Nitro beast gerçekten çok etkili ve güzel bir tüfek.Fakat sol atma problemi olan bir tüfek.Bu sorunu olan ve fabrikaya gönderilen tüfeklere, sorunu gidermek için namlu kepine tırnak denilen ilave yapıyorlar.Ben tüfeği alalı 1 ay kadar oldu.Aldım 10 gün sonra denedim ve fabrikaya sol atma ve ufak tefek sorunlar için gönderdim.Yaklaşık yirmi gündür de fabrikada.Huğlu nun müsteri hizmetleri ve ilgisinde bir problem yok,ne denirse tamam da deniyor.Gerçekten malının arkasında duruyor.Fakat tanıdığım üç kişi,benimle beraber nitro alan dört kişi de aynı problemi yaşadık.Yani gerçekten müthiş tüfek,ama sol atıyor.Fabrikadan dönen bir tüfek ile atış yapan arkadaş çok iyi diyor,diğer arkadaş olmadı diyor.Bundan da şu çıkıyor: Nitro nun seri üretiminde standart yakalanamadı ve farkındaysanız otomatik tüfek pazarlamasında ki reklam yönünü gx modeline kaydırıp,nitro arge si için zaman kazanıldı..Dr Mehmet Şahmaran bey bile nitroyu bıraktırıp,gx kullandırdılar.Nitro alacaklara tavsiyem:öncelikle gelen tüfeklerin seri üretim tarihlerine baksınlar,çünkü 2013 seri ile tüfek satmaya devam ediyorlar.İkincisi fabrikaya gönderip tamir ettirmeleri riski büyük.Düzeltilirse ömürlük,düzeltilmez ise de adamlar malının arkasında,bu yüzden Huğlu bence güvenilir bir firma.......