0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oktay bey henüz dönüş yapmadı yarında dönmez ise hak sahibi Serkan Kahraman olacaktır.
Konuyu Ufuk Abinin isteği üzerine açıyorum, kendisi şu aralar oğlu Barış'ın sağlık problemleri için açamadığı için ricası üzerine açtım. Ufuk abi, Parsın babalık haklarından bir tane hediye etmek istiyor, isteyen arkadaşlar olursa taleplerini burdan yazabilir.Ufuk abinin affına sığınarak söylüyorum; hediye beleş nasıl olsa para vermedik diye köpekle ilgilenmeyecek, ava götüremeyecekseniz yada iki gün sonra sıkılıp bu köpek olmayacak deyip sokağa salacaksanız ne köpeğin günahına girin nede hevesli gerçekten ihtiyacı olan hevesi olan başka arkadaşın vebaline girin, inşallah iyi bakabilecek birine nasip olur. Ufuk abinin ekleyeceği yada şartları vardır, onun için ben sözü fazla uzatmayayım yavru için talebi olan arkadaşlar bilgilerini yazabilirler. Fethiye'den selamlar.Edit: Yavru için talebi olan arkadaşlar;1- Feyyaz ÇETİN- Bolu2-Şeref İNCE-Ankara3-M.Ali ERDEM-İzmir4-Bekir AYLAK-Mersin5-Yavuz GÜRLEK-Konya6-Mehmet TUÇ-İstanbul7-Mahmut ÇETİN-Burdur8-Sekan KAHRAMAN-Kocaeli9-Mehmet SALAHUR-Muğla10-Oktay ARES-İzmir11-Ceyhun SÖNMEZER-Şanliurfa12-Yakup AYDIN-Zonguldak13-Kenan ÇITAK-İstanbul14-Emre ASKER-Edirne15-Uğur CAMUZCU-Bursa