Merhabalar "Avlak" üyeleri...
Bir öğretmen olarak çoğu zaman görürüm ki, ne kadar anlatırsak anlatalım anlattıklarımız, karşımızdakinin anladığı kadardır. İbrahim Bey'e verilen cevaplarda da bunu gördüm. Anlayan avcılar, İbrahim Bey'den çok şey kapacaktır, kapıyor da; hatta tüfek üreticileri dahi kapmalıdır ancak anlamayanların ise üslubunu bozmadan saygı duyması gerekir.
Yerli üreticileri desteklemeye gelince; onlar neden kendilerine yıllardır çeki düzen vermiyor da benden onları desteklemem bekleniyor, bunu anlayabilmiş değilim. Önce onlar müşteriye değer versin, çift patlatmayan, alt veya sol atmayan, arıza çıkartmayan veya en az seviyede arıza çıkartan, standardı yüksek, kalite kontrolü başarılı, özenli, estetik tüfekler yapsın biz de destek olalım. Ağabeyimde bir Huğlu süperpoze var çift patlatıyor, kendim bir Ata Neo tüfek aldım ve başımdan geçenleri "Ata Arms Tüfekleri Hakkındaki Sorunlarınızı Bize İletin" başlığı altında anlattım. Bu şekildeki şikayetler çok fazla iken bizden daha nasıl destek olmamızı bekliyorlar? Yaşananlardan ders alıp kendileri biraz standart yükseltmek zorunda değiller mi?
Ve "Yüz yıllık birikim"in ürünlerine şöyle uzaktan bir bakıyorum ve estetik olarak bana göre çok gerideler. Kalitesi, arıza yapmama gibi durumları kullanıldıkça anlaşılacak ancak görünenden hareketle çok iyi olacaklarını düşünmüyorum, keşke yanılsam, görücez. Ayrıca keşke "yüz yıllık birikim" demeselerdi de 2015 modellerimiz deselerdi, bence daha az tepki toplarlardı.
Sağlıcakla...