Gönderen Konu: AV ADAMI TV  (Okunma sayısı 10456 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burhan KARAASLAN

• Müdavim Üyemiz
AV ADAMI TV
« : 21 Mart 2015, 23:23:55 »
Gönül dostlarım; işte bizim AV ADAMI TV miz bizim kanalımız gururumuz :) tüm av camiasına ve avlak ailesine hayırlı uğurlu olsun. Bu kanalı kuran saygıdeğer abimiz sayın Mustafa YÜCEL beye teşekkürlerimi sunuyorum.                  O0  O0  O0 http://www.avadami.com/

çoklu resim upload
Burhan KARAASLAN
1981 KIRIKKALE

The following users thanked this post: Samet ERÇEL

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AV ADAMI TV
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2015, 00:03:08 »
Bu kanalı şiddetle kınıyorum..Facebook ta av adamı tv paylaşımlarını izlerken mustafa beyin domuz avını izledim..Bu avda domuzdan fleto çıkarıp köpekleri ve kendisi pek marifetmiş gibi ballandıra ballandıra anlatarak yediler..Sonra bizde doğal olarak eleştirilerimizi yönelttik..Biz derken tüm duyarlı halkı kastediyorum..Bu videoyu kaldırmasını rica ettik..Yapılan bir eleştiride müslüman bir ülkede çocuklarında izlediği bu tür kanallarda bu tür paylaşımların doğru olmadığı ve de artık av adamı tv benim için bitmiştir diye bir arkadaş eleştiri yaptı..Ardından av adamı tv nin verdiği cevabı söylüyorum'' BİZ ZATEN YURT DIŞINA YAYIN YAPIYORUZ İZLEMESENİZDE OLUR'' Bunun üzerine bende yazdım:''AV ADAMI TV BENİM İÇİN BİTMİŞTİR'' bir gün sonra facebook ta engellendiğimi gördüm..
Güle güle av adamı tv..Nerde yayın yaparsan yap..Tekrar söylüyorum av adamı tv benim için başlamadan bitmiştir.........!!!
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

The following users thanked this post: Resul YASAK, Mustafa ÖZKOL, Ceyhun SÖNMEZER

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2015, 00:17:18 »
Bu kanalı şiddetle kınıyorum..Facebook ta av adamı tv paylaşımlarını izlerken mustafa beyin domuz avını izledim..Bu avda domuzdan fleto çıkarıp köpekleri ve kendisi pek marifetmiş gibi ballandıra ballandıra anlatarak yediler..Sonra bizde doğal olarak eleştirilerimizi yönelttik..Biz derken tüm duyarlı halkı kastediyorum..Bu videoyu kaldırmasını rica ettik..Yapılan bir eleştiride müslüman bir ülkede çocuklarında izlediği bu tür kanallarda bu tür paylaşımların doğru olmadığı ve de artık av adamı tv benim için bitmiştir diye bir arkadaş eleştiri yaptı..Ardından av adamı tv nin verdiği cevabı söylüyorum'' BİZ ZATEN YURT DIŞINA YAYIN YAPIYORUZ İZLEMESENİZDE OLUR'' Bunun üzerine bende yazdım:''AV ADAMI TV BENİM İÇİN BİTMİŞTİR'' bir gün sonra facebook ta engellendiğimi gördüm..
Güle güle av adamı tv..Nerde yayın yaparsan yap..Tekrar söylüyorum av adamı tv benim için başlamadan bitmiştir.........!!!

Domuzdan fleto mu çıkardılar =)  Allah allah neler göreceğiz yahu
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2015, 00:28:27 »
Mustafa yücel i facebook aracılığıyla bi süre bende takip ettim.Bu domuz eti yeme meselesinde insanlara karşı tutumu hiç hoş değildi. ''ben yaban tv gibi para için yayın yapmıyorum '' diyordu hep kendisi.Kanal seviye baya düşüktü. Varsın para için yayın yapsın yaban tv veya başka kanallar ama düzgün yayın yapsınlar. İnsanların yaşam tarzlarına uygun şekilde yayın yapsınlar.
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2015, 00:38:52 »
bir yığın kanalda yabancı filimlerde de yiyorlar
domuz yemeyi bırakın filimlerde programlarda
uyuşturucudan tutun psikopatlığa kadar herşey var.
akdenize tatile gittiğinizde domuz eti talep edenlere açık büfede mevcut
napacaksın kaldırın mı bunu diyeceksin sen ondan yemeyeceksin
hatta bulaşma riskine karşın sağında solunda olan yiyeceklerden de
yemeyeceksin. olacak bitecek.

bende Ahmet'e katılıyorum onlara kalmış. canları ne isterse onu yapsınlar.
ben çoluk çocuğuda dert etmiyorum. şehirde domuz eti bulmak uyuşturucu bulmaktan
daha zordur. sen nasıl bir tv de hoşuna gitmeyen bir kısım gelince kanal değişiyorsan
bunda da değiştir. sonra ilgini çeken bişey olunca geri dönersin.

şimdiye kadar kanalD star atv showtv hiçmi tasvip etmediğin şeyler yayınlamadı.
kınayıp bu kanal benim için bitmiştir dedin mi. onlarada dersen tamam derim.

bu benim düşüncem; oturupta av kanalı yaban filan çok çok nadir izlerim
taaa 200üncü kanalda filan bende (yaban) ama bir kanalın bu şekilde eleştirilmesinin
altında diğer uygunsuz şeyler yayınlayan kanallar başka zaman tekrar izlenirse
bu kanal kişi için biterse farklı bir durum mu var diye düşünürüm.

ersin hocam bu benim düşüncem sizleri kırdıysam kusura bakmayın
bunlar sadece düşünce. herkesin teli başka çalar. ben de kanundaki tellerden
sadece birisiyim. ne mustafa beyi tanırım nede duydum. ben domuz eti yemem
ama yiyene afiyet olsun derim.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 00:48:41 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Akif ARSLAN, Alper ALTUNCUOĞLU, Abdullah ORUÇ

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2015, 00:47:24 »
Domuz haramdır yenmez..  içki haramdır içilmez..her köşe başında tekel var toplumun çoğunluğu müslüman.. Dinimiz Türkiye'de çok esnek şekilde yaşanıyor... olması gereken bumu bence değil. Kimse kimsenin ne yediğine ne içtiğine karışmıyor tabiki.. Ama bu vatandaşların domuzdan fileto işi enteresan geldi çünkü avcıların geneli domuz yemez diye biliyorum =)  yanılmıyorsam
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

The following users thanked this post: Meriç EGE

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2015, 00:50:55 »
samet çok yiyen var. sadece göstere göstere yapmazlar.
satanda var alan da var yiyende var. boşver. içki gibi düşün.
içene bişey diyormusun demiyorsun boşveeeer. biri sıvı diğeri katı tüketim maddesi :)

bende elimi bile süremem yiyen yesin. içen içsin (ben arada sırada içerim ama :) )
« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 00:53:37 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Abdullah ORUÇ

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2015, 00:56:14 »
samet çok yiyen var. sadece göstere göstere yapmazlar.
satanda var alan da var yiyende var. boşver.

Yaw var tabiki bende buna şaşırdım tv de fileto çıkarmaya geldiyse iş eyvah yani.. Ben çevremden çok tanıdığım bunun kavurmasını yapıp kışın şarapla gömer marifetmiş gibide anlatır 5 kg luk su şişesinde gömdük tekerlek tekerlek kestik yedik hesabı .. Tiksiniyorum bazen bu insanlardan uzak durmak istiyorum sürekli.. Bu hayvanın neden yenemeyeceği bilimsel olarak da kanıtlanmıştır hadi Allah'a kurana inanmıyosun bilime inan bari be kardeşim virüs var işte bu ette yeme diyo adam
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2015, 00:59:33 »
Tunç bey her ne olursa olsun bu piyasaya yeni çıkmış bir kanal olarak eleştiriye açık olacaksın..Sonuçta müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve sen bunu görmezden gelip yaptığı şeyi doğruymuş gibi anlatıp eleştiriye açık olmayıp kendini eleştirenleri engellemek ve sonuç olarak ben zaten BU ÜLKEYE YAYIN YAPMIYORUM demek hiçmi hiç hoş değil..Anlatmak istediğim bu..
Siz isteyen yer istemeyen yemez demişsiniz..Bende isteyen izler istemeyen izlemez diyorum...Benim için yaptığım eleştiri sonucu beni engelleyen kanal BİTMİŞTİR...........!!
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66

The following users thanked this post: Ceyhun SÖNMEZER

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #9 : 22 Mart 2015, 01:03:18 »
içkide alkol var sigarada katran var şehirde kirlilik var
sularda arsenik var toprakta kurşun ağızda küfür var
tavukta gdo balıkta ağır metal var.... hiçbiri birbirinden daha tehlikeli değil.
bi laf vardır. k.g.rahvan gitsin.

valla bu devirde hızlı üretim tavuk yemektense doğal domuz
yemek daha iyidir diyecem ama yanlış anlaşılacak o yüzden demiyorum.
kim ne poku yemek isterse afiyet olsun :)
« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 01:04:45 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 22 Mart 2015, 01:07:37 »
Sayın Güntekin sorgulayıcı bir millet olmadığımız için bize herşey müstehak...Ben sorgularım arkadaşım..Nihayetinde biz kendilerine sadece eleştiri babında ilettik..Küfür etmedik hakaret etmedik..Fakat eleştiriyi bukadar ciddiye alıp eleştirenleri engelleyip üstüne birde biz zaten dış ülkeye yayın yapıyoruz deme cüretinde bulunabiliyorsa bir kanal BENDE GÜLE GÜLE DERİM ARKADAŞIM...
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66

The following users thanked this post: Resul YASAK, Ceyhun SÖNMEZER

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #11 : 22 Mart 2015, 01:22:18 »
Abi bu tip şeyler yasaklanınca neler olduğunu görüyoruz en basiti metro vb aile ortamlarında içki yasağı geldi ki kesinlikle doğru ve daha fazla karar çıkması lazım bu konularda isteyen istediği yerde içemez böyle bir dünya yok herşeyin usulu adabı vardır.. bir ton tepki aldı bide hükümet  Ülke şeriatla yönetilecek ten tut osmanlı geri geliyor diyenlere kadar  Türkiye özgürlükler ülkesi bana göre =)  gidip İran'da şu yapılanların % kaçını yapabilirler acaba merak ediyorum. Tecavüzcüleri asıyor adamlar hırsızın elini kesiyor bunları destekliyorlar ama içkimize karışma uçkurumuza karışma yahu o ülke şeriat kuralları ile yönetiliyor şunu uygulayıp şunu uygulama diyemezsin ki?
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #12 : 22 Mart 2015, 01:26:37 »
din adamlarımız biraz karşı çıkıyor yaratık gözü ile bakıyor iğrenç diyor ama
bende midye, ahtapot, kalamar, yengeç, ıstakoz, kerevit, karides filan yerim. pekte severek yerim.
her türlü yerim. :) sudaki yumuşakçalara ve omurgasızlara börtü böceğe zaafiyetimi hiç anlamış değilim
ama tutamıyorum kendimi. :) meret pek lezzetli oluyor.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 01:27:43 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

The following users thanked this post: Alper ALTUNCUOĞLU, Abdullah ORUÇ

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2015, 01:35:00 »
Şu midye mevzusunu öğrenene kadar tepsiyi önüme çeker adamla pazarlık yapar gömerdim ne var ne yok ama insan mantıkla hareket edince bi süre sonra dur diyor beyin dediklerini yememek içten değil hatta tabak sıyırırdık =) işi mantığa Vurunca hem dinen hem bilimsel olaya bakınca bazı şeyleri daha rahat kavrıyor insan zaten yasak olan herşey güzel tatlı geliyor insana
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

The following users thanked this post: Mustafa ÖZKOL

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #14 : 22 Mart 2015, 01:36:36 »
iran dediğin şunun şurasında humeyniden beri şeriatla (bence sözde şeriat) yönetiliyor.
yine orada yapan yapıyor eden ediyor. bikaç 10 sene devlet rejimlerinin
ne kadar iyi olduğunu göstermez. yeri gelir insanlar asırlar sonra
dökülecek kanları bile göze alarak rejimlere başkaldırabilir.

tahran ankara seferine katılan arkadaşım bana iran hava sahanlığından çıkınca
tüm uçağın bir anda mini eteklilere dönüştüğünü ve alkol servisinin başladığını söyledi

insanların dimağını bir yere kadar sıkarsın. ben irandaki rejimden pek umutlu değilim.
bana gelecek 50-100 senede yıkılacak gibi geliyor.

bişeyler dayatma ile değil eğitimle insanın kendi içinden gelerek yapmasıyla sağlanır.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 01:38:06 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #15 : 22 Mart 2015, 01:38:14 »
Gece gece acıktıracaksınız adamı anlatmayın be  :-X
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2015, 01:42:01 »
töğbe estağfurullah şimdi bişey diyeceği yahu denizden çıkan herşey yenir kardeşim gönül rahatlığıyla yiyebilirsin vebalide bana olsun konuyu kapatalım başka yerlere gidecek tunç şahsıma kilitliyorum dahada yazmıyorum isteyen istediğini yesin

:) tamam gitmesin beraber yerük o zaman :)
1978 Bursa

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #17 : 22 Mart 2015, 01:44:17 »
iran dediğin şunun şurasında humeyniden beri şeriatla (bence sözde şeriat) yönetiliyor.
yine orada yapan yapıyor eden ediyor. bikaç 10 sene devlet rejimlerinin
ne kadar iyi olduğunu göstermez. yeri gelir insanlar asırlar sonra
dökülecek kanları bile göze alarak rejimlere başkaldırabilir.

tahran ankara seferine katılan arkadaşım bana iran hava sahanlığından çıkınca
tüm uçağın bir anda mini eteklilere dönüştüğünü ve alkol servisinin başladığını söyledi

insanların dimağını bir yere kadar sıkarsın. ben irandaki rejimden pek umutlu değilim.
bana gelecek 50-100 senede yıkılacak gibi geliyor.

bişeyler dayatma ile değil eğitimle insanın kendi içinden gelerek yapmasıyla sağlanır.

Eğer inanıyorum diyorsan gerçekten olması gereken bu şeriat Allahın kuralları demek başka yolu yok yani bunun uygulaması var ama uyan yok acaba kaçımız Müslümanlığın bütün kurallarını yerine getiriyoruz  eğitim diyosun ama hiçbir eğitimde mini etek içki servisi yoktur elin götü boklu gavuru bile bizim dinimize saygılı ramazanda yemez içmezler..saygı duyarlar dinlerine bağlıdır hepsi gider ibadetini yapar gününde istavrozunu Çakar oturur aşağı =))
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Metin ŞAHİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 22 Mart 2015, 08:12:35 »
kanalın varlıgından yeni haberdar oluyorum domuz etini bir tarafda köpekler diğer tarafda kendilerinin yemesi elbet dogru değil. TUNC bey dışındaki yorumlara ve tepkilere katılıyorum. ''Harama sessiz kalmak bile haramdır''  elbette herkez istediğini yer ve içer bundanda kendisi sorumlu.  bizim kültürümüze ve ahlaki degerlerimize ters düşüyorsa kim ne yaparsa yapsın demek olmaz.sonucda o görüntüleri izleyenler bizleriz.elbette yanlış gördüğümüzü söyleyip,uyaracaz. mademki böyle bir tv kurulmuş. kanal yetkilileri bu tepki ve eleştirileri dikkate alıp bu toplumun degerlerine uygun yayın yaparlar

resim yükle
                 ♥  ♥  ♥ Metin Şahin ♥  ♥  ♥
                   ♥  ♥  ♥ 1977 -  BOLU  ♥  ♥  ♥

The following users thanked this post: Resul YASAK, Mustafa ÖZKOL, Adem KARACAN, Ceyhun SÖNMEZER

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 22 Mart 2015, 09:01:30 »
yahu bırakın isteyen istediğini yesin içsin..başka kanallarda aptal  dizilerde içki içilmiyormu,asıp kesip kelle uçurmuyorlarmı..tv kanalından memnun değilsen çevirirsin başka kanala yada benim Şu malum X ... TV'yi sildiğim gibi silersin uydudan olur biter..memleket meselesi yapmaya,siyasi boyutlara taşımaya gerek yok..dindar adam domuz etide yemez , haramda yemez , çoluğun çocuğun rıskınıda yemez , insanların geleceğinide yemez , yemez oğlu yemez işde ..haram yiyenleri,çalan çırpanları ,sahtekarları uyaralım evet..her türlü haramı es geçmeyelim...ama kimseyi domuz eti yerken izlemeyiz Tunç Beyin dediği gibi domuz yeme seramonisi bitince izleriz ne var bunda..her programı dizisini beğenmediğimiz kanal bitmelimi..benim için avcıya destek değil köstek olmasın avcı düşmanı olmasın kafi..kanal D , STAR , SHOV , ATV , TRTDE bitmştir benim için o zaman.samanyolu beyaz tv siyah tv bunlar biteli asırlar oldu zatende..diğerleride aptal aptal aşiret dizileri yayınlayıp tüm Türk halkı halinden memnunmuş herkes zengin ,herkesin holdingi, şirketi , mercedes makam arabası varmış , herkes rezidanslarda yaşıyormuş gibi herşeyi güllük gülistanlık gösterdiklerinden dolayı hoşlanmam izlemem..haber saatinde haber vermiyorlar artık adamlar haber işini bıraktı milleti uyutmaktan..niye haram yiyenlerden haberdar olmasın Türk halkı , memleket parsel parsel satılırken aval aval mutluluk morfiniyle uyusun  , öğrenmesin , karşı çıkmasın,birlik olup saf tutmasın itiraz etmesin maksat...sağır kalsın..surviver izlesin..yetenek sizsiniz izlesin..Türk halkı dinsiz imansız değil..bugün öğrenmedi islamı müslümanlığı..bırakın isteyen istediği gibi yaşasın..içkisini içen içsin içmeyende içeni küçük düşürme çabalarına girişmesin...hepimiz müslümanız elhamdülillah...uzatmaya gerek yok burası laik ,özgür,Demokratik bir ülke..herkes birer birey ve her insanın vatandaşlık hakları var..sosyal hayatlara karışmak baskı yapmak diğer insanlarıda kendine benzetme çabaları en nefret ettiğim konudur..bişeyleri sürekli kaşımanın anlamı yok..meyhane , barda , evinde içki içen insanlar,camide namaz kılanlara karışıp illa içki içeceksiniz demiyor örneğin..herkesin hayatına kimse karışamaz.... üstad Neyzen Tevfik'ten bir şiirle bitirelim yorumu..kanala da HAYIRLI OLSUN diyelim...Hatamız varsa affola Saygılarımla

« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 09:06:05 Gönderen: Şahin BİTEN »

The following users thanked this post: Alper ALTUNCUOĞLU, Özgür ATAŞ, Cengiz ÖNGÖREN, Tunç GEÇGİL

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 22 Mart 2015, 10:33:16 »
yahu bırakın isteyen istediğini yesin içsin..başka kanallarda aptal  dizilerde içki içilmiyormu,asıp kesip kelle uçurmuyorlarmı..tv kanalından memnun değilsen çevirirsin başka kanala yada benim Şu malum X ... TV'yi sildiğim gibi silersin uydudan olur biter..memleket meselesi yapmaya,siyasi boyutlara taşımaya gerek yok..dindar adam domuz etide yemez , haramda yemez , çoluğun çocuğun rıskınıda yemez , insanların geleceğinide yemez , yemez oğlu yemez işde ..haram yiyenleri,çalan çırpanları ,sahtekarları uyaralım evet..her türlü haramı es geçmeyelim...ama kimseyi domuz eti yerken izlemeyiz Tunç Beyin dediği gibi domuz yeme seramonisi bitince izleriz ne var bunda..her programı dizisini beğenmediğimiz kanal bitmelimi..benim için avcıya destek değil köstek olmasın avcı düşmanı olmasın kafi..kanal D , STAR , SHOV , ATV , TRTDE bitmştir benim için o zaman.samanyolu beyaz tv siyah tv bunlar biteli asırlar oldu zatende..diğerleride aptal aptal aşiret dizileri yayınlayıp tüm Türk halkı halinden memnunmuş herkes zengin ,herkesin holdingi, şirketi , mercedes makam arabası varmış , herkes rezidanslarda yaşıyormuş gibi herşeyi güllük gülistanlık gösterdiklerinden dolayı hoşlanmam izlemem..haber saatinde haber vermiyorlar artık adamlar haber işini bıraktı milleti uyutmaktan..niye haram yiyenlerden haberdar olmasın Türk halkı , memleket parsel parsel satılırken aval aval mutluluk morfiniyle uyusun  , öğrenmesin , karşı çıkmasın,birlik olup saf tutmasın itiraz etmesin maksat...sağır kalsın..surviver izlesin..yetenek sizsiniz izlesin..Türk halkı dinsiz imansız değil..bugün öğrenmedi islamı müslümanlığı..bırakın isteyen istediği gibi yaşasın..içkisini içen içsin içmeyende içeni küçük düşürme çabalarına girişmesin...hepimiz müslümanız elhamdülillah...uzatmaya gerek yok burası laik ,özgür,Demokratik bir ülke..herkes birer birey ve her insanın vatandaşlık hakları var..sosyal hayatlara karışmak baskı yapmak diğer insanlarıda kendine benzetme çabaları en nefret ettiğim konudur..bişeyleri sürekli kaşımanın anlamı yok..meyhane , barda , evinde içki içen insanlar,camide namaz kılanlara karışıp illa içki içeceksiniz demiyor örneğin..herkesin hayatına kimse karışamaz.... üstad Neyzen Tevfik'ten bir şiirle bitirelim yorumu..kanala da HAYIRLI OLSUN diyelim...Hatamız varsa affola Saygılarımla

+1000
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Tunç GEÇGİL

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #21 : 22 Mart 2015, 11:20:14 »

bu benim düşüncem; oturupta av kanalı yaban filan çok çok nadir izlerim
taaa 200üncü kanalda filan bende (yaban) ama bir kanalın bu şekilde eleştirilmesinin
altında diğer uygunsuz şeyler yayınlayan kanallar başka zaman tekrar izlenirse
bu kanal kişi için biterse farklı bir durum mu var diye düşünürüm.

böyle dedim diyemi beni hedef aldılar. başka tv kuracaklar yada rakip istemeyen yaban'cılar filan mı
söz konusu.

bir kere av kanalına ben şahsen karşıyım benim çocuk gidip domuz alıp fleto çıkarıp pişirip yiyemez ama
2-3 sene sonra kilitli bir kapıyı açıp tüfeği alıp fişek sürüp ben ava gidiyorum diye dışarı çıkabilir. (allah muhafaza)
av kanallarının hepsini kapasınlar,
hele 4 büyüklerden hiç bahsetmiyelim sabah hanımlarımıza kız eniştesi ile yatmış hamile kalmış, plan yapıp kafasını kesmişler, ormana gömmüşler, canı kocasını aldatmak istemiş birini bulmuş yurt dışına kaçmış, adam karısını bıçaklamış
o hoohohoho bir yığın şey izliyorlar... milletin yaptıklarını ben seneryo olarak kafamda yazamam bırakın allah aşkına
hepsi ne güzel herkes tepkisiz iş soğanın cücüğüne domuzun fletosuna kaldı.

e avcılara köpekte besletmesinler kist hidatik tehlikesi (büyük bir olgudur) var. kuduz tehlikesi var. ben evimde köpekle yaşıyorum kaç avcı köpeğine 2 ayda 1 hap yutturuyor. benim köpeğim dahil bu köpekler her yerde geziniyor.

iş bişeylerin doğru yapılmasına gelirse domuzun fletosu en arkada.

daha geçen ay aldım kucağıma kızımı youtubeden insanlardan çıkarılan kurtcukları gösterdim ve domuz eti ve
yıkanmamış sebze meyve yersen böyle olabilirsin dedim. daha 3 yaşında ama anladı. biz çocuklarımızı eğitmekten kaçalım
çevresindeki uygunsuz herşeyi yok etmeye çalışalım bu başarısız bir savaş taktiği olur. sigara içiyorum anamdan büyüklerimden saklanmadığım kadar kızımdan ivil ivil kaçıyorum ve utanıyorum. elimde görüp özenmesin bir yerlerde yer etmesin diye.

yaw benim tv de belki var 200-300 kanal bunların içinde 1 dakika bile tarafımızca hiç izlenmemiş kanallar var. sende sarmıyorsa izleme herkes aklı selim kendi sansürünü oluşturabilir.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 11:48:37 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

The following users thanked this post: Özgür ATAŞ, Abdullah ORUÇ, Cengiz ÖNGÖREN

Çevrimdışı Metin ŞAHİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 22 Mart 2015, 11:58:45 »
konuyu farklı tarafa cekmeye gerek yok.herkez istediği kanalı izler yada izlemez.buna ne sen nede başkası karışamaz. benim söylediğim sey. nasıl bu olay sana normal sıradan geliyor boşver kim ne ederse etsin diyorsun. ve bu düşüncenede saygı duyuluyorsa sende yapılan eleştirile saygı duyman gerekirdi. ben yine diyorum bir tarafda köpekler diğer tarafda avcıların domuzu yerkenki görüntüler hoş değil.ben böyle düşünüyorum ve düşüncemide paylaşdım buna seninde saygı duyman gerekir.zaten forumlarında amacı farklı görüşden düşünceleri tartışarak ortak bir görüşe varmak değilmi?

resim yükle
                 ♥  ♥  ♥ Metin Şahin ♥  ♥  ♥
                   ♥  ♥  ♥ 1977 -  BOLU  ♥  ♥  ♥

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 22 Mart 2015, 12:11:15 »
Dünden beri anlatmak istediğim kanala yaptığımız eleştiriye kanalın verdiği tepki arkadaşlar....Üstüne biz zaten dışarı yayın yapıyoruz diyen bir kanal....Her ne olursa olsun eleştiriye açık olacaksın...Yorum yapan arkadaşlarda herkesin görüşüne saygılı olacak..Burası bir paylaşım platformu ise herkes görüşünü bildirsin ama saygı çerçevesinde......Domuzun etini ballandıra ballandıra anlatarak önce köpeğine yedirip sonra kendisi yiyip bunuda mübahmış gibi anlatıp sonrada halkın tepkisine duyarsız kalıp eleştirilere sert cevep veren üstüne biz zaten size yayın yapmıyoruz diyen kanalı İZLEMEMMMMMMMMMM....İsteyen de izleyebilir buna kimse engel olamaz........
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66

The following users thanked this post: Ceyhun SÖNMEZER

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #24 : 22 Mart 2015, 13:29:51 »
hoş olmadığına katılıyorum. ben görsem midem bulanırdı heralde.
o yüzdende zaplardım.
ben domuz kestiğim bıçağımı bile günlerce alkali su içinde beklettim.
buna rağmen içim kaldırmadı attım bıçağımı.

"işim çıktı bu kısma ekleme yapacam "
1978 Bursa