Gönderen Konu: KEMAL TANCA AYAKKABI ŞİKAYETİ.  (Okunma sayısı 9849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yasin ŞAHİN 06

• *
  • Avcı'nın olduğu yerde Av olma
Ynt: KEMAL TANCA AYAKKABI ŞİKAYETİ.
« Yanıtla #25 : 28 Mart 2016, 16:07:54 »
bir meslektaşınız olarak benzer durumda benim başıma geldi inci den 260 tl ye aldığım ayakkabı 2 ayda deri yırtılması oldu 2 kere yolladılar geldiğinde yırtık olan teki başka bir tek ayakkabı olarak daha eski bir ayakkabı geri yolladılar ve hiç bir şey yapılmadan geri gelmişti sonra nalet olsun diyip avmde bağıra bağıra kafalarına fırlattım kimsede gık deyip seslerini çıkartamamıştı haram olsun demekten başkada birşey yapmadım keşke bende sinirle fırlatmayıp mahkemeye verseydim demiyor değilim geçmiş olsun
  • Üzümlü kooperatif otomatik 66
  • Arthemis enjektör sellektör süperpoze 71
  • English / Pointer / Dişi (Tina)
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Hakan ÖZDEN

• *
« Yanıtla #26 : 28 Mart 2016, 16:10:32 »
onun için Vibram veya goodyear taban dışında kimse dolomit bot almasın, botların taban diş arası 1 mm var yok. Türkiye Ana distribitörü beş para etmez . 1.5 yıl kullandığım Cabelastan aldığım botun tabanı çizik tarzında kesildi, jilet çizmiş gibi, bu tabanda üretim hatası var diye Cabelasa geri yolladım, firma ürünü geri aldı ve bedeli parayı Thomas Cook ceki ile adresime iade etti. Bunlar Türk Tüccar olduğu için suçu mutlaka tüketiçiye atarlar, her işimiz böyle, mesela son 15 yılda siyasette tek bir kişi bu hata benim hatam diyerek istifa etti mi  var mı bir kişi yok, aynı mal , aynı su , aynı un, karıştırıyorsun bu çorba oluyor. ( Rahmetli Sayın Osman Bölükbaşı' nın cümlesi idi ) . Pardon var . Rahmetli Ecevitin bakanı , Mesut Yılmaza bir cümleyi söyledi Mesut Yılmazın kardeşi o IMF cümlesi ile borsa vurgunu yaptı, koalisyon ortağı idi Mesut bey. Bakan bey ağzına sıkarak intihar etmiş ama kurtulmuştu. Türk siyasi tarihinde Bir de intihar eden Ordu senatörü vardır, müthiş bir hikayedir ( Siyasetin yollarında Ali Naili Erdem ).  Onurlu insan örnekleri iki elin parmağını geçmez.
« Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 16:16:31 Gönderen: Hakan ÖZDEN »
  • Epagneul Breton
Be cool, stay cool, then shot.
Hakan Özden 1964 ANKARA

The following users thanked this post: Yasin ŞAHİN 06

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 28 Mart 2016, 19:01:29 »
Fatura ve ürünle gidip şikayetinizi yazılı olarak bildiriyorsunuz.bukadar.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Vedat DURAN

• Müdavim Üyemiz
  • Epagneul Breton:Minimum ebatta Maksimum Performans
« Yanıtla #28 : 31 Mart 2016, 08:51:32 »
Gökhan Bey tebrik ederim. Haklı mücadeleniz için.
Bu konuda faydalı olur umudu ile  bir kaç tavsiyede bulunmak isterim.
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN bireysel tüketicileri koruma amaçlı çıktığından daima tüketicinin yanındadır.
haklı olduğunuza inandığınız, hatta haklılığınıza şüphe ettiğiniz konuda bile tüketici heyetlerine başvurun.
%100 haklı çıkarsınız adı üstüne tüketici hakem heyeti ,devlet bireysel tüketiciyi (vatandaşı)sermaye (kapital)  karşısında orantısız güçler savaşı olduğundan koruyor.
iki taraf da Firma bazında olunca tüketici hakem heyeti ve mahkemelerinde dövüş ,(mücadele) serbest.
Firma vatandaş karşı karşıya gelince konunun içeriğine vs pek bakılmadan vatandaş daima haklı çıkartılır  bu böyle biline.
Bir malda ayıp sonradan ortaya çıksa bile vatandaşın hakkı zaman aşımına uğramaz.
Ortada gizlenmiş hile varsa zaman aşımı yoktur.
Reklam ve ilanlarda özelliklerini taşımayan üründe ayıplı mal ve hizmet  kapsamında değerlendirilir. Yeterince istifade edememek, verimli kullanamamaktan konuyu heyete taşımak lazım.
Satın almış olduğunuz mal ve hizmet 2016 yılı değeriyle ilçe 2.320tl,   İL 3.480 tl ye kadar ikametgahınızın bulunduğu  il ve ilçelerdeki Tüketici Hakem Heyetine ,fazla ise tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz.
  • Epagneul Breton, Winchester Select Lıght Gold
  • Epagneul Breton, Beretta 391 Light
  • Epagneul Breton, Fabarm L4S
  • Epagneul Breton, Zabala Side Look Çifte
  • Epagneul Breton , Akus Çifte
  • Epagneul Breton Benelli Vinci
Vedat DURAN
1974 Çan ÇANAKKALE
0 543 831 32 24
Mininum Ebat Maksimum Performans

The following users thanked this post: Gökhan KAN