Ata silah San. Üretmiş olduğu,Çelik kasa süperpoze aldım(1,5 ay oldu.1 aylık kısmını servisde geçirdi(2.kez gitti).Tüfeğin fişek patlatmama sorunun yanı sıra,ekte fotoğrafı bulunan iğne üst deliğindeki genişlemeyide(1987 de alınmış Huğluda böyle bir deformasyon asla olmazken.) fabrikaya bildirdim.
ilk göndermemde umursanmadı,ikinci göndermemde gözle görülen kusurun(ben tüfek çalışmıyor demedi,bir çelik kasada olmaması gereken kusur var dedim),sorun olmadığını iş emrine yazıp işlem yapmadan ürünü geri göndermiş bulunmaktalar.
Elinde Ata superpozesi olan avcı arkadaşlar,lütfen tüfeğinize bakar mısınız aynı gözle görülen,fakat servisini yere göğe sığdıramayan firma için sorun teşkil etmeyen durum sizlerin tüfeğindede var mı?
Süperpoze alacak arkadaşlara bu fotoğraflar umarım yardımcı olur.(ilk fabrika serüvenimse bu şekilde oldu;sezon sonunda aldığım tüfekle deneme atışı yaptım,problem yoktu gecenin saat 3 de yola düştük,araçlardan inip 20 dakika dalyanda yürüdük(masraf ve o soğukta verilen emek) avlağa geldik mührelerimizi serdik,sabah 6 civarlarında bir parti kirik(camurcu) ördek i geldi,nişan aldım tetiğe bastım,çıt sesi fişek patlatmadı.(muhtelif marka fişeklerlede denedım 3 tanes fişeğin en az 1de aynı hatayı yaptı.)
bunun üzerine fabrikaya gönderdim,(bu arada gözle görülen deformasyonuda ilk fabrika seruveninde belirttim.)iğnesi kısa geliyormuş uzun iğneyle değiştirdiler,yanil bariz bildikleri birsey kısa iğneyi neden kullanırlar hatalı üretilen iğneleri ellerinden çıkarıp tüketmek içinmi üretimde montajlanıyor(ya tutarsa diyerek)
Lütfen elinde Ata superpozesi olan avcı arkadaşlar tüfeğini kontrol edebilir mi?iğne deliğinde deformasyon var mı?
En kısa zamanda satılık yerli tüfeklerin ilanlar kısmında bu tüfeği ve elimde olan Ata venza modelinide ilanını göre bilirsiniz.
Servis anlayışıyla övünen firma yetkilisi,aşağıdaki fotoğrafda ürünün arkasında durmanın en iyi örneği görün.
Browning Maxus tüfeğimin kırılan parçasını fabrikaya bildirmemin ardından kargo ücreti dahi almadan parçayı Belçika'dan göndermeleridir ürünün arkasında durmak.