Samet Bey yavrunun maşallahı var daha önce izlediğim bi video Allah uzun ömür versin güzel bi köpeğiniz var.
Şecere olayına gelirsek malesef ülkemizde herseyde olduğu gibi bu olayda farklı algılanıyor hep para odaklı bakıldığı için bak bu köpek belgeli eee nolmuş belgeliyse, 500 lük yavru oluyor 1500 herneyse burda asıl olan köpekleri kayıt altına almak ve kusurlu olanları dışarda bırakarak arı ırkı bulmak yada korumak. Dediğiniz gibi bir kağıt parçası av yapmıyor ama düzgün ve seçilerek(iki-üç kuşak atalarına bakarak) eşlenen bir çiftten çıkacak yavruların av yapması tesadüften daha fazlası bence.
Şunuda belirteyim benim köpeğim şecereli filan değil ama ben köpeğimden memlunum hem av hırsından hem performansından ama ben yinede diyorum ki ilerde alırsam şecereli bir yavru alacam fakat öyle hadi bak bu iki köpeğin hem şeceresi var hemde üretim izinli hadi eşleyelim çıkacak olan yavrularda nasıl olsa şecereli olacak mantığı ile eşlenen yavrulardan almayağım kesin, burda demek istediğim şu Uğur Camuzcu Abinin affına sığınarak söylüyorum, mesela elinde Ben II gibi bana göre hem şekil-şemal hemde çıktığı çiftlik ve anne baba olsun çok güzel bir köpek var ama o gidiyor yurt dışındaki başka köpeklerle çiftleştiriyor, onca zahmete giriyor kendi köpeği ile çiftleştirse şecereli olmacak mı olacak işte benim demek istediğimde bu olayın para kısmını bir kenara bırakarak bu işe gönül verip en doğruyu bulmak ve olacak olanı şansa bırakmamak.
Sürc-i Lisan ettiysek affola, Fethiyeden selamlar.