Gönderen Konu: Stoeger M3000 ve Carlsons sok uyumu  (Okunma sayısı 13358 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
Stoeger M3000 ve Carlsons sok uyumu
« : 16 Mart 2015, 00:33:14 »
Herkese selamlar, Londrada yasadigim icin laptop un klavyesi yabanci alfabe kelimeler yanlis anlasilabilir kusura bakmayin oncelikle :)

Amerikadaki yabanci forumlarda biraz soklar hakkinda arastirma yaptim sanki bizim forumda yazilanlar ingilizceye cevrilmis, o yorumlar falan onusma tarzlari ayni ya, demekki avci ruhu heryerde ayni :D

Carlsons waterfowl chokes (su kuslari serisi), black cloud (kara bulut serisi) olamak uzere iyi cesidinden cok cok memnunlar uzun, orta ve uzak mesafe. Okudugum yorumlardan sonra almaya karar verdim, amerikada hicbir avci stoegerin kendi yolladigi soklari kullanmiyor galiba :)herkes carlsons takiyo ve cokta memnunler.

sizden istegim almadan bide size danismak istedim bu soklari kullananlar varmi acaba ozellikle ordek avinda?

BU WATERFOWL (SU KUSLARI) SOK SETI FIYAT OLARAK 3 U 90 DOLARA BULDUM. Turkiyede bulurmuyum fiyatta cok degisiklik olurmu bir diger sorumda bu?

yorumlar icin simdiden tesekkurler
« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 00:34:57 Gönderen: Onur ORAL »
1992 LONDRA&İZMİR

The following users thanked this post: Erdinç BAKÇE

Çevrimdışı Uğur KOÇ 72

• *
  • KEKLİK AVCISI
Ynt: Stoeger M3000 ve Carlsons sok uyumu
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2015, 00:48:13 »
Selam bu soklari turkiyede bulman guç forumda hasan abi var istetiyor. Yanilmiyorsam kargosu nakliyesiyle beraber 320tl tutuyor tabi bi yirmi gunu buluyor gelmesi sana tavsiyem hazir ordayken bi set al. Iyi. Geceler
Uğur KOÇ
1992 BATMAN / GERÇÜŞ
FRANCHİ AFFİNİTY

resim yüke

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2015, 01:05:30 »
Selam bu soklari turkiyede bulman guç forumda hasan abi var istetiyor. Yanilmiyorsam kargosu nakliyesiyle beraber 320tl tutuyor tabi bi yirmi gunu buluyor gelmesi sana tavsiyem hazir ordayken bi set al. Iyi. Geceler

eyvallah Hasan abi yorumun icin, aslinda bende ogle dusundum bulmusken aliriz ozaman, performansini cok ovduler
1992 LONDRA&İZMİR

The following users thanked this post: Hasan BAŞKARA

Çevrimdışı Uğur KOÇ 72

• *
  • KEKLİK AVCISI
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2015, 01:17:21 »
eyvallah Hasan abi yorumun icin, aslinda bende ogle dusundum bulmusken aliriz ozaman, performansini cok ovduler

Forumda alanlarin cogu soktan memnun zaten kicks olsun carlson olsun truclock gibi sok firmalari kaliteli sok yapiyorlar.
Uğur KOÇ
1992 BATMAN / GERÇÜŞ
FRANCHİ AFFİNİTY

resim yüke

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2015, 03:42:46 »
Onur kardeşim selam,türkiyede bu şoklardan bulmam acıkcası biraz zor :) bazı av mazemesi satan sitelerde rastlamıştım ama coğunda yeterli bilgi veya stok yok maleseff..Forumda Serkan Çimen abimiz var kendi özel şoklar üretiyor Tepefull adında,kullananlarda cok memnun hatta önümüzdeki sezon icin bende almayı düşünüyorum :) Birde Hasan başkara abi sanırım sipariş üstüne getiriyor..
« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 03:44:40 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2015, 04:17:49 »
Onur kardeşim selam,türkiyede bu şoklardan bulmam acıkcası biraz zor :) bazı av mazemesi satan sitelerde rastlamıştım ama coğunda yeterli bilgi veya stok yok maleseff..Forumda Serkan Çimen abimiz var kendi özel şoklar üretiyor Tepefull adında,kullananlarda cok memnun hatta önümüzdeki sezon icin bende almayı düşünüyorum :) Birde Hasan başkara abi sanırım sipariş üstüne getiriyor..

Eyvallah kardesim

Serkan Cimen abinin namini bende cok duydum denemekte fayda var tabi, bakalim yazin memlekete gelince bu soklarin etkisini gozle gorucez, insallah amerikada abartilan kadar iyidir
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2015, 08:30:57 »
onur kardeşim hasan usta da satıyor ama 3 lü set halinde 400 tl serkan çimen usta nın tepe full ise tane si 120 tl sen en güzeli ordan al gel  buralarda zor bulursun bunlardan .....
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2015, 09:22:48 »
sadece stoeger değil diğer markalardada kendi şoklarını kullanan çok azdır heralde amerikada çünkü gerçekten grupman ve delicilikte çok büyük oranda önemli
« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 09:25:14 Gönderen: Çağrı ECE »
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

The following users thanked this post: Hasan BAŞKARA

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #8 : 16 Mart 2015, 11:38:28 »
onur kardeşim hasan usta da satıyor ama 3 lü set halinde 400 tl serkan çimen usta nın tepe full ise tane si 120 tl sen en güzeli ordan al gel  buralarda zor bulursun bunlardan .....
sagolasin Erdal abi fiyatta baya fark var, burdada zor buldum Amerikadan herseyi yollamiyolar, avrupada bulunmayan cok farli marka fisekler var
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #9 : 16 Mart 2015, 11:42:11 »
sadece stoeger değil diğer markalardada kendi şoklarını kullanan çok azdır heralde amerikada çünkü gerçekten grupman ve delicilikte çok büyük oranda önemli
Aynen ogle, her fisek icin ayri sok yapmislar federal icin var, black cloud ve heavy metal diye iki meshur fisekleri var herkes ondan kullaniyor, umarim ilerde herseyi ulkemizde rahatca temin ederiz
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2015, 15:13:53 »
Ben bu 3 lü seti ben 380 tl ye veriyorum.Tanesi 126 tl ye geliyor.Şu an elimde de 2 li ve 3 lü setler var derhal teslim :)  choketube.com dan bu ürünün fiyatına baktığınızda http://www.choketube.com/choke-tube-product-details.php?Benelli-Mobil-Choke-Tubes&mf=3 ürünün 115 dolar olduğunu görürsünüz varın siz hesaplayın usa içi kargosu tr kargosu ve komisyonu.90 dolar fiyat çok iyi alabildiğiniz kadar alıp getirin ;)
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #11 : 16 Mart 2015, 15:51:25 »
380 liranın üzerine 100 lira daha koyup kendinden şoklu 2 tane namlu yaptırırım valla :)
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #12 : 16 Mart 2015, 16:32:00 »
Ben bu 3 lü seti ben 380 tl ye veriyorum.Tanesi 126 tl ye geliyor.Şu an elimde de 2 li ve 3 lü setler var derhal teslim :)  choketube.com dan bu ürünün fiyatına baktığınızda http://www.choketube.com/choke-tube-product-details.php?Benelli-Mobil-Choke-Tubes&mf=3 ürünün 115 dolar olduğunu görürsünüz varın siz hesaplayın usa içi kargosu tr kargosu ve komisyonu.90 dolar fiyat çok iyi alabildiğiniz kadar alıp getirin ;)

evet sizinde dediginiz gibi carlsons web sitesinde 115 dolar ama orda amerika ve kanada harici baska yere yollamiyorlar, ben bu seti daha ucuz fiyatlarada ebay sitesinde buldum sorun o degil sorun Amerika disina siparis yollamiyolar, ingilterede carlsons urunleri satan bir site zor buldum, ordekle isleri yok burda hep tahtali avcisi var ondan olsa gerek:)
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #13 : 16 Mart 2015, 16:34:14 »
380 liranın üzerine 100 lira daha koyup kendinden şoklu 2 tane namlu yaptırırım valla :)
yedek namlu yerine tufek alirim daha iyi bu fiyatlara, carlsons in uygun fiyatlarda namlu satisi var stoegere uyarmi acaba yada turkiyeye gelirken valizde sknti yasarmiyim bilen varmi :)
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 16 Mart 2015, 16:52:37 »
yedek namlu yerine tufek alirim daha iyi bu fiyatlara, carlsons in uygun fiyatlarda namlu satisi var stoegere uyarmi acaba yada turkiyeye gelirken valizde sknti yasarmiyim bilen varmi :)
  İstenilen pattern ve penetrasyonu yakalayamadıkdan sonra ister namlu alın ister tüfek .Amaç avlanmak, avı yaralı-çelgin doğada bırakmadan elde etmek ise yeterli verim aranmalı tüfekde,namluda.Bu şoklar özellikle steoger gibi orta sınıf tüfeklerde %20 pattern artışı sağlamaktadır.USA lı Benelli ye Beretta ya bu şokları takar ve bu konuda USA da bir sanayi oluşmuş ise boşa değildir.Tekrar keşfinin anlamı yok ;)
 Valizde namlu ile xray den geçerken yakalanır birde silah kaçakcısı muamelesi görürsünüz.

The following users thanked this post: Çağrı ECE, Onur ORAL

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #15 : 16 Mart 2015, 21:56:23 »
  İstenilen pattern ve penetrasyonu yakalayamadıkdan sonra ister namlu alın ister tüfek .Amaç avlanmak, avı yaralı-çelgin doğada bırakmadan elde etmek ise yeterli verim aranmalı tüfekde,namluda.Bu şoklar özellikle steoger gibi orta sınıf tüfeklerde %20 pattern artışı sağlamaktadır.USA lı Benelli ye Beretta ya bu şokları takar ve bu konuda USA da bir sanayi oluşmuş ise boşa değildir.Tekrar keşfinin anlamı yok ;)
 Valizde namlu ile xray den geçerken yakalanır birde silah kaçakcısı muamelesi görürsünüz.
kimse dogustan avci olmadigi icin herkesin zamaninda arayis icine girdigi konular hakkinda bende bilgi edinmek istedim...bikerede ben kesfedeyim dedim  ;)
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #16 : 16 Mart 2015, 22:07:13 »
Getirme konusunda oradan buraya gelip giden avcılara danışmanızı öneririm. Kolye yapın takın getirin :D

İngiltere'de ördek avlayan da çok oması lazım. Gelgit kanallarında avlandıklarını görmüştüm. Heyt be.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #17 : 16 Mart 2015, 22:14:36 »
Getirme konusunda oradan buraya gelip giden avcılara danışmanızı öneririm. Kolye yapın takın getirin :D

İngiltere'de ördek avlayan da çok oması lazım. Gelgit kanallarında avlandıklarını görmüştüm. Heyt be.

burda sosyete avcilar var Volkan abi, yani sana nasil aciklasam okadar cok ordek, kaz, tahtali varki insanin akli durur, evin yanindaki kanalda her sabah besledigim yesilbaslar var hersey evcil, kanada kazlari hareketsizlikten kuzu gibi olmuslar, tahtalilar bahceye geliyo kapanla yakaliyorum yapcak bisey yok burda avlanmak cok uzun is, sigortasi var iste, arazi kiralamasi falan filan, ne olursa olsun hicbir zaman turkiyedeki ortamin yanina yaklasamaz  :D

izmirin neresindensin abi bu arada abi :D
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 16 Mart 2015, 22:19:29 »
Onurun biz hep diyoruz türkiyede avcılık durumu kurallar falan genel anlamda vahim diye,ama demek oradada işler zor yürüyor :) olsun sizde en azından bolluk bereket var kurallar sacma sapan değil burdaki gibi hiç olmazsa :)
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #19 : 16 Mart 2015, 22:36:51 »
Onurun biz hep diyoruz türkiyede avcılık durumu kurallar falan genel anlamda vahim diye,ama demek oradada işler zor yürüyor :) olsun sizde en azından bolluk bereket var kurallar sacma sapan değil burdaki gibi hiç olmazsa :)
bolluk bakimindan asiri fazla ben hayatimda hep resimlerden gordugum ordek kaz turlerini burda canli ellerimle besledim anca  :D :D bundan iki yil once kapanla tahtali yakalamistim bahcede kus bildigin tavuk olmus ucamiyo  ;D, arastirmalara gore dunyada en cok tahtali populasyonu ingilteredeymis zaten, burda hic avlanmadim ama bir kere niyetlendim tufeginden tut herseyine kadar temin eden yerler var bir gunluk baktim sonra dusundum o fiyata kalite bir yerli poze alirim dedim sen dusun artik kardesim :)
« Son Düzenleme: 17 Mart 2015, 03:52:43 Gönderen: Onur ORAL »
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #20 : 16 Mart 2015, 22:38:15 »
İçinden Onur. Bornova.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #21 : 16 Mart 2015, 22:45:43 »
İçinden Onur. Bornova.

yakinmis bende Karsiyaka / Nergiz
Gorusuruz insallah bakalim yaza dogru gelicez memlekete
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 17 Mart 2015, 10:16:30 »
kimse dogustan avci olmadigi icin herkesin zamaninda arayis icine girdigi konular hakkinda bende bilgi edinmek istedim...bikerede ben kesfedeyim dedim  ;)
Üniversitede mukavemet hocam derki ki "TECRÜBE HAYAT DA YENEN KAZIKLARIN VEKTÖREL BİLEŞKESİDİR" 
 Yaşın genç çok keşif yaparsın ;)

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 23 Mart 2015, 20:04:55 »
onur kardeş TECRÜBE edinmek istemiyorsan mutlaka oradan al
Türkiyede
Resmi internet sitesindeki fiyatı 67$ lık  şoklara
210 tl çekiyorlar.
Bu ne biçim kargodur -komisyondur Allah muhafaza...

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

The following users thanked this post: Samet BİRİCİK, Onur ORAL

Çevrimdışı Enes Sadık BALI

• *
  • yaradılanı hoşgör Yaradandan ötürü
« Yanıtla #24 : 23 Mart 2015, 20:28:44 »
onur kardeş TECRÜBE edinmek istemiyorsan mutlaka oradan al
Türkiyede
Resmi internet sitesindeki fiyatı 67$ lık  şoklara
210 tl çekiyorlar.
Bu ne biçim kargodur -komisyondur Allah muhafaza...

Gürkan bey 67 $ şuanki kura göre 170₺ civarı , enn uygun kargoyla abd den buraya 15 dolara gelir ( en düşük olacak şekilde düşünürsek ) etti 200 lira. Hasan bey ile şahsen tanışıklığımız yok yanlış anlaşılmasın. Saygılar sevgiler hepinize
En büyük kavga , insanların haketmediği saygıyı istemesinden çıkar.

1993 Orhaneli / BURSA

The following users thanked this post: Çağrı ECE, Onur ORAL