0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önceden kullanmıştım , o zaman 4,5 liraydı fiyatı. Yivsiz tüfekle atılacak en iyi kurşun diyebilirim herhalde , ama sadece domuza:) çünkü fiyatı 6 lira olmuş
Kardeşim ben Legia yı kullanmadım ama benim kullandığım fişekler bunlar çok memnunum. 60-70 mt ye at banamısın demiyor. Genelde bu iki tek kurşunu alıyorum çok memnunum.Bu B&P nin fişeği 32 gr (Kutusu 30 TL 10 adet)Buda RC nin fişeği 32 gr (Kutusu 30 TL 10 adet)Bunu da kullanma fırsatım olmadı ama bana tavsiye edildi dışardan gördüğüm kadarıyla buda güzel kurşun. Fiocchi 28 gr (Kutusu 55-60 TL arası 25 adet)
Harika bir fişektir. Ben kullanıyorum. Sanırım bu fişeği Fiocchi firması yapıyor. Fiocchi Brenneke 31 gr tek kurşunla aynı diye biliyorum.
ben domuz avı yapmıyorum ama merak için alıp arada atıyorum.alışveriş yaptığım bayii deki abim özellikle fioochi berenneke 31 gr kurşunları tavsiye ediyor.denedim gerçekten çok başarılı.tavsiye ederim.browning legia ya gelince kötü bir fişek olduğunu zannetmiyorum.
fiochinin bu resimdeki kurşununu domuzda kullandım sırtı bile beyazlaşmış koca domuzu tepeden al aşağı etti yerde baya bi debelendi gene kalktı hayretimden atamadım kendimi toplayıp 3. 4. atışı yaptım gene yıkamadım gitti ama 2. mermim tek fiochiydi ondan eminim domuzu bırakamasa da güzel kurşundu.
Enes bey kardeşim,10'lu paketi 50 TL falan..Browning mutlaka iyidir zaten ona şüphe yok Ama bu fiyata almaya değermi onu düşünüyorum,Fioochinin brenneke modelini kullandım güzel fişek ama bununla arasında 20 TL fark var,ama bi farkı varmı ondan onu merak ettim sadece