Bakın şahin bey ben ne dedim uslup çok önemli şu anki uslubunuz bile hoş değil.tabiki o arkadaşımız silahına pahalı yazmış olabilir.bunu ona söylemenin bile bir uslubu vardır.sizde maşallah hemen üstünüze alınmışsınız ki doğruda yaptınız çünkü ben isim falan vermedim ama sizin yazdığınız yorumlardan bahsetmek istemiştim.sayfada da zaten uslubunuzun hoş olmadığını bir kaç arkadaşımız belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam.ASIL KONUYA GELELİM SİLAHIN O FİYATI ETMEYECEĞİNİ ÖRNEKLERLE AÇIKLAMAK ÇOK FARKLI (DALGA GEÇMEK ÇOK FARKLI).
arkadaşlar amacımız forumda sürekli kavga gürültü,tartışma çıkarmak üslubumuzu bozmak yada sürekli dalga geçmek değil..bir tartıştıysak 100 paylaştık,okuduk , öğrendik tavsiye aldık tavsiye verdik..sakin kafayla tekrar düşündüm sinirlenince ne kendime ne klavyeye hakim olamıyorum..eleştirelim üsluba dikkat edelim ama yukardaki arkadaşı ne tanırım nede kendisine karşı herhangi bir husumetim , sempatim ya da antipatim vardır..tanımam..selam vermişliğim yoktur..ben forumda işime bakarım yazarım çizerim paylaşırım..
açtığım konu hakkında , her türlü iyi veya kötü eleştiriyede açığım kızmam..konu bu herkes ahlak kuralları çerçevesinde istediği gibi yazar..
- ''Ben üslüptan bahsediyorum sen niye üstüne alındın dedikten sonra ,,,, dönüpte ,, aslında üstüne alınmakta haklısın seni kastetmiştim'' Cümlesinden siz ne anlarsınız..hiç tanımadığınız birisi , hayatta konuşmadığınız forumda bile ilk defa gördüğünüz birisi size bunu yazsa...bumu üslup..üslup dersi böyle veriliyorsa ben böyle üslübun...adama küfreder gibi..Aytaç abimizin açtığı konu çok doğru ve anlamlı..
anladığınız konuda yazın..biliyorsanız konuşun,bilmiyorsanız susun açıkcası konunun ana teması bu...köy kahvesi gibi şu şunu yapmış bu bunu yapmış dedikodu yapmaya gelmiyoruz buraya.
.ben 2900 liraya satılık ilanı açılmış altı üstü ata olan pozeye,, arkadaşımız yanlışlıkla tüfeğin 71 namluyla olan ağırlığını yazmıştır görünce düzeltir dedim,..böyle fiyatmı olur? yerli tüfek değilmi bu ? ,nasıl fiyat yazdın oraya ? demek yerine espriyle karışık birazda gülümseyelim latife olsun diye silahın pahalı olduğunu kastedtim..bu kelimemde ne yanlışlık var..dalgamı geçtim şimdi yerlerdemi yuvarlandım gülmekten..adama küfretmişim,ahlaksızlık yapmışım ya da ne bileyim misal Hadi lan ordan keltoŞ Demişim gibi ne üslupsuzluğum kaldı ne saygısızlığım..dalga geçtin diyenimi ararsın üslupsuz diyenimi ararsın.... bütün forum memleket meselesi ölüm kalım meselesi yaptı herkes cephe aldı bana..üslupsuzluk , saygısızlık , hiç tanımadığın bir insanın,hiç senle alakası olmayan bir konuda yaptığı eleştiriye bile tahammül edemeyip,yazacak kelime bulamayınca olayları abartıp karşındaki insana cephe almak ,aklınca onu forum ahalisinin önünde küçük düşürmeye çalışıp takdir beklemektir..ukelalığın dik alasıdır..bundan daha iyide üslupsuzluk olamaz..saygı sevgi hoşgörü,büyük küçük saygısı dersleri verirken lütfen kendimizde bu kurallara uyalım aklınca uyanıklık,laf cambazlığı yapıp,üslupsuzca üsluptan bahsetmek , şirin gözükerek takdir beklemek benim değil her insanın canını sıkar..neyse yazacak şey çok var , ansiklopedilere sığmazda mümkün olduğunca kısa kesmeye çalışacağım..Tanımadığımız insanlar hakkında ileri geri konuşmayalım arkadaşlar..ben foruma üye olalı belki 6 yıl oldu.biz burda ,güldükte,eğlendikte,yanlışda yazdık,doğruda ..ancak hiçkimse şimdiye kadar burada direk kişileri hedef alarak sen şusun sen busun sen şöylesin sen böylesin demedi..konularla alakalı konuşmaktan ziyade insanlar eleştirilir oldu son zamanlarda..insanlar yazar ,iyi yazar kötü yazar.. az bilir , çok bilir..biliyorsan sende yaz..sen şöyle yazdın sen böyle yazdın diye laf olsun diye kişilere yazma..açılmış bir konu varsa o konu hakkında yaz çiz..bırak kim ne yaparsa yapsın..bu işlerle forum yöneticileri ilgilensin...forum hiçbirimizin tapulu malı değil..hele benim hiç değil..ben burda olmuşum ,olmamışım - yazmışım , yazmamışım ne forumun umrunda olur nede benim...ben şakayı,sohbeti,muhabbeti,her yerde her mekanda yaparım..takdir beklemem kimseden,ya da eksik yönlerimi başkalarını eleştirerek telafi etme yoluna gitmem.. bir pire için bırakın yorganı evi yakmış insanız biz..bugün varız yarın yokuz ..gereksiz işlerle gereksiz yere kırılmaya , kıskanmaya , saldırmaya gerek yok karşındaki insana...herkes şakalaşır,güler eğlenir..ağlama duvarı ya da dert köşesi değil burası..
forum ... Yazmak suç oldu artık forumda..
kurt kocayınca çoluğun çocuğun maskarası olurmuş , ya da
nerde çokluk orda ....hesabı..daha yazmıyorum buda sondur..konu iyi incelensin yazdıklarım iyi irdelensin , sonrasıda Allah Kerim....Benden bu kadar burada..Saygılarımla.