Gönderen Konu: B&P vs Remington  (Okunma sayısı 3167 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sami SEVİNÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
B&P vs Remington
« : 26 Mart 2015, 11:35:36 »
Sizin av fişeğiniz ve sizin favoriniz hangisi ? Yaz ve Kış avlarında hangisi etkili, hangi türleri ? Deneyiminizi paylaşın bizimle.
DOĞUM YILI YAZINIZ TEKİRDAĞ

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
Ynt: B&P vs Remington
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2015, 11:59:19 »
Remington fisekleride b&p üretmiyormuş. Bp bence şuan en iyi fişekleri üreten firmalardan
fişeklerle ilgili çok yorum var nerde ne kullanılır şeklinde, bazan belli markaların belli modelleri üzerine. Bu başlık çok geniş kapsamlı olmuş ne istediğinizi direk yazsaydınız daha kolay olurdu.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2015, 12:03:51 Gönderen: Mahmut ÇETİN »
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2015, 12:06:33 »
Standart yaz kış BP serisi fişekler kullanırım kurşunundan saçmasına kadar.Extreme şartlarda,yüksek geçen Ördek,kaz gibi yada çulluk veya dere içi parlamalı Ördek avları içinse farklı markalar kullanırım.Ama BP yi nasıl bilirsiniz derseniz iyi biliriz iyi biliriz derim😊Bilinçli bir Avcının aradığı özelliklerdeki tüm seriler BP de mevcuttur.
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2015, 12:21:48 »
Standart yaz kış BP serisi fişekler kullanırım kurşunundan saçmasına kadar.Extreme şartlarda,yüksek geçen Ördek,kaz gibi yada çulluk veya dere içi parlamalı Ördek avları içinse farklı markalar kullanırım.Ama BP yi nasıl bilirsiniz derseniz iyi biliriz iyi biliriz derim😊Bilinçli bir Avcının aradığı özelliklerdeki tüm seriler BP de mevcuttur.
0
İşte o tüm serileri bi bulabilsek, bior tapa ve 2mb olanları bulamadikca sinir oluyorum.
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Çevrimdışı Okan YILMAZ

• *
  • Domuz takla attımı o iş bitmiştir..
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2015, 14:35:21 »
Benim tercihim sürekli B&P den yana bu sezon açılışta Remingtonun 28gr keçe tapasını kullanmayı düşünüyorum bakalım nasıl sonuç vercek fakat kışın B&P F2 serisini tek geçerim..
  • 104-A Mallard 71
  • Ata Arms Sp Nikel 71
  • Baikal IJ 58 MA
  • Winchester Sx4
BABAM'dan miras bana bu sevda!

1993/Isparta

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2015, 15:14:12 »
ben REMİNGTON ( İTALYA YAPIMI)  kullanan biri olarak. ekibimle her sexon 10 koli 34 gr 5 no fişek alırıx.  yaklaşık aralıksıx 6 senedir bu fişeği kullanıyorum.  çok memnunum. ANCAKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!

ANCAK  EVET : BU SENE ARTIK NEDENDİR BİLMİYORUM. ALDIĞIMIX 2 KOLİ FİŞEĞİN RENGİ SAYDAM VE İÇİ GÖRÜNEN YEŞİLDE FİŞEKLER ÇIKTI.  BU BENİ  YIKTI.  EMİNİM Kİİİ İzMİR DİSTRİBÜTÖR  VE YİNE Bİz TÜRKLER YİNE BU İŞEDE EL ATTIK SAHTENİNDE SAHTESİNİ YAPTIK. BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM
AMA KOYU YEŞİL İÇİ GÖRÜLMEYECEK KADAR KOYU YEŞİL İTALYAN YAPIMLARINI BULURSAN TAVSİYE EDERİM KULLAN. TÜFEĞİNİ ÖNCE İYİ TANI ONA GÖRE FİŞEK SANA EŞLİK ETSİN. 
 BOŞVERİN ORJİNLLERİ FARK YOK ARASINDAN 65-70 TL KUTUSUNA VERMEY DEĞMİYOR DENEDİM. 25 TL KUTU BİLE HARİKALAR YARATIYOR
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Sami SEVİNÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 27 Mart 2015, 09:19:43 »
Benim tercihim sürekli B&P den yana bu sezon açılışta Remingtonun 28gr keçe tapasını kullanmayı düşünüyorum bakalım nasıl sonuç vercek fakat kışın B&P F2 serisini tek geçerim..

internetten rahatça bulabiliyorum ben hepsini. O şekilde güzel ve bayilere gorede hesaplı.
DOĞUM YILI YAZINIZ TEKİRDAĞ

The following users thanked this post: Okan YILMAZ

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2015, 09:38:36 »
İtalya üretimi remingtonların saçması azcık daha yumuşaktır. uzun mesafede biraz etkisiz kalabilir ama güzel fişek yapmışlar makul mesafeden ava isabet ettiğinde havada alıyor canını. bp nin saçmalarının antimon oranı azcık daha fazla oyüzden daha sert saçması var ve kendini bozmadan uzak mesafelerde güzel iş çıkarıyor. ( her ikisini de 34 gr lar için söyledim ) ama tercihe kalırsa kesinlikle BP derim..

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2015, 09:51:25 »
ördek avından macera aramaya gerek yok lambro blue 34...tek geçerim...plase glavpatron..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2015, 09:54:52 »
ördek avından macera aramaya gerek yok lambro blue 34...tek geçerim...plase glavpatron..
Lambro blue tapası geniş ve basınçlı fişek, 1 kutu kullandım kutu bitene kadar hissettiğim 40 gr fişek gibiydi :) 34 gr gibi değil sağlam tepiyor ama iyi işler çıkardı..