Ergin abi yeni tufegin hayirli olsun bende m3000 kullanicisiyim, oncelikle guzel bir tercih herkes agir diyor ama ordek avi yaptigimda genelde pek sorun etmedim agirligi dengeli oldugundan tepmeside cok yumusak..ben agirligini hic hissetmedim, tufegimi cok seviyorum daha oncede m2000 vardi..ordekte sezon baslarinda rc sipe, lambro classic,meca 32 no6 kullandim gayet basarili havalar biraz daha soguyunca sezon sonuna dogru rc s4, lambro brown ve bulmakta zorlandigim rc jk6 33 gram bunlarda 5 numara hepsi guzel sonuc verdi izmirde havalar eksiye pek dusmez ben bunlari kullaniyorum cok soguk havalarda lambro blue 4 numara chedetti 34 gram 4 numara ama bunlari kullanmama pek firsat kalmadi.. Agir dolulara cok gerek yok bence stogerle namlu ic capi dar olusundan dolayi.. Ama agir dolu kullanip memnun olanda var tercih meselesi..yazin uveyikte 28 gram 8 no rc caccia, meca bildircinda 28 gram bior tapa marka kafama gore aliyorum, ithal fisek fark etmez ama yerlide meca stogerle bence cok uyumlu