Değerli arkadaşlar merhaba,
Akkar Churchill süper poze orcap hunting model 71 namlu kullanıcısıyım, özellikle bu tüfeği kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
Tüfekle bir çok çeşitli av yaptım, bıldırcın,keklik,tavşan,tahtalı söylemem gerekirse grupmanı harika, yüzüme aldığım zaman direk hedefteyim, 25-30-35-40 metre mesafeden çok av aldım. Yalnız dikkat ediyorum,bu ortalama tamamen farazi 10 av vurdu isem bunların en az 7-8 i ölmüyor, yani cansız düşmüyor, gidiyorum bakıyorum hayvan çırpınıyor, kesmek zorunda kalıyorum. çok kez olunca merak ettim, firmayı felan aradım, gramajı yüksek kullanın diyor, kullandığım gramajlar 28-30-32-34 gr atışlarım da iyidir bende sorun olduğunu düşünmüyorum. Aynı zamanda Browning A5 kullanıyorum, bununla vurduğum avlarım da çok nadir gördüm bu durumu o da kesin yan saçmalar falan isabet ettiğinde ölmüyor,
Kullandığım fişekler, B&P,RC,Fiochhi
Diyeceğim o ki arkadaşlar,bu şekilde bir sorunum mevcut yeni sezona başlamadan sizlerle paylaşmak istedim. Tüfeği kullanan, kullanmış arkadaşlar varsa fikirlerini rica ederim, veya fişek seçiyor mu? (bazı arkadaşlar yerli YAF ta verim aldığını söylüyor)
NOT; Lütfen av ölmüyor dediğim de ne demek istediğimi tam anlamı ile anlaşılması istiyorum bazı arkadaşlar sakın yazmasın, öldürücü bölgelerine girmiyordur,yok mesafe uzaktır, gibi nacizane bende bu işe yıllarımı vermiş biriyim bir avın nereye saçma aldığında poşet olacağını, ölmesi gerektiğini iyi bilirim.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.