dün yine face bu konu hakkında tartışma yaşandı. burdaki görevlinin hakkında ben şöyle düşünüyorum ; ya kötü niyetli ve görevini sırf vatandaşa köstek olmak için keyfi uygulamalarıyla kötüye kullanıyor yada o kadar cahil ki yine o görevi hak etmiyor. bazı polis arkadaşlar ve abiler bu görevlinin yerine geçebilecek işini tam anlamıyla layığıyla yapacak bisürü genç var, yapamıyosan yapma dedik diye, orda hayrına oturmuyosun maaş alıyosun bari kendini geliştir bişeyler öğren dedik diye bize saldırdı. burdaki mesele polislik mesleğiyle ilgili değildir. burdaki mesele orda oturan şahısla ilgilidir.
araç ruhsat bölümündeki polisleri düşünelim onlarda aynı görevde sayılır. ama ben onların hiç bir zaman senin arabada, Renault yazıyo ama megane da yazıyo bunun markası megane mı yoksa renaultmu dediğini duymadım. git renaulttan faaliyet isin belgesi getir dediğinide duymadım. o yüzden burdaki mesele polis-vatandaş meselesi değil vatandaş-vatandaş meselesidir.
işi ehline yaptırmak lazım. o büroya silahlardan anlayan bilen birisini koymakta fayda var diye düşünüyorum. Süleyman abi ben olsam elimden geleni yapardım. gerisi sana kalmış.