Hurafe kelimesini kullanmış mıyım ?
Ben , "öyle bir şey yok" demişimdir, hiç bir hedef kağıdım yanmadı tutuşmadı, yanık karartısı oluşmadı, hepsi de kuru , yanmaya müsait kağıttı yani
Sadece kağıda da atmam, ben av da yaparım, avlarımdan yanan da olmadı, yanık izi gördüğüm de olmadı, ağırlıklı Avrupa tüfekler olmak üzere her tür tüfekle avlanmışımdır. Hiç yanan ya da yanarak ölen avım olmadı benim...
2011 yılında, Av Doğa dergisinde konuyla ilgili bir şeyler karalamışım, internette arattım sanırım şu linkte var:
https://www.facebook.com/armsanarmtac/photos/a.407766329245235.98019.124199120935292/407766605911874/Yani ben var desem de yok yani
Var desem de yok, yok desem de yok
Avrupa silahı alma sebebiniz sadece yakma mevzusu değildir sanırım ?
N'olur "değil" deyin
İbrahim bey, yazılarınızda markaya göre yakıcılık gibi şeyler hurafe demişsiniz acaba basit de olsa yerli bir marka ve Avrupa silah testine de yer verebilir misiz ? Ben de bu hurafeye kanarak Avrupa silaha tonla para ödeyenlerdenim he ne olur silah çok daha uzun süre atım yapar ama ben o kadar fişek zaten yakmıyorum ki şayet böyle bir testi de yaparsanız çıkan sonuçlara göre ben bu Avrupa silahı satarım