Abi bir kere o kırmızı mont dediğinden çeşit çeşit var bende, hiç biri birbirinin aynısı değil, şapka da öyle , farklı farklı, kırmızı
Seviyorum rahat giyinmeyi ne yapayım,
Bir yolunu bulup tüfeği inceliyorum işte, kedi gibi , bir şekilde fırsatını zorlayıp kurcalıyorum...
Merkel'in yarı fiyatına dedin, o tüfeklerden dedin, (Birmingham falan değil) ağzından çıktı laf bir kere... Mesajından da alıntı yaptım. Silinmez... Beklemedeyim...
Canti falan dedin ya, dur sana Purdey mağazasından da video atayım, gene kırmızı , "karşılığını ödedikten sonra" tüfekleri inceleyebiliyorsun
Kravata gerek yok
Bugün hiç girmedim siteye epey bir kulaklarım çınladı.
İmzasında John. M. Browning resmi olan, Holland ve Purdey aşığı ama fakir olduğu için namlu parasına Merkel ile yetinmek zorunda kalan,
İbrahim bey bize epey giydirmiş.
Olsun sorun yok. Yaşlı olduğumuz için gözlerimiz pek iyi görmese de kulaklarımız da iyi duymasa da (Cep telden) biraz idare ederiz.
Ya arkadaş Chelsea maçına gider gibi Holland ve Purdey'e öyle uğranır mı ? Mercan yokuşundaki tüfekçilere uğrayacaksın sanki.
Üzerinde kırmızı mont falan, Adamlar şaşırmışlardır. Ben olsam değil tüfeğe baktırmak valla Holland'ın boş çantasını elletmem. )
Bizim arkadaşta gitti oraya takım elbise kravat, canti öyle falan hop tüfeği eline vermişler.
Bak abin ile iyi geçin Merkel'in yarı fiyatna o tüfeklerden birine sahip olabilirsin.
Yoksa daha çok yutkunursun