Gönderen Konu: KOMİK OLMAYALIM ...  (Okunma sayısı 8795 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: KOMİK OLMAYALIM ...
« Yanıtla #25 : 01 Nisan 2015, 15:16:12 »
M.Aytaç TOK Hocam çok güzel bir konuya değinmiş.
Bana göre temel sorun, genelde yazılan mesajların o anki duygu ve düşünceleri tam ifade edememesinden ve yanlış anlaşılmadan kaynaklı. Bazen üşengeçlikten, bazen zaman kısıtlılığından kısa cümlelerle düşüncelerimizi yazmaya çalışınca, yanlış anlaşılmaların önünü açmış oluyoruz. Bence, bu tür durumlarda özel mesaj ve/veya telefonla yapılacak bir kaç yazışmadan sonra olay tatlıya bağlanacaktır.
Yukarıda yazdıklarım dışında istisnai durumlar da mutlaka olacaktır. Bu tür durumlarda da Yönetimden yardım istemek en doğrusu. Gerçi Tuncay Hocamın dediği gibi, bu durumda da Yönetimdeki arkadaşlar genel de iki tarafa da yaranamıyor ama olsun...
Okan Bey, keşke söylediğiniz gibi ilanlara müdahale etme şansımız olsa. Ama maalesef mevcut şartlar altında bunu yapmamız mümkün değil. Bazen beni de rahatsız eden çok uçuk ilanlar oluyor. Genelde bu tür ilanları görmezden geliyorum. Geçenlerde 5.000 TL lik bir S 56 ilanına yorum yazdım, bir sürü özel mesaj aldım. Sonuçta serbest ticaret miş ;)

• Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, M.Aytaç TOK, Okan YILMAZ, Meriç EGE

Çevrimdışı Ersun ERDOĞAN

• *
« Yanıtla #26 : 02 Nisan 2015, 10:07:38 »
şahin bey kusura bakmayın özürümü kabul edin forumdan ayrılmanızı istemem.bazen istemedende olsa birbirimize sitemlerimiz oluyor o an için yanlış bir düşünce diyelim.tekrar özüd diliyorum saygılar.
Ersun ERDOĞAN
1979 malatya

The following users thanked this post: M.Aytaç TOK, Kemal YILMAZ

Çevrimdışı Fazıl BAYAKDAN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 02 Nisan 2015, 10:27:47 »
syn moderatörler bakın syafanıza yeni üye oldum ilk luzümsüz samimiyeti moderatörünüzden aldım tüfek soruyorum bu tüfek nasıldır bilgisi olan kullanan varmı diye soruyorum arkadaş sen sapan al diye yorum geliyor birisi altına biz samimiyetten oluyor dağda merada avcı samimiyeti diyor moderatör buna teşekkür ediyor hiç tanımadığınız merhaba demediğiniz insana bu şekilde yorum yazılırmı ben buna hadsizlik dangalaklık teşekkürede dalkavukluk derim kendimden 15 yaş küçüğe bile ustam diye hitab ediyorum ki mecbur edeceğim bilgisi varsa ama şahsıma yönelik bu yapılan bu yorumada moderatör olarak sizin en güzel cevabı vereceğinizden eminim
1977 istanbul

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 02 Nisan 2015, 11:56:23 »
Sevgili Dostslar.biz avcıların dostlukları pekiştirip,birbirimize sımsıkı sarılıp ayrışmaların önüne geçmek,Herşeyden önce birbirimizi sevip saymak.saygı duymak zorunda olduğumuz bir zamandayız.Biizlerin dayanışmasını,kaynaşmasını bir ve beraber olmamasını istemiyen,bölünüp parçalanıp yokolmamızı dört gözle bekliyenlerin var olduklarını da iyi bilmeliyiz.Gereksiz tartışmalarla,sataşmalarla hiçbir sorunumuzu çözemeyiz.bilhassa dahada çözümsüz hale gelmesini sağlamış oluruz.Özverili,hoşgörülü olmalıyız,birbirimizin fikirlerini beğenmesekte saygı duymalıyız.Kavga kazandırmaz kaybettirir,biz avcların kaybetmeye daha tahammülü kalmamıştır.Bildiğiniz gibi rancılar,avcıların sırtından geçimini sağlamaya çalışan fırsatçılar bizlerin kavgaya tutuşmasını dörtgözle beklemekteler,ekmeklerine yağsürmiyelim,birbirimize daha sıkıs sarılıp,bir ve beraber olduğumuzu kanıtlıyalım.
Avcıların sorunu paylaşıldıca çözüme ulaşır.
Avına avcısına ve de doğasına sahip çıkan dostlara selam olsun.

« Son Düzenleme: 02 Nisan 2015, 12:03:56 Gönderen: Fazlı BOZ »
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

The following users thanked this post: M.Aytaç TOK, Gürkan ÖZKAN

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #29 : 02 Nisan 2015, 12:26:09 »
Nacizane konuyla ilgili fikrim, her türlü yorumu yazarken, her ne kadar sanal ortamda bulunsak da, MUHATABIMIZIN SANAL OLMADIĞINI düşünerek yazmakla ilgili. Yazdıklarımızı tıpkı bizim gibi ailesi, duyguları, fikirleri, saygınlığı olan insanlarca okunduğunun farkında olarak yazarsak pek sıkıntı yaşanmıyor. Ama her ne kadar kibar olsak da bazen enteresan insanlara da denk geliyoruz. Bir kaç yıl önce bir üyemizi hatırlamadığım bir konuda bir yönetici arkadaşımız uyarmıştı ( Tuncay Hoca diye hatırımda kalmış) Üyemizin uyarıya cavabı:" Ne oldu zoruna mı gitti bilader" olmuştu :)
Demem o ki, insan günlük hayatta etrafına nasıl davranıyorsa burada da pek farklı olmuyor.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #30 : 02 Nisan 2015, 12:52:57 »
Günlük yaşantımızda olduğu gibi Sitede de çevremizdeki lerde n saygı görmek istiyorsak, öncelikle saygı göstereceğiz. Ramazan Hocamın da belirttiği gibi ortam belki sanal ama üyeler g8erçek.  Site sayesinde tanıdığım ama gerçekte yüzyüze görüşme diğim pek çok dostum var. Herhangi bir şehirde bir işim olduğunda rahatlıkla arayıp yardım isteyebiliyorum.
Son olarak bütün üyelerimize tavsiyem mesajınızı yazdıktan sonra önizleme de bir okuyalım ve sonra gönderelim.
Önceki mesajında da yazdığım gibi, bazen yazdıklarımız duygularımızı ifadede eksik kalabiliyor.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2015, 12:54:36 Gönderen: Alkan YOKSUL »
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 02 Nisan 2015, 16:48:34 »
syn moderatörler bakın syafanıza yeni üye oldum ilk luzümsüz samimiyeti moderatörünüzden aldım tüfek soruyorum bu tüfek nasıldır bilgisi olan kullanan varmı diye soruyorum arkadaş sen sapan al diye yorum geliyor birisi altına biz samimiyetten oluyor dağda merada avcı samimiyeti diyor moderatör buna teşekkür ediyor hiç tanımadığınız merhaba demediğiniz insana bu şekilde yorum yazılırmı ben buna hadsizlik dangalaklık teşekkürede dalkavukluk derim kendimden 15 yaş küçüğe bile ustam diye hitab ediyorum ki mecbur edeceğim bilgisi varsa ama şahsıma yönelik bu yapılan bu yorumada moderatör olarak sizin en güzel cevabı vereceğinizden eminim

Fazıl Bey, ilgili konuda İbrahim Bey'i yanlış anladınız. Kendisi de sizden özür dilemiştir. Size sapan alın diyen yönetici değil üyedir. O arkadaş haddini aşmıştır. Konuda karşılıklı olarak bırakın forumu, mahkemelik olacak ifadeler vardır. Yönetim olarak konu kilitlenmiş, gereği yapılacaktır.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com