onun için Vibram veya goodyear taban dışında kimse dolomit bot almasın, botların taban diş arası 1 mm var yok. Türkiye Ana distribitörü beş para etmez . 1.5 yıl kullandığım Cabelastan aldığım botun tabanı çizik tarzında kesildi, jilet çizmiş gibi, bu tabanda üretim hatası var diye Cabelasa geri yolladım, firma ürünü geri aldı ve bedeli parayı Thomas Cook ceki ile adresime iade etti. Bunlar Türk Tüccar olduğu için suçu mutlaka tüketiçiye atarlar, her işimiz böyle, mesela son 15 yılda siyasette tek bir kişi bu hata benim hatam diyerek istifa etti mi var mı bir kişi yok, aynı mal , aynı su , aynı un, karıştırıyorsun bu çorba oluyor. ( Rahmetli Sayın Osman Bölükbaşı' nın cümlesi idi ) . Pardon var . Rahmetli Ecevitin bakanı , Mesut Yılmaza bir cümleyi söyledi Mesut Yılmazın kardeşi o IMF cümlesi ile borsa vurgunu yaptı, koalisyon ortağı idi Mesut bey. Bakan bey ağzına sıkarak intihar etmiş ama kurtulmuştu. Türk siyasi tarihinde Bir de intihar eden Ordu senatörü vardır, müthiş bir hikayedir ( Siyasetin yollarında Ali Naili Erdem ). Onurlu insan örnekleri iki elin parmağını geçmez.