Eskişehir'de yapılan trap müsabakasında olduğumdan yaklaşık bir haftadır foruma girememiştim. Konuyu dün gördüm ve sabırla ve ilgiyle tamamını okudum. Bu kadar detaylı testi yapan İbrahim AYSU ve ürünlerini cesaretle bu çalışmaya konu eden Sadık AKDAŞ'ı ( Ayrıca arkadaşım olur kendisi) kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Konu; şimdilik 18 sayfayı bulduğuna göre arkadaşların bir hayli ilgisini çekmiş demektir. İbrahim kardeşim ve Tuncay Kahraman hocam gibi bu konuları derinlemesine ve tüm detayları ile bilen arkadaşlarımız var ki bu anlamda çok şanslıyız. İkisi ile de telefonda görüşüp fikirlerinden yararlandığım sohbet etmekten çok keyf aldığım insanlar onlardan tek şikayetim var o da cehaletimin ortaya çıkıyor olması.
1998 yılında trap atmaya başladığımız da Beretta 682 ler çok meşhurdu fiyatlarını duyduğumuzda bu ne kardeşim kendisi mi vuruyor falan diyorduk perazziyi hiç konuşmuyorum bile. Gel zaman git zaman bu işlere biraz kafa yorup bilgi sahibi olunca olaya bakışımız değişti ve o düşündüklerimden dolayı kendi kendime mahcubiyet yaşadım. Şimdi Allah kısmet etti Perazzi mx8 kullanıyorum aldığım rakam trap camiasında son derece makul karşılanırken ilçemdeki av sohbetlerinde söylemekten imtina ediyorum zira akli durumum tartışma konusu bile olabilir.
Einstein'ın söylediği gibi "Cehalet ne güzel, her şeyi biliyorsun"
Bilhassa size söylüyorum İbrahim AYSU ve Tuncay KAHRAMAN beyler yapmayın böyle sizin yüzünüzden bildiğimi unutuyorum yahu !!!!