Konuyu Ufuk Abinin isteği üzerine açıyorum, kendisi şu aralar oğlu Barış'ın sağlık problemleri için açamadığı için ricası üzerine açtım.
Ufuk abi, Parsın babalık haklarından bir tane hediye etmek istiyor, isteyen arkadaşlar olursa taleplerini burdan yazabilir.Ufuk abinin affına sığınarak söylüyorum; hediye beleş nasıl olsa para vermedik diye köpekle ilgilenmeyecek, ava götüremeyecekseniz yada iki gün sonra sıkılıp bu köpek olmayacak deyip sokağa salacaksanız ne köpeğin günahına girin nede hevesli gerçekten ihtiyacı olan hevesi olan başka arkadaşın vebaline girin, inşallah iyi bakabilecek birine nasip olur.
Ufuk abinin ekleyeceği yada şartları vardır, onun için ben sözü fazla uzatmayayım yavru için talebi olan arkadaşlar bilgilerini yazabilirler.
Fethiye'den selamlar.
Eee bukadar ayrılık yeter ozaman şu sağlık sıkıntılarımı atlarıp biraz rahatladıhımda bende Pars ve oğlu Dark ile dönüyorum.
Artı olarak Gökhan kardeşim bu yazıyı alıntı yapıp bir konu açıversin adıma sözümdür sezon açılmadan parsın babalık haklarından birini bir konu açıp ihtiyacı olan ve istiyen bir arkadaşa çekiliş yapıp hediye edecehim.konuyu açamama sebebim sağlık probleminden dolayı yohunluktur sözüm sözdür.
Edit:
Arkadaşlar yavru İstanbul B.çekmeceden teslim alınnacak kesinlikle göndeeim yapılmayacak lütfen göz önünde bulundurun,ayrıca bekletme durumu olmıyacak bildirilen tarihlerde alınmadıhı taktirde yedekteki arkadaşa teslim edilecek baştan söylemiştim bilginiz olsun.
Unuttuhum bir şey var eklemek isterim baba hakkı hediyeyi almaya gelen arkadaş adettendir bir somun ekmek yada yarım litre süt alıp Parsa teslim edecek.
Yavru için talebi olan arkadaşlar;
1- Feyyaz ÇETİN- Bolu
2-Şeref İNCE-Ankara
3-M.Ali ERDEM-İzmir
4-Bekir AYLAK-Mersin
5-Yavuz GÜRLEK-Konya
6-Mehmet TUÇ-İstanbul
7-Mahmut ÇETİN-Burdur
8-Sekan KAHRAMAN-Kocaeli
9-Mehmet SALAHUR-Muğla
10-Oktay ARES-İzmir
11-Ceyhun SÖNMEZER-Şanliurfa