Ya bizdensin ya da değilsin
Ya beni alkışlarsın yada seni ezerim
Ben bilirim benim dediğim olur yada hiç bir şey
sen bana uy düşünmene gerek yok ben zaten düşündüm
v.s v.s
bizde böyle egoları olan insanlar çok, hani mahallede bir çocuk olurdu oyun istediği gibi gitmeyince verin topumu ben oynamıyorum derdi
birde hep ben forvet oynayacağım diyen çocuklar vardı
birde hep kalede olan yada defansta oynayanlar
Not: bizler de eylem yaptık jop falan yok arkadaşlar hatta polisler bize yardımcı bile oldular, gayet güzeldi.
Eylem için 15000 kişi olamadık ama 15 kişi de olsak bir araya gelip yanlışsınız deme cesaretini kendi ilimiz de gösterdik bu nedenle çekinmeye utanmaya gerek yok birileri ilk adımı atmalı gerisi toplumun bilincine kalmış... maddi olarak bir yük olmadı bize, ama manevi olarak kendimizi kendi adımıza çok iyi hissettik
Birde Fıkra var konuyla ilgili yada değil
Hayattayken oldukça iyi niyetli ve dürüst olan bir adam ölünce cennete gitmiş.Cennette herşey güzelmiş ama birgün canı sıkılmış ve cehenneme gidip orayı da görmek istemiş.İsteğini kabul etmişler.cehenneme gittiğinde heryerde dev,yüksek kaynar kazanlar,içinde yanan insanlar ve herbir kazanın başında zebaniler varmış.Bir kazanın başına gelmiş ve başındaki zebaniye sormuş.
"Neden burada bekliyorsun.Burada yananlar kim?
Zebani:
"Bu Amerikalıların kazanı.Üstüste çıkıp kaçmaya çalışıyorlar.Bende buradan çıkmaya çalışanı engelliyorum."
Başka bir kazana daha gitmiş.Başındaki zebaniye aynı soruyu sormuş.
"Burası İngilizlerin kazanı.Birlik olup tırmanmaya,kaçmaya uğraşıyorlar,onları bekliyorum".Böylece birkaç kazan daha görmüş ama bir kazan ilgisini çekmiş.İçinde insanlar varmış ama başında zebani falan yokmuş.Merak edip sormuş."Neden bu kazanı kimse beklemiyor."
Cevap vermiş başka bir zebani:
"haa o mu?Orası Türklerin kazanı.Onlardan biri yükseldiği zaman diğerleri bacağından tutup çekiyor zaten"