açtığınız konu itibariyle altına yorum yapan herkesi sıraya dizelim sizde nitro best ile atış yapın bize hemde bağıra bağıra huğlu işte sol atmıyor bak diye sırayla tek kurşun sıkın bize ..... yahu bu ne şiddet bu ne celal o zaman daha huğlunun yetkilisi yazmamış ortada kimse yok aha size bir tüfek yapayım yiyin birbirinizi bu nedir arkadaş ? herkes onaylamış hımmm doğru doğru demiş bir tek ben yanlış kral çıplak demişim sanki
Ahmet bey ben Huğlu Nitro da sorun yok demedim.Aldım ,denedim,sola atıyor,sorun var dedim.Sorun yok ,nereden çıkarıyorsunuz,yalan söylemeyin mi dedim.Formlarda sadece tüfeğin atış testleri değil,kundağı,dipçiği,boyası,ağaç numarası,çelik kalitesi de konuşulup değerlendiriliyor.Ben ufak tefek sorunların yanında,büyük sorun olan sol atma var(tabi ki çok önemli)dedim.Ama diğer özelliklerinden olan,ağacı,boyası,yakması,yıkması güzel dedim.Ayrıca müşteri hizmetleri,ilgili ve problemi çözmeye istekli davrandılar.Huğlu mühendisi Erol bey cep telefonunu verdi,ister iade edin,değişim yaparız,başka tüfek vb gibi çözüm üretti.Bir çok firmanın müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor bile,ancak telesekreter,ve güvenlikçi bakıyor telefonlara.İyi ye iyi kötüye kötü.EVET NİTRO SOL ATIYOR ,AMA HUĞLU MÜŞTERİ HİZMETİ VE GERİ DÖNÜŞÜ BANA GÖRE İYİ.Ben sizin Nitro da kötü bulduğunuz problemi veya problemleri dile getirmenize bir sözüm yok.Hatta katılıyorum da.Benim anlatamadığım ve ya anlayamadığınız olay : beni eleştirmekle ,Huğlu yu eleştirmek(dozunu iyi ayarlayarak) arasında ayrımı yapamamanız.