Osman Abi,
Çok teşekkür ediyorum. Desteğin ve açıklamaların için.
Herkes birbirinin bilgisinden, tecrübesinden faydalansın diye tasarlanmış bu forum ortamları zaten. Faydalanmak isteyen faydalanır. Bazen, alışık olmadığım bir şeyle karşılaştığımda anlamak için zorlanıyorum, kendimi zorluyorum, daha fazla zorluyorum. Yeterince zorladığımda, sebebini de sonucunu da kavrıyor, bilgiyi hap gibi alıp , cebime atıyorum.
Ben bu forumlardaki tecrübelerden ciddi seviyede faydalanıyorum, faydalanırken keyif de alıyorum, bazen en basiti bile bana zaman kazandırabiliyor, dikkatimi farklı konulara çekebiliyor. Belki hiç yaşayamayacağım bir tecrübeyi, bir yaşayandan öğreniyorum. Bundan faydalanmak çok keyifli.
Mükemmeliyeçilik ile ilgili iltifatların için teşekkür ederim... Ama şunu söyleyebilirim, yaptığım tüm işlerde biraz obsesifim
Ama bunun kökeninde de Almanlar var diyeceğim, kızacaksın
Çalışma hayatıma başladığımda Almanlarla çalışmak zorunda kalmıştım. Beni ciddi ezmişlerdi
Yaptığım ve beğenmedikleri işlerden dolayı ciddi fırçalar yemiştim ama çok şey kattılar. Almanları örnek alıyorum abi
Saygılar
İbrahim'in yaptığı testlerin Avrupa standartlarına göre ölçümü tahminimce % 80 + doğrulukta olabilir.
Bazı ufak tefek teknik aksaklıklar olmas muhtemel. Kendisi çok mükemmeliyetçi biri bunun için
Kabataslak bir açıklama vermek istemediğine bunu epey detaylandırarak hataları minimuma indirgeyerek vermek istiyor.
Testlerde bir çok detayı herkesin anlayacak bilgi birikimi yok. Önden kopyayı vermiş yalnız yazısı ile.
Biraz kafa yorarak testler arası mukayese ederek sonucu az çok çıkarabiliyorsunuz.
Türkiye de kafa yorarak böyle bir test yapan kişi,kurum hatta üretim yapan TÜFEK FABRİKASI olduğunu zannetmiyorum.
Kolaycılığa alışan ve detayları incelemeden hemen sonucunu basitçe öğrenmek isteyen bireyler olarak serzenişte bulunmakta normal
sayılabilir.
Aman İbrahim'i küstürmeyin gider mider sonra bu testleri de bulamayız.