere ilginizden ötürü teşekkür ediyorum.

The following users thanked this post: Gürkan ONAT, Ergin KORKUT

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bence halkın karşısına çıkan kamuoyuna seslenen kişilerden AKLİ DENGESİ YERİNDEDİR raporu istenmeli. sonra akli dengesini kaybetmiş bir insanın söylemleri halk tarafından ciddiye alınabiliyor malesef  ;D
ama TV bu akıllısıda orda deliside
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
Sevgili ağabey,bu konu ile ilgili,İlhan DEVECİ'ye mesaj gönderdim ama dönüş olmadı.Yoğunluktan görmemiş olabilir,yada konuyu ciddiye almamış olabilir bilemiyorum.az önce de 100 kişinin imzaladığı konuyu kınayan bir yazı ile beyaz tv dinleyici temsilcisine gönderdim.Bu da onlara gönderdiğim 2. mail ama dönüş yok tahmin ettiğim gibi.
Sizlere ilginizden ötürü teşekkür ediyorum.
Sevgili Atilla Türkiye avcılarının haklarını korumak ve savunmak için böyle güzel islere benim gibi katkı yapmak istermişsiniz bende şimdi İlhan Deveciye ve belki biraz tepki çekebilirim ama affola Yaban TV'ye ve Ali birerdinç ve Doktor ali beye mail attim ama daha bir şey alamadım herhalde ya yoğunluktan veya daha görmediler çünkü Fuar telaşı filanda var belki İstanbul av ve doğa Atıcılık fuarında bu ve bunun gibi konular konusalicagini eminim (+1)

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sevgili Atilla Türkiye avcılarının haklarını korumak ve savunmak için böyle güzel islere benim gibi katkı yapmak istermişsiniz bende şimdi İlhan Deveciye ve belki biraz tepki çekebilirim ama affola Yaban TV'ye ve Ali birerdinç ve Doktor ali beye mail attim ama daha bir şey alamadım herhalde ya yoğunluktan veya daha görmediler çünkü Fuar telaşı filanda var belki İstanbul av ve doğa Atıcılık fuarında bu ve bunun gibi konular konusalicagini eminim (+1)
Ağabey inşallah duyarlı davranırlar.inanın çok ağırıma gidiyor böylesi densizlerin ortalık yerde yaptıkları saygısızlık.

The following users thanked this post: Ergin KORKUT

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
Ağabey inşallah duyarlı davranırlar.inanın çok ağırıma gidiyor böylesi densizlerin ortalık yerde yaptıkları saygısızlık.
Isallah ilgi görürüz benimde herkesin ağrına gitmiştir bu olayda Allah ıslâh etsin, ayrıca buna sesiz kalanlarada ... (!)