« Yanıtla #13 : 23 Nisan 2015, 10:11:25 »
özgür bey hayırlısı olsun fermasında bol bol av yapmanız dileği ile azek benim üretimim olan asso x angie yavrusu tüm kardeşleri şu anda çok genç olmalarına rağmen çok iyi seviyelerde av yapmaktalar siz manisa dan cihan sarnıçalı kardeşimizden azeği sahiplendiniz değil mi tekrar hayırlısı olsun..
öncelikle teşekkür ederim cihan bey azeki 5 aylıkken cihanla ikimizde beğenerek cihan arkadaşımıza aldık ve bu köpek 1 yaşına girmeden fermasında 20 nin üzerinde keklik ve onun kadarda çulluk vuruldu fermasında tavşan ve bıldırcında vuruldu hele yaralı tavşanı bayağı bir uzak mesafeden bulup getirmesi çok etkileyicidi çelginide üst seviyede bir poınter maşallah kusursuz ferma ve aport hızlı ve seri ve açık arayan çok iyi poınter geçen sene cihan arkadaşım beyin tümör amaliyatı oldu fazla ava gidemedi ve rica etti bu köpeği sen al dedi ve bende ücreti karşılığında aldım sizide tebrik ederim güzel bir kan hattı oluşturduğunuz için selamlar
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 10:12:37 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA Retay masaı mara 66 namlu , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu , huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte