kösele ayakkabımı evlenirken aldım senede 1-2 defa giyerim
duruyor hala.
botumuda evlendiğim zaman almıştım (8. sene) günlük kullanımı bırakın avda
dağda kırda inşaatta her yerde giydim hala kütük gibi. sadece geçen bağcığı aşınıp kopmuştu
gittim bağcık aldım. o zamanın parasıyla iyi para vermiştim ama inanın aldıkları para
sonuna kadar helal olsun. aldığımda taban plastiği yol tutuyordu artık yol tutmaz oldu ıslak zeminde
kaymaya başladı ama hala sapasağlam. markayı annemin tavsiyesi ile almıştım. (lafuma)
bir tane de günlük ayakkabım var. günlük ayakkabıda ucuzu tercih ederim genelde spor görünüşlü olur
6 ay dayanan olmadı daha. parçalanır gider.
birde yeşil polimer av çizmem var. onuda evvelki av sezonu başı almıştım oda yenilenmek ister. oda polimer
olmasına ramen çok zorlu koşullara dayandı. polimer çizmelerin başlıca düşmanı zaten dikenler.
108 kiloyum hopladığım zaman bile ayakta sağlam baskı özellikle bağlantı noktalarında biriktiğini düşünüyorum.
herkese tek bir tavsiyede bulunabilirim. üzerinizdeki kıyafetler ucuz ve kalitesiz olabilir. tüfeğiniz, kabanınız,
herşey düşük kalite tabir edilen cinsten olabilir. hiç önemli değil ama ayakkabıda (bot, çizme artık neyse)
mutlaka rahat ve sağlam olanı almaya çalışın. pahalı olsun demiyorum ama rahat ve kaliteli olsun. en kalite markaları bile
sezonunu takip edince çok uyguna alabiliyorsunuz.