0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet arkadaşlar bu gün teferruatlı bir atış testi daha yaptık ortaya çıkan sonuç üst namlu 65 m mesafede 15 cm sol 15 cm üst alt namlu 15 cm sol 15 cm alt atıyor galiba bu seferde tüfekde sansım tutmadı.Arkadaşımda Huğlu 103 DE aldı onuda ilk denedim altta üstte 12 den vuruyor. Bu arada Ata neo tüfeğim fabrikadan geldi oda artık hedefi 12 den vuruyor.Akdaş silahımıda gene fabrikaya göndericem sanırım.
Gursel bey 65 metre atisini kursunla mi test ettiniz normalde cunku 65 m bence 71 namluya kadar soyluyorum saglikli alinacak bir mesafe degil Kursun haric kac gram kac no atarsaniz atin dogruyu gostermeyebilir bunu merak ettigim icin soruyorum saygilarimla
Gecmis olsun Gursel bey malesef bende ayni durumdan muzdaripim sok yatagi yanlis delinmis, fabrikaya gitti ust namlu degisti dediler ama yine problem devam ediyor 20 metrede 11 cm gibi sapmaumarim duzeltirler bende tekrar teferruatli atis yaptiktan sonra tekrar gonderecem hava durumlarindan dolayi malesef bu hafta sonu deneyemedim ama bakalim haftaya nasipse.
Gökhan bey Ata tüfeğim ile ilgili fabrikayla kanka olduk düzelttiler.Eğer fabrikadan görüşebileceğim bir usta ismi biliyorsanız ona musallat olalım ancak öyle çözülüyor sorunlar.
Burda baya bi serseniste bulundum o yuzden ismail bey aradi ama.genelde mehmet beyle konustum usta mi yoksa satiatan mi sorumlu bilmiyorum tekrar deneyince bakacam artik degiatirdiler mi degistirmediler mi degiatirdilerse yine mi bi problem var atis yaptiktan sonra anlatacam artik.Acikcasi ben sogudum artik tufekten insallah siz sogumazsiniz.
İlk avını on numara yapınca ısınıyor insan tekrar sorun çözülünce şöyle bir duyguya kapılıyor insan.Evet diyor işte ben bu tüfeği almak istemiştim.İyiki avrupa tüfeklere o parayı ödememişim.
Akdaş ,Huğlu , Akkar Tavsiyemdir.Akkarın metali farkli bakımı zor ama daha iyi.Kolaya kaçıcaksan Huğlu ve Akdaş işini görür. Ama ben çok özenicem her dışarı çıktıktan sonra enine boyuna temizlik yapıcam dersen Akkar Chirchill.
Gürsel bey bende daha önce bahsettiğim gibi AKDAŞ SE 312 siparişini bekliyorum.Ama kolaya kalacaksan AKDAŞ HUĞLUdemişsiniz Akdaş la ilgili bir bilgiye sahipseniz bizimle paylaşırsanızÇok sevinirim
Güle güle kullanın güzel tüfek ...
bence yaf yerine daha başka iyi bir marka kurşunla deneyin derim.yaf kurşunlarla bende hedef atışlarında 10 cm sol 10cm alt vurmuştum.iyi bir kurşun sonucu etkiler diye düşünüyorum...
neden kaynaklı bu sorun. daha önce bir kaç defa daha karşılaştım..
Sayın Avcı dostlarımız silahım 412 L bayiye gelmiş.Konuyla ilgili olarakda silahla beraber hem tek kurşun atış kağıdını hemde saçma dağılımını gösteren atış kağıdını göndermişler.