Bu 103D Tüfeğimin kasasıSizin attığınız Resimle karşılaştırırsak benim tüfeğin iğne yatakları sırf sorunmuş gibi gözüküyor ama öyle değil..ikiside aynı eşitlikte deliklerin..ama delikler tam yuvarlak değildir..oval dururlar Kamil Beyin dediği gibi..öyle durmak zorundalar doğası gereği.
Buda Çelik Kasa Kral S.Poze resimlere bakınca sırf sorunmuş gibi gözüküyor iğne yuvaları..yada üst iğne deliği genişlemiş gibi üste doğru..iğne geri çekik dururken deliğin üst tarafı yani iğne yuvasının üstü boş duruyor..alt tarafından iğnenin bir kısmı gözükürken üst tarafı boş durunca deliğin, sanki yuva sorunluymuş delik genişlemiş gibi gözükür.ama hiçbir sorun yok benim silahlarımda...tabi sizin tüfeğin resimleri bunlardan daha sorunsuz gibi resim üzerinde..yakından bakınca durum nedir bilinmez..resimden anlamak zor..saygılarımla.
Not: kasayı tam tersi yöne çevirip bakın birde..bu seferde alt iğne deliği üste gelsin.. alt delik sorunluymuş gibi gelir bu seferde gözünüze....olay göz yanılması değilde gerçekten ilerleyen bir sorun varsa o iğne deliğinde fabrikaya gönderip kasa değişimi talep etmeniz en güzelidir..ben bir sorun olunca bu tüfek şöyle böyle napıcaz yada bi sorun varmı bakıverin demem hiç..kağıda yazarım mesela iğne yatagımı sorunlu,yaymı sorunlu madde madde sıralarım , kasa değişecek,iğne değişecek,yaylar değişecek,açma mandalı değişecek,namlu dışı yeniden siyah krom yapılacak,bant yamuk sökülüp bantın yenisi düzgün şeklide takılacak... miroğlu kanunları gibi sıraladımmı hepsi eksizsiz bir biçimde hiç kıvırtmadan problem çıkarmadan itiraz edilmeden değiştirilir..silah sıfır gibi gelir..rica minnet etmeyin bir sorun olursa hangi marka silahınız olursa olsun..iğne deliklerimi açıldı..yazın kağıda tüfeği paketlerken
iğne deliklerinde açılma var kasa değişecek..! bitti..o kasa değişir cillop gibi geri gelir tüfek..