Gönderen Konu: KEMAL TANCA AYAKKABI ŞİKAYETİ.  (Okunma sayısı 9850 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
KEMAL TANCA AYAKKABI ŞİKAYETİ.
« : 01 Nisan 2015, 01:37:19 »
Sayın buyuklerim ve kardeşlerim tüm samimiyetimle yaşadıgım bir alış verişi anlatacagım.
11.11.2014 tarıhın de sakarya ADA avm KEMAL TANCA magzasından bir bot satın aldım 197tl ye AFFINIZA SIGINARAK. aradan 4 ay gıbı kısa bir süre içerisin de SOL ayakkabıda burun kısmının serce  parmak yanından ayakkabının derisi yırtılmaya başladı ve bunu görür görmez hemen aldıgım magzaya gittim geregının yapılmasını rica ettim çalışana ve fabrikaya inçelemeye gıdecegını  söledi ve ayakkabıyı teslim ettim 19-03 2015 günü.  ve bana magzadan  tamir fişi verdiler.  27 mart cuma gunu fabrikayı aradım cıkan muşteri temsilcisi ne bana verilen tamir fişinin üstün  deki seri numarasını verdim adımı soy adımı aldıgım magzayı sölediğim halde adıma kayıtlı öle bir ürünün gelmedıgını sölediler ve bıraktıgım magzayı aramamı sölediler bende öle yaptım. aradım ordakı bayana ayakkabımı fabrikaya göndermemişsiniz dedım bakalım dedıı fiş nosunu sordu söledim bana ŞEYYY EEEE bir yanlışlık olmuş başka seri no ile gitmiş su anda ayakkabı incelemede oldugunu söledi ve telefonu kapattık. ertesi gün fabrıkayı bir daha aradım cıkan m.temsılcısıne tamir fişin d eki no tekrar söledim COK enteresan aradan bir gün gecmesine ragmen dün olmayan ve aynıgün incelenen ayakkabının müşteri hatasından dolayı hiçbir işlem yapılmadan geri gönderildiğini söledi.bende bunu tarafıma yazılı olarak BİLDİRMELERİNİ SÖLEDİM kapattık teli. ve bugun direk tüketiçi hakem heyetine gıdıp  şikayette bulunmak için form aldım ve yarın sabah ılk işim bu formu doldurmak. ve akşam iş cıkışı direk AVM  giderek yazı ile birlikte ayakkabımı teslim aldım.
KAGATTA cok enteresan bir şey yazıyordu  ayakkabıyı dinlendir meme sürekli aynı ayakkabıyı gıymekten kaynaklanan terleme ile deride aşınma ve yırtılma olmuştur.
şimdık bu BOTUN AYNISININ haki rengın de olanı 1 yıl önce aldım ve ogun den beri gıyorum ve hıcbir sorun yaşamadım ve cok rahat oldugu için TUTUP aynı botun siyahını aldım ve bu sorunu yaşadım. AFFINIZA  sıgınarak yazma gereyin de hıssedıyorum kendimi BENİM 22 ÇİFT ayakkabım var İŞİM GEREYİ RAHAT OLMAYAN ve marka olmayan bir ayakkabıyı giymem.KISACA BENDE AYAKKABI TAKINTI. meslegım bayan kuaförü. Ayakkabıyı inceleyen ZATİ MUHTEREM kişi benim sürekli aynı ayakkabıyı giydiğim kanısına nasıl vardı. ZİRA NE BU SÖZ KONUSU BOT NEDE ONDAN ÖNCEKİ ALDIGIM DİĞER BOT ne yagmur nede kar suyu gördü.5 yıl önce almış oldugum farklı botum var daha bir kere BİLE BOYANMADI.AYAKKABI konusunda öle titiz biriyim.sabah 5 adım atar arabama binerim işe giderim arabamı kapının önün de birakır 30 adım atarım dükkanımın için deyım. hal böyleyeken kafalarına göre beni suçluyorlar.BEN BAŞIMA BU mevzu gelin ce bir araştırma yaptım sadece ben değilm,işim magdur benim gibi bir sürü insan var mış magdur edilen. BAKALIM HAKEM HEYITININ kararını burda paylaşacagım olumlu yada olumsuz. BENİM VİJDANIN RAHAT HİÇ BİRŞEY CIKMASA BİLE gerçegi ben ve yaradan biliyor. bölece 197tl 10 kuruşa kemal tançayı ögrenmiş olduk.selametle
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: KEMAL TANCA AYAKKABI ŞİKAYETİ.
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2015, 19:30:22 »
Geçmiş olsun.
22 çift ayakkabı ile matilda marcos la yarışacaksın nerdeyse ) Bende 10 çift var, çok diyordum.
Gökhan peşini bırakma. Bu ülkede 200 lira az para değil. Tavsiyem, şikayetvar vb. sitelere de bu şikayetini yazman. Bu tarz büyük markalar kötü reklamdan rahatsız olur. İnan bana şikayet sitelerine yazınca firmalar daha çabuk dönüş yapıyorlar.
Sürekli giymişmiş, terlemiş, miş miş ne saçma şeyler. Tüketiciyi aptal yerine koymaya çalışıyorlar.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2015, 20:47:44 »
Oda güzelmiş,o ayakkabılar giyilmek için üretilmemiş herhalde  :o özrü kabahatinden beter.Üzerinde haftada birgün giyilebilir gibi bir ibare varmıydı ?  :)
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2015, 20:58:32 »
Oda güzelmiş,o ayakkabılar giyilmek için üretilmemiş herhalde  :o özrü kabahatinden beter.Üzerinde haftada birgün giyilebilir gibi bir ibare varmıydı ?  :)

Kemal tancadan duyduğum ilk şikayet değildi bu aynısını arkadaş yaşadı 6 ayda ayakkabı yandan patladı resmen soğudum bu firmadan çok abi
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2015, 22:05:01 »
             Kemal Tanca    Genel müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğüne.
                                                                ŞİKAYET
19.03.2015 tarihinde 29802-777 kod nolu siyah botumda oluşan yırtılma sebebiyle garanti kapsamında olduğu düşüncesiyle fabrikanıza incelenmesi için gönderdim. İncelenme sonucunda tamir fiş no NT.002769 olarak belirtilmiş ve tarafıma ibraz edilen tutanakta bu yırtılmaların kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu belirtilmiştir.

Sayın Cemal Kahraman dinlendirilmeden kullanılan ürünlerin ayak ter ve asidine bağlı olarak yapışkanlarında açılma deride ve iç astarda yırtılmalara sebep olacağını ayrıca koku ve bakteri oluşumuna sebep olacağını belirtmiştir.

Kendisinin bu kanıya nerden vardığını anlayabilmiş değilim ayakkabılarımızı alırken tabiki günlük hayatta çalışan insanlar olarak tüm gün ayağımızda olacağı düşüncesiyle alıyoruz kaldı ki benim her gün aynı ayakkabıyı giyip bu derece yıprattığım doğru değildir.

Kendisinin ürünün ayıplı olmasından ziyade benim kullanış şeklimi eleştirmesini hatta şahsıma karşı küçük düşürücü hitabını kınıyorum. Ben kendi sağlığım için gerekli bakımları yapar her gün temiz çorap giyer iki gün ardarda aynı ayakkabıyı giymekten kaçınırım. bahsi geçen botun taba rengi de bende mevcut 1 yıla yakın süredir kullanmaktayım bunu da sisteminizden görebilirsiniz.

İlaveten bahsi geçen markanıza ait botların dışında benim dolabımda tanınmış ve iyi markalara ait 6 çift olarak botlarım var buna rağmen ayıplı olan ürününüzü dinlendirmeden her gün kullandığım kanısına nasıl vardınız?

Evimde yaşamadığınız ve işyerimde olmadığınıza göre bunun nasıl bir dayanağı var merak ediyorum ve bunun cevabını bekliyorum sizden.

Büyük bir marka olduğunu düşündüğüm firmanızın şahsıma yapmış olduğu bildirimi hakaret olarak algılıyor ve beni rencide eden tüm sözlerinizi sizlere iade ediyorum.

Bana gönderilen tutanakta adıma yapılmış olan tüm suçlamaların asılsız olduğu düşüncesiyle hiçbirini kabul etmiyorum.

Cemal Kahraman beyin bana vermiş olduğu ayakkabı kullanımı ve hijyen dersine Cevaben sözkonusu olan botları titizlikle inceledim ve terden asit ten dolayı iç astarların da aşınma yırtılma yapışkan kısmında atma ve deride içeriden yırtılma koku olmadığını net bir şekilde gördüm. Deride oluşan çatlak ta bir yere taktırıp oluşmadığı cok acık anlaşıldığı gibi ayak parmaklarının hareket halin de iken bükülmeden kaynaklı  derinin sertliğine bağlı olarak oluştuğu çatlayıp kullanılmaya devam edildiği taktirde yırtılıp içeri kadar delik açılaçagı aşikardır.

Şunuda size belirtmekte fayda görüyorum ben BAYAN KUAFÖRÜ yüm işim ayakta.
çömelerek yada dizlerimi yere dayıyarak ayakkabı tabanını deri kısımlarını baskı altında patlamasına çatlamasına neden olacak  bir işe sahip değilim..
Bu denli rençide edici hareket tarzından ayakkabının  değişiminden çok kişilik haklarıma saldırı olarak değerlendiriyorum. Bana bu konu ile ilgili dönüş yapmanızı Bekliyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                  GÖKHAN KAN
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 10:39:20 Gönderen: Gökhan KAN »
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2015, 22:14:15 »
    Hocam geçmiş olsun. Hakkınızı sonuna kadar savunun. Yanlış anlamayın ama kundura markalarından bot almanız yanlış olmuş, söylediğiniz miktarlara çok güzel botlar var.

1984 Ankara

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2015, 10:05:06 »
kösele ayakkabımı evlenirken aldım senede 1-2 defa giyerim :) duruyor hala.

botumuda evlendiğim zaman almıştım (8. sene) günlük kullanımı bırakın avda
dağda kırda inşaatta her yerde giydim hala kütük gibi. sadece geçen bağcığı aşınıp kopmuştu
gittim bağcık aldım. o zamanın parasıyla iyi para vermiştim ama inanın aldıkları para
sonuna kadar helal olsun. aldığımda taban plastiği yol tutuyordu artık yol tutmaz oldu ıslak zeminde
kaymaya başladı ama hala sapasağlam. markayı annemin tavsiyesi ile almıştım. (lafuma)

bir tane de günlük ayakkabım var. günlük ayakkabıda ucuzu tercih ederim genelde spor görünüşlü olur
6 ay dayanan olmadı daha. parçalanır gider.

birde yeşil polimer av çizmem var. onuda evvelki av sezonu başı almıştım oda yenilenmek ister. oda polimer
olmasına ramen çok zorlu koşullara dayandı. polimer çizmelerin başlıca düşmanı zaten dikenler.

108 kiloyum hopladığım zaman bile ayakta sağlam baskı özellikle bağlantı noktalarında biriktiğini düşünüyorum.

herkese tek bir tavsiyede bulunabilirim. üzerinizdeki kıyafetler ucuz ve kalitesiz olabilir. tüfeğiniz, kabanınız,
herşey düşük kalite tabir edilen cinsten olabilir. hiç önemli değil ama ayakkabıda (bot, çizme artık neyse)
mutlaka rahat ve sağlam olanı almaya çalışın. pahalı olsun demiyorum ama rahat ve kaliteli olsun. en kalite markaları bile
sezonunu takip edince çok uyguna alabiliyorsunuz.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2015, 11:45:53 »
 Buda söz konusu olan botların resimleri. kundura sektörün de çalışan arkadaşların düşüncelerini yazarlarsa sevinirim olumlu yada olumsuz.
ayakkabının yürüken almış oldugu şekilden dolayı çatlamaya ve yırtılmaya başladıgı aldıgı şekil itibari ile ortadadır.

resim yükleme servisi

çoklu resim upload

resim yüke
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2015, 12:09:19 »
bu ülkede bir ürün hatalı olarak üretilemez.kullanıcı bilinçsiz ve hatalıdır.işte bu yüzden marka olmak kolay değil.hoş ismi zikredilen firmada az buz değil ama malesef ülkemizde böyle...adamlar hakkımızı arayabileceğimizi düşünmüyor.denizi bazen bulandırmak iyidir.bulansınki durulsun.hakkınızı arayın.geçmiş olsun...!
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Yasin AKTAŞ

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2015, 13:03:36 »
Hakem heyeti mutlaka ayıplı mal alehine karar verecektir. Para iadesi isteseydiniz keşke ...
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 03 Nisan 2015, 18:33:17 »
Bot gerçek deri değil gibi göründü gözüme
Olabilir mi?

Çevrimdışı Zülküf ÖZDUMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 03 Nisan 2015, 18:58:41 »
Ne yazık ki son yıllarda, bir çok "marka" kar marjının cazibesine dayanamayıp  pu deri veya çok düşük kaliteli deri kullanmaya başladı. Kaliteli deriye sahip ayakkabılara da 300-500 tl. aralığında fiyat biçiyorlar! 
  • Robust 222
  • Breda Astro
  • Sarsılmaz Concorde
Zülküf ÖZDUMAN
1962/Diyarbakır

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2015, 20:50:53 »
Bot gerçek deri değil gibi göründü gözüme
Olabilir mi?
yok gercek deri.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 03 Nisan 2015, 21:19:16 »
Gedikpaşa'da daha iyileri var. Deseler ki; biryere takmış kendi yırtmış hadi neyse olabilir. Giymekle bu deri nasıl açılır, anlamak mümkün değil.
Neyse, kul malı olur. Ama malının arkasında durup müşteri memnun edilir. Şikayetvar a yaz, 2 günde sorunun çözülür.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 04 Nisan 2015, 00:19:17 »
alo şikayet sitesine yazdım.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #15 : 04 Nisan 2015, 00:34:27 »
bu ülkede bir ürün hatalı olarak üretilemez.kullanıcı bilinçsiz ve hatalıdır.işte bu yüzden marka olmak kolay değil.hoş ismi zikredilen firmada az buz değil ama malesef ülkemizde böyle...adamlar hakkımızı arayabileceğimizi düşünmüyor.denizi bazen bulandırmak iyidir.bulansınki durulsun.hakkınızı arayın.geçmiş olsun...!
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Hasan BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 04 Nisan 2015, 00:50:44 »
Aynı durum benim başıma da geldi.Meşhur spor ayakkabısı markalarından biri.Su geçirmez bot tarzıydı.2 ay içinde sizinki gibi aynı yerden hafif yırtıldı.200 vermiştik..Ayakkabıyı gönderdim.İade aldılar.200 tl değeriinde çek yada aynısını sıfırıyla değiştirebileciğimi söylediler.Ben parayı almıştım.
1982 Konya

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 04 Nisan 2015, 00:54:50 »
Her firmanın malının arkasın da duruşu aynı değil ne yazıkki.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2016, 12:11:14 »
  ADALET YERİN BULDU.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

The following users thanked this post: Feyyaz ÇETİN

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2016, 12:28:48 »
Arkadaşım hareketli parçalarında hata var  yüzden olmuş :)

Parmağın balon yapmış hem o paraya yerli tüfek satıyorlar.:)

Geçmiş olsun.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 23 Mart 2016, 12:38:33 »
Arkadaşım hareketli parçalarında hata var  yüzden olmuş :)

Parmağın balon yapmış hem o paraya yerli tüfek satıyorlar.:)

Geçmiş olsun.
teşekkür ederim Osman abi. Bir ayakkabı nin mahkemesi 1 yıl sürdüğünü de öğrenmiş olduk böylece.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

The following users thanked this post: Osman DÖŞLER

Çevrimdışı Zülküf ÖZDUMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 25 Mart 2016, 23:10:18 »
Geçmiş olsun, davayı kazanmanız yalnız size değil bu markayı alacak olan diğer tüketicilere de yarar.
  • Robust 222
  • Breda Astro
  • Sarsılmaz Concorde
Zülküf ÖZDUMAN
1962/Diyarbakır

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2016, 00:38:09 »
Buna benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Suçu bana bulmuşlardı. Bir daha da oradan alışveriş yapmadım. Kullanılan malzeme gerçekten kaliteliydi ama hata oluyor işte. Böyle durumlarda malının arkasında dursa çok mu para kaybediyorlar acaba merak ediyorum.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2016, 01:03:52 »
Buna benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Suçu bana bulmuşlardı. Bir daha da oradan alışveriş yapmadım. Kullanılan malzeme gerçekten kaliteliydi ama hata oluyor işte. Böyle durumlarda malının arkasında dursa çok mu para kaybediyorlar acaba merak ediyorum.
malesef  zihniyet HASTALIKLI.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Hakan ÖZDEN

• *
« Yanıtla #24 : 28 Mart 2016, 15:50:36 »
Israrınızı tebrik ederim.
Divarese ve Hotiç markalarının ucuzluk sezonunu takip edin, kaya gibi ayakkabı yaparlar. Ben Hotiçin botlarını beş yıldır giyiyorum halen taş gibi, sizinkine çok benzer. Benim de Dolomit botlar ile sorunum var, hiç olmayacak şekilde sağ tabandan bir diş tabandan ayrıldı, taban incecikmiş, alttaki deri açıkta şimdi. Oysa 4-5 çift dağ botum var ısıya göre giyiyorum, bunu 10- 15 kez giymedim, elimde fişi yok , aldığım yer İstanbula ana firmaya şikayetimi iletti, hatalı kullanımdan demişler ayakkabı nasıl hatalı kullanılır, dağ ayakkabısı tarlada giyilmez mi. Tüketici heyeti için nasıl bir yol izlediniz ?

« Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 15:56:30 Gönderen: Hakan ÖZDEN »
  • Epagneul Breton
Be cool, stay cool, then shot.
Hakan Özden 1964 ANKARA