Gönderen Konu: ARPACIK SEÇİMİ İÇİN YARDIM  (Okunma sayısı 1512 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mert SUNMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ARPACIK SEÇİMİ İÇİN YARDIM
« : 05 Nisan 2015, 17:28:40 »
Merhaba değerli ustalarım tüfeğime fosforlu arpacık takmak istiyorum fakat bir türlü karar veremiyorum. Önerebileceğiniz arpacık çeşidi varmıdır? mıknatıslı olanlar nekadar sağlamdır kayma falan yaparmı ve yapışkanlı olanlar örneğin easyhit gibi nasıl yapışkanlıdır çıkarmak isteyince izi kalırmı veya tekrar yapışırmı bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ynt: ARPACIK SEÇİMİ İÇİN YARDIM
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2015, 18:09:33 »
Mert bey tüfeğinizin arpacığı eğer vidalıysa mıknatıslı olanlara gerek duymayacağınız LPA Fiber optik arpacık tavsiye ederim. fiyatı azcık pahalı belki ama hedef seçimi açısından çok başarılı. E-temin sitesinde 35 tl.

http://www.e-temin.net/?urun-1382-lpa-fiber-optik-arpacik
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Mert SUNMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2015, 18:19:59 »
Emrah bey teşekkür ederim bundan önceki tüfeklerime hep lpa arpacık takıyordum gayet güzel bir ürün ama taktığım zaman arpacığın ucu tam namlu ucuna geliyor ve benim pek hoşuma gitmiyor o durum birazda orjinalliğini bozmadan yapmak istiyorum.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2015, 18:29:35 »
Emrah bey teşekkür ederim bundan önceki tüfeklerime hep lpa arpacık takıyordum gayet güzel bir ürün ama taktığım zaman arpacığın ucu tam namlu ucuna geliyor ve benim pek hoşuma gitmiyor o durum birazda orjinalliğini bozmadan yapmak istiyorum.
Diğer mıknatıslı olanlarının bant genişliğine göre 8 mm - 10 mm gibi seçenekleri var. Çulluk avlarında kulanan arkadaşım vardı. Takıp çıkarması da kolay ergonomik, hedefi daha hızlı yakalamayı kolaylaştırıyor. Yerli veya ithal markalara göre farklı fiyatlarda seçenekler mevcut.. Ama öbür dediğiniz yapışkan olanları bilmiyorum.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986