Herkese merhabalar. Nitro beast ile yapmış olduğum atış videosu ve fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum. saçma grupman denemesi fotoğraflarımın hepsini bulamadım pc de, onları da paylaşmak isterdim. çalışırken öğle arasında can sıkıntısından hem hareket olsun hemde sezon kapalıyken tüfeğe uzak kalmayalım diye biraz atış yapmıştık
bütün kurşun atışlarında 5 çentik şok takılı. videoda yaklaşık 35 metre yerdeki CD lere meca extra slug 28 gr fişekle atış yaptık. hedef kağıtlarına da yaklaşık 50 metreye karışık şekilde meca extra slug 28gr, yavaşçalar speedy slug 32 gr, sterling big game 28 gr tek kurşunlarla karışık atışlar yaptık. birkaç farklı kağıda atış yapıldı ama videoda atışlarda 2 ayrı kağıt vardı sadece birini yakın çekim yapmışız. ayrıdan paylaştığım hedef kağıdınada yine yavaşçalar speedy ile 5 adet atış yaptım. saçma grupmanı da yavaşçalar süper trap fişeği. tüm atışlar ayakta desteksiz yapıldı. umarım beğenirsiniz . hedef kağıtlarımız 70 cm uzunluk 50 cm genişlik kırtasiye tipi fon kağıdı. hedef merkez dairesi çapı 10 cm.
Fırsat bulup yine atış yapınca sizlerle paylaşacağım inşallah.
ücretsiz resim barındırma