0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok büyük keyifle baktık fotoğraflara, teşekkürler... Rottweil'in Tungsten fişeklerini paylaşmıştım ben de bu arada, Erol Bey de diyor ki, "o Alman fişekler çok pahalı olur, İtalyanlar bile o kadar pahalıyken Alman'ı düşünemiyorum bile" diyor...
Benelli Raffaello Black..Almanların bile hayranlıkla baktıkları İtalyan..
Yani İbrahim bey çok tehlikelisiniz öylemi demişim Allahtan mesajım yerinde duruyor
Tuncay Bey stoklar Remington doluysa ördeklerin göç yollarını değiştirmesinde haklı sebebler var demektir İşin espirisi çok güzel fişekler.Hem heavy dove'ları hemde long range'leri.
İbrahim bey yine Alamanları araya sıkıştırmışsınız.Kaşla göz arasında.....
Aynen öyle demişsiniz E tabii daha iyi olan, haliylee daha pahalı olacak, yok yani onda sorun, ben bir sorun göremiyorum, söylediğinize katılıyorum
İbrahim Bey biz yine götürelim fişek.Manke yaparsak mazallah sıkıntı olur diye korkuyorum.
Yok bir şey demiyorum.Baby Magnum bile atmayan Alman için ne diyeyim, diyecek bir şey yok.İtalyanların attığı Hevi shotlara bakıp iç geçirirsin anca.
O Purdey dikkatini çekerim.Namlu fiyatı ile iki tane Side lock Merkel alınır. Bu arada Öyle de bir kıyarım ki mezara mı götüreceğim.Ama yukarı da yazmıştım seni bağlayıp Merkel'in ile 100 tane baby magnum atarsak ne yaparsın demiştim.Oturup ağlarım herhal de demiştin. Üzülme gözyaşlarını silmek için yeni bir eşya ile sana yardımcı olacağım.Resmi de aha burada.
Suat Bey, kötü mü olurdu şu testi bir de Alman fişekle yapsaydık
Allah ömür verirse onlarıda yaparsınız ibrahim bey.Biz yapalım diyeceğim ama konunun üstadı varken saygısızlık yapmak istemem.Allah muhabbetimizi bozmasın daha ne testler olur.Yavaş yavaş sindire sindire.......
İyi akşamlar Allah muhabbetinizi artırsın. İbrahim Bey o Hevishotları hangi Almanla atacaksınız ?