Gönderen Konu: Stoeger M3000 ve Carlsons sok uyumu  (Okunma sayısı 13354 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Stoeger M3000 ve Carlsons sok uyumu
« Yanıtla #25 : 23 Mart 2015, 20:37:52 »
enes hocam polemik yaratmayın
hasan beyi bende tanımam alışverişimde olmadı bu konunun onunla bir ilgisi yok.
tek şok un fiyatından bahsettim, 67$
onur yurt dışında 3 lü seti 90$ a bulmuş, buna itafen yazıyorum.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 23 Mart 2015, 20:44:20 »
şu ilan bir siteden alıntıdır. anlatmak istediğimi görmeniz açısından.

CARLSON .685 EXTRA FULL EXTENTED ŞOK TÜPÜ SIFIR 235 TL
CARLSON .685 EXTRA FULL EXTENTED ŞOK TÜPÜ KULL. 200 TL
CARLSON .710 LİGHT MODİFİED EXTENTED ŞOK TÜPÜ KULL. 200 TL
CARLSON .665 TURKEY PORTED ŞOK TÜPÜ KULLANILMIŞ 250 TL
Şoklar 12 Numara Standart Beretta (303-304-390-391 Optima Plus Olmayan,A300,) Standart Benelliler,Stoeger,Ata,Armsan vb gibi 5 cm lik tüm tüfeklere uygundur..
.685 Extra Full Şok Tüpü İnce Kalın Hafif Ağır Her Fişekle 35-45 metre gibi uzak atışlar için idealdir..Trapta da çok iyi sonuçlar alınabilir..
.710 Light Modified 7.5 No ve daha ince saçmalarda İMP.CYL (4) şoka yakın pattern veriyor..7 No ve daha kalın saçmalarda 3.5 şok patterni veriyor..Mühre üzerinde ördekte,Keklik ve tavşan avında çok başarılı Üveyik Uzak Atışlarda Tavsiye edemem..
.665 Lik Ported Turkey Özellikle 4 No ve daha ince ve ağır dolular için üretilmiş Hindi şoku olup ana saçmayı çok yoğunlaştırmakta ve gerçek uzak atışlarda çok işe yaramaktadır..Hafif dolu ile de çalışmaktadır..Ördek ve tahtalı avlarında çok başarılıdır..Özellikle 5-6-7 no 36 gram ve üzeri saçmalarda Fabrika full şokuna göre Gerek Extra Full Gerekse Hindi şokuyla çok daha yoğun ve düzenli patternler aldım..
-ÖDEMELİ GÖNDERİLMEZ
-DENEME VE İADE ŞANSI YOKTUR
-DÜN AFFİNİTY İÇİN ŞOK ALMAK İSTEDİM KARGOSUNA USPS 94 KÜSÜR DOLAR İSTEDİ TİCARİ AMACIM YOKTUR LÜTFEN İNDİRİM TEKLİF ETMEYİNİZ

Gürkan bey 67 $ şuanki kura göre 170₺ civarı , enn uygun kargoyla abd den buraya 15 dolara gelir ( en düşük olacak şekilde düşünürsek ) etti 200 lira. Hasan bey ile şahsen tanışıklığımız yok yanlış anlaşılmasın. Saygılar sevgiler hepinize

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

The following users thanked this post: Kadir HOYRAZLI

Çevrimdışı Enes Sadık BALI

• *
  • yaradılanı hoşgör Yaradandan ötürü
« Yanıtla #27 : 23 Mart 2015, 20:50:06 »
Tek şok 210₺ deyince Hasan beyin kicksler aklıma geldi , başka yerde de kicks görmedim zaten ülkemizde. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum
En büyük kavga , insanların haketmediği saygıyı istemesinden çıkar.

1993 Orhaneli / BURSA

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 23 Mart 2015, 23:04:26 »
bu hafta bende aldım mid range ve long range carlosons takımı ,. ben biliyorsunuz daha önce serkan arkadaşımızın Kahraman modified serisini kullanmıştım çok da memnun kaldım. gerek varmıydı yokdu ama yinede orjinal bir ürün diye takım olarak aldım. sonuçları paylaşıcam.
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl
Setter Diapolis Den Diego

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 23 Mart 2015, 23:42:01 »
    Akdaş ak 212 için hangi şoklardan almalıyım. benelli, beretta tarzı şoklar uyumlu sanırım.http://www.choketube.com/choke-tube-product-details.php?Beretta-Mobil-Choke-Tubes&mf=3
« Son Düzenleme: 23 Mart 2015, 23:59:27 Gönderen: Ömer ÇELEBİ »

1984 Ankara

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #30 : 24 Mart 2015, 00:52:22 »
Ben cogu malzememi burdan alirim okul tatil oldumu atarim valize gelirim, getirebildigim karini getirdim, sadece sok degil detirdigim boy tulumunun turkiyede fiyatina baktim agzim acik kaldi, bir valiz flambeau mugre aldim getirdim, ayni fiyata yerli mugre yok bulamadim, gonul isterki bunlarin hepsini ulkemiz avcisi rahatlikla temin etsin, alabilsin..daha stoegerin yaptigi amerikaya yolladigi ciftelerden superpozelerden haberimiz yok ya,, bize niye sunulmaz bu urunler, yada niye bu kadar pahali olur hic bilmem
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #31 : 24 Mart 2015, 01:15:30 »
Ben cogu malzememi burdan alirim okul tatil oldumu atarim valize gelirim, getirebildigim karini getirdim, sadece sok degil detirdigim boy tulumunun turkiyede fiyatina baktim agzim acik kaldi, bir valiz flambeau mugre aldim getirdim, ayni fiyata yerli mugre yok bulamadim, gonul isterki bunlarin hepsini ulkemiz avcisi rahatlikla temin etsin, alabilsin..daha stoegerin yaptigi amerikaya yolladigi ciftelerden superpozelerden haberimiz yok ya,, bize niye sunulmaz bu urunler, yada niye bu kadar pahali olur hic bilmem

Onur ben ebay ile içli dışlıyım biraz.. Ebay linkini bana mesaj atarmısın rica etsem bir incelemek istiyorum satıcıyı ve ürünlerini..
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #32 : 24 Mart 2015, 22:47:19 »
Onur ben ebay ile içli dışlıyım biraz.. Ebay linkini bana mesaj atarmısın rica etsem bir incelemek istiyorum satıcıyı ve ürünlerini..

http://www.ebay.com/bhp/carlson-choke-tubes

buyur Samet abi bu Amerika sitesi, ebayden cok malzeme aldim "paypal" uzerinden odeme yapilinca son derece guvenli yanliz dikkat edin her ulkeye cargo yok Amerikadan

bu siteyide incelemeni tavsiye ederim

http://www.brownells.co.uk/epages/UK.sf/en_GB/?ViewAction=FacetedSearchProducts&ObjectID=12314&PageSize=15&SearchString=car&FacetValue_Manufacturer=CARLSONS&Page=11

« Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 22:49:06 Gönderen: Onur ORAL »
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 25 Mart 2015, 16:03:23 »
onur kardeş TECRÜBE edinmek istemiyorsan mutlaka oradan al
Türkiyede
Resmi internet sitesindeki fiyatı 67$ lık  şoklara
210 tl çekiyorlar.
Bu ne biçim kargodur -komisyondur Allah muhafaza...
67*2,55=170,85-210=39,15 tl evet çok büyük (!) kargo ,kar ve komisyon parası ... Getirin 10 taneden 5 taneside takılsın o zaman hesaplayın birde maliyeti.
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

The following users thanked this post: Enes Sadık BALI

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #34 : 25 Mart 2015, 21:22:29 »
67*2,55=170,85-210=39,15 tl evet çok büyük (!) kargo ,kar ve komisyon parası ... Getirin 10 taneden 5 taneside takılsın o zaman hesaplayın birde maliyeti.
Hasan abi yanlis anlama ben bu isin ticaretinde falan degilim aslada olmaz ogle..bundan ekmegini cikaran herkese saygim var, sende av bayisin galiba hayirli isler bol kazanclar
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Erdinç BAKÇE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 11 Haziran 2017, 11:25:37 »
Herkese selamlar, Londrada yasadigim icin laptop un klavyesi yabanci alfabe kelimeler yanlis anlasilabilir kusura bakmayin oncelikle :)

Amerikadaki yabanci forumlarda biraz soklar hakkinda arastirma yaptim sanki bizim forumda yazilanlar ingilizceye cevrilmis, o yorumlar falan onusma tarzlari ayni ya, demekki avci ruhu heryerde ayni :D

Carlsons waterfowl chokes (su kuslari serisi), black cloud (kara bulut serisi) olamak uzere iyi cesidinden cok cok memnunlar uzun, orta ve uzak mesafe. Okudugum yorumlardan sonra almaya karar verdim, amerikada hicbir avci stoegerin kendi yolladigi soklari kullanmiyor galiba :)herkes carlsons takiyo ve cokta memnunler.

sizden istegim almadan bide size danismak istedim bu soklari kullananlar varmi acaba ozellikle ordek avinda?

Merhaba Bu şokardan var sa bende almak istiyorum  yardımcı olursanız sevinirim M3500 uyacak olanlardan

BU WATERFOWL (SU KUSLARI) SOK SETI FIYAT OLARAK 3 U 90 DOLARA BULDUM. Turkiyede bulurmuyum fiyatta cok degisiklik olurmu bir diger sorumda bu?

yorumlar icin simdiden tesekkurler
1976 TEKİRDAĞ

Çevrimdışı Adem KARACAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 11 Haziran 2017, 12:56:03 »
Türkiye'de tanesi 90 dolar :)
  • Huğlu 104 A 76 namlu 1/3
Adem KARACAN
1982 Cihanbeyli   LİMİT VİCDANDIR.  AVCI VİCDANSIZ OLAMAZ.