Videoların birkaçını izledim henüz. Keyifle izliyorum ama gene de zaman alacak. Bekletmeden emekleriniz, bizleri de düşündüğünüz için hemen teşekkür edeyim. Size çekimde yardım eden de eksik olmasın.
Keşke atış yaptığınız çizgiden 2 m veya 2,5 m geri çekildikten sonra en az 76 cm çapında hedef çizecek ebadda kağıda falan atmış olsaydınız "dadından yinmezdi". Sayar, yüzdesini hesaplar, şoklar ne kadar hakkını veriyor, iyi bir fikir veirirdi. Bu şekliyle hedefe isabetlere bakarak av yaptırırmı yaptırmaz mı onu söyleyebiliriz. Yaptırır elbet. Bence saçmalar nişan aldığınız yere veya çok yakınına gitmişler. Bu isabet sayısından çok daha mühim. İsabeti artırmanın çaresi kolay. Yanlış yere merkezlemenin çözümü sıkıntılı.
Şahin Bey tüfeğinizden memnunsanız fiyatının önemi yok. Önemli olan beklentinizi karşılaması. Çok meşhur marka en az 30 sene sorunsuzsa bu o kadar olmasın varsın. Ya da uzatmaya gerek yok, dediğim gibi, beklentinizi karşılıyorsa o odur. Benim kaç sene önce aldığımı şu an hatırlamadığım bir otomatik var. 350 lira falan vermiştim galiba. Biraz ağır ve dipçiği bana kısa olması haricinde memnunum. Beklentimin çok ötesinde verim aldım. Ahmet Güntekin Bey'in deyişiyle "benim Şirinim o".