Gönderen Konu: Güzel bir ördek avı videosu  (Okunma sayısı 2796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Güzel bir ördek avı videosu
« : 12 Nisan 2015, 11:13:34 »
Keşke bizimde böyle imkanımız olsa, arada 2-3 tane yeşilbaş çantaya atıp gerisini vurmadan seyretsek, o anın tadını çıkarsak...
İzlerken keyif aldığım kaliteli bir ördek avı.. paylaşmak istedim.

• Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
Ynt: Güzel bir ördek avı videosu
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2015, 12:13:56 »
ne güzel av bol olunca resmen nadir seçmece atıyorlar...
helal olsun...
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2015, 13:10:09 »
Adamlara helal olsun.Suya konanlara  atmıyorlar.Geçen  Yaban tv de bir av izledim  adam yerde  yatan sülüne  ayağıyla tekme vurup kaldırıyor sonrada uçmayı bile bilmeyen kümes  sülününü vurup  av yaptım diyor.Avcılık  farklı bir şey.Paylaşım için  teşekkürler.
O paralı örnek avlakta güneş gözlüğüyle, havalı kıyafetle avlanan birkaçtane zatı muhterem var bende izledim onları. Kekliği sülünü zorla kaldırıp vuruyolar üstelik, hayvan çok güzel kalkıyo, uçuyo, ustam çok güzel atıştı tebrik ederim varya izlerken çok şey söyledimde buraya yazamıyorum. Özendirmek için her türlü soytarılığı yaptılar programda. yazık çok yazık..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2015, 13:23:56 »
Katılıy
Ahırdan  geyik yaban koyunu v.s  salıyorlar, hayvan doğru dürüst  gün yüzü görmemiş.Çayırın ortasında  heykel gibi durmuş sağa sola bakıyor.Amcam  yivliyle   250m  den  put gibi  duran hayvana atıyor,yandaki de abi ne atıştı falan ;D :D
Aynen işte demek istediğim bu. sitede veya başka bir yerde okumuştum özel avlakta keklikler yem verecek zannedip avcılara doğru uçuyorlar yakınlarına konuyorlarmış. Bu şekilde av olmazki. Keklik avı ben hiç yapmadım, yapan arkadaşlar dağ taş demeden geziyorlar videolarını izliyorum, gerçekten meşakkatli av. işin zevkide orda zaten. Paralı avlaklar konusunda konuşacak kadar bilgim yok, ama bu avlaklar eğer olacaksa şartların daha farklı olması lazım. gerçek av gibi olması lazım diye düşünüyorum. Bizim bahçeye tüfekle girip tavukları avlamaktan farkı yok şuanki durumun..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2015, 13:40:29 »
Arz talep meselesi.Oraya giden kişilerin  böyle bir  av şeklini  talep etmemesi gerekir.Amaç sadece hareket  eden bir şeyleri vurmak  olmamalı.Ama giden kişiler böyle bir avdan memnunsa avlak işletmecisi  parasına  bakar.Yakında  yeni çıkan kanunlarla  ve çevrenin hızlı bir şekilde  yok olması sebebiyle  avcılığı  özel avlakta  veya atış similatöründe falan  yapıcaz zaten.
Paralarına bakacakları kesin zaten para amaçlı yapılıyordur. Bende aynı fikirdeyim, çevre yok oluyor, bilinçsiz avcılık tavan yapmış durumda, ağustosta ördek palazlarını vuran,mart sonunda bile halen kılkıyruk ördek peşinde koşanlar var yazık günah. bu gidişatla avcılık biter ülkemizde, 5-10 sene sürerse ne ala..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2015, 13:41:27 »
Harika nın ötesinde bir av Emrah bey derinden bir of çektirdin bize eline sağlık
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2015, 13:51:12 »
Adamlara helal olsun,isteseler 100'lerce vururlardı o ortamda ama,birkaç tane vurup seyir zevki yapıyolar keşke burdada öyle bir imkanımız olsa.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2015, 14:30:46 »
Güzel paylaşım,teşekkürler  :) İşallah bizede böyle denk gelsede limiti doldurup zevkimizi alsak o anı yaşasak
1953 Kırklareli Lüleburgaz