0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maaşallah Emrah Bey, çok güzel kareler. İnşallah seneye daha da güzellerini yaşarsınız. Seneye bende Terme'de bir kaç kez avlanıcam inşallah. Bir karede bizim olsun Allah'a emanet olun.
allah devamını daim eder inşallah Emrah . bu sene , gerçekten çok tahtalı vardı . yer gök tahtalı idi , tabiri doğru ise . ve uzun bir sürede terk etmediler buraları . seneye daha bol olur dielim inşallah . fotolarda gerçekten işin tadı tuzu . insan baktıkça neşelenior . fişek konusuna gelirsek , en memnun kaldığım fişek remigton . ben bp den , hiçbir şey anlamadım . remington geçen sene çok güzeldi . bu sene kullandıklarımdan , geçen sezon kadar verim alamadım . parti parti , koli koli değişior bu fişekler benim anladığın kadarı ile . zuberin bile 2 çeşiti varmış . biri çok iii derken , diğeri berbat die konuşuldu . artık , barutunumu , saçmasınımı , tapasınımı değiştiriorlar , orası muamma . avlarınız daim olsun . allah muhabbetinizi bozmasın .
İtalyan fişek firmaları,RC,Remigton,Fioochi,Rıo,Cheddite,B&P neredeyse kullanmadıqım kalmadı arasında coqu modelini denemişimdir,Ama aralarında malzeme kalitesini,standartını bozmayan tek marka B&P'dir.
maşallah abi.yeni sezonda da neşeli, bereketli, hayırlı avlarınız olsun inşallah.bende tahtalı avlamak istiyorum bu sene.Nasip olursa artık..