Sayın Akdaş Silah Sanayi Yetkilisi; Yaklaşık bir ay evvel aldığım AT 212-TP7 model tactic tüfeğimle yapmış olduğum ilk tek turşun atışımda silahın kabze kısmında bir oynama tespit ettim bu oynama silah zarar verir düşüncesi ile attığım üç kurşun sonrasında silahı kılıfına koyup arabaya kaldırdım. o süreçte bu tür olayların olabileceği, gözden kaçan bir conta yada sıkılmamış bir somun olabileceği için pek üstünde durmadım. eve dönüp silah kabzesine baktığımda o kısmı açmak için özel uzun bir bir lokma yada alyan anahtarına ihtiyaç olduğunu fark ettim.(kaldıki böyle bir anahtarı bulmak elazığ için imkansız) bir gün sonra Silahı satın aldığım bayiye götürerek kabzenin tamiratının yapılmasını, neden olduğunu ve tekrar olmaması için sıkı sıkı tembih ettim. silahı bir gün sonra aldığımda kabze sıkı bir şekilde yerine sabitlenmiş, her hangi bir sorun gözükmemekteydi, lakin hafta sonu ilk atışta kabze yine yerinden oynadı ve hiç uğraşmadan silahı bıraktım. ve yine bayinin yolunu tuttum bu sefer biraz daha sert ve kesin sözlerle silahın kabzesinin tekra yapılmasını rica ettim ve yine bir gün sonra teslim aldım silahı hafta sonu yani dün 12.04.2015 tarihinde ki ilk iki atışımda yine silah aynı durumu sergiledi. ve ister istemez silaha silahı satan ve yapamayan bayiye ve dolayısıyla silah markasına kızdım. şimdi silahı size yani fabrikasına yolluyorum silahı yapan sizsiniz markasal değer sizin satış sonrası müşteri memnuniyeti benim, lütfen bu silahı aldığıma beni pişman etmeyin...
Sevgi ile kalın