bu benim düşüncem; oturupta av kanalı yaban filan çok çok nadir izlerim
taaa 200üncü kanalda filan bende (yaban) ama bir kanalın bu şekilde eleştirilmesinin
altında diğer uygunsuz şeyler yayınlayan kanallar başka zaman tekrar izlenirse
bu kanal kişi için biterse farklı bir durum mu var diye düşünürüm.
böyle dedim diyemi beni hedef aldılar. başka tv kuracaklar yada rakip istemeyen yaban'cılar filan mı
söz konusu.
bir kere av kanalına ben şahsen karşıyım benim çocuk gidip domuz alıp fleto çıkarıp pişirip yiyemez ama
2-3 sene sonra kilitli bir kapıyı açıp tüfeği alıp fişek sürüp ben ava gidiyorum diye dışarı çıkabilir. (allah muhafaza)
av kanallarının hepsini kapasınlar,
hele 4 büyüklerden hiç bahsetmiyelim sabah hanımlarımıza kız eniştesi ile yatmış hamile kalmış, plan yapıp kafasını kesmişler, ormana gömmüşler, canı kocasını aldatmak istemiş birini bulmuş yurt dışına kaçmış, adam karısını bıçaklamış
o hoohohoho bir yığın şey izliyorlar... milletin yaptıklarını ben seneryo olarak kafamda yazamam bırakın allah aşkına
hepsi ne güzel herkes tepkisiz iş soğanın cücüğüne domuzun fletosuna kaldı.
e avcılara köpekte besletmesinler kist hidatik tehlikesi (büyük bir olgudur) var. kuduz tehlikesi var. ben evimde köpekle yaşıyorum kaç avcı köpeğine 2 ayda 1 hap yutturuyor. benim köpeğim dahil bu köpekler her yerde geziniyor.
iş bişeylerin doğru yapılmasına gelirse domuzun fletosu en arkada.
daha geçen ay aldım kucağıma kızımı youtubeden insanlardan çıkarılan kurtcukları gösterdim ve domuz eti ve
yıkanmamış sebze meyve yersen böyle olabilirsin dedim. daha 3 yaşında ama anladı. biz çocuklarımızı eğitmekten kaçalım
çevresindeki uygunsuz herşeyi yok etmeye çalışalım bu başarısız bir savaş taktiği olur. sigara içiyorum anamdan büyüklerimden saklanmadığım kadar kızımdan ivil ivil kaçıyorum ve utanıyorum. elimde görüp özenmesin bir yerlerde yer etmesin diye.
yaw benim tv de belki var 200-300 kanal bunların içinde 1 dakika bile tarafımızca hiç izlenmemiş kanallar var. sende sarmıyorsa izleme herkes aklı selim kendi sansürünü oluşturabilir.