Aslında M3500'den ziyade ben M3000 daha cok beyeniyorum,özellikle max 5 modeli zaten m3500 89 yataklı fişekler ülkemiz icin gerekli olduğunu düşünmüyorum,76 mm kaliteli otomatikler zaten 50 gram fişekleri rahat olarak atıyoruz zaten daha ağır olanı pek kullanırmıyor zaten özellikle ülkemizde.
Bende onu diyorum zaten ülkemiz şartları için 89 mm tüfek almak biraz gereksiz sanki. 76 mm tüfek kullandığımız halde 50 gram fişeğe gerek duymuyoruz, zaten kaç kişi kullanıyor ki 76 mm fişekleri ? Avlarımda 34 gramı geçmiyorum, belki sezonda birkaç defa 36 gram kullanıyorum ama onlar da parmakla sayılı. 28 gram ile 34 gram arası fişekler her ava yeterli bence. M3000 benimde hoşuma giden bir tüfek, arkadaşlarımada demiştim hatta eğer nitro almasaydım 2. alternatifim bu tüfekti. ama serviste sorun var galiba, geçtiğimiz sezon m3500 alan öğretmen arkadaşım var, boş kovan tahliyesiyle ilgili sorun yaşadı gönderdi fabrikaya, 1 ay oldu, telefonlara bakmıyorlarmış, zor ulaşmış servise, servistende daha çok sıra var senin tüfeğe sıra gelirse yapılır demişler
sezon dışı olduğu için çok üstelemedi yapsınlar da ne zaman yaparlarsa yapsınlar diyor..